TechSvět  |  MotorGuru  |  HobbyDeník  |  ČasProŽeny  |  MyMuži  |  Pravda24  |  VipShow  |  ČasProBydlení  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník

Přispívat do fóra mohou pouze pravidelní uživatelé Roumingu.

Zobrazení je omezeno na jedno vlákno! Vrátit se k zobrazení všech vláken.

 

re: rozdelenie masa (Peter.88.RP (24.10.2014 16:50)
100% suhlas. Posmazit na miernom ohni, trocha korenia a soli...wow!
 
re: rozdelenie masa (jojoRP (24.10.2014 9:00)
pohonil som
 
rozdelenie masa (kofi83RP (24.10.2014 8:51)
Hovädzie mäso je mäso z volov a kráv. Zo starších zvierat je farby tmavočervenej a vyžaduje dlhšiu úpravu. Najlepšie mäso je z 3-6-ročných zvierat, ktoré je farby červenej a je mierne pretkané lojom. Pri mäse z ťažných zvierat tvorí loj jednoliatu vrstvu; prednosť dávame mäsu jemne prerastenému tukom. Najlepšie je mäso zadné; z neho najcennejší je okrúhly dlhý sval po oboch stranách chrbtice, ktorý siaha od rebier k stehnu, zvaný sviečkovica. Používa sa na prípravu biftekov. Zo zadného mäsa j...
Tento příspěvek je dlouhý. Klikněte pro zobrazení celého příspěvku.
 
 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...