VipShow  |  ByznysDeník  |  ČasProŽeny  |  Pravda24  |  TechSvět  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  ČasProBydlení  |  MotorGuru

Přispívat do fóra mohou pouze pravidelní uživatelé Roumingu.

Zobrazení je omezeno na jedno vlákno! Vrátit se k zobrazení všech vláken.

 

re: re: Buřty na pivě (MlékařRP (26.2.2015 18:54)
no vidim ze je na Vas spolehnuti. Zacnu shanet slusne burty. Nastesti vim kam pro ne jit (pro spekacky).
Zkousel treba nekdo ostravskou klobasu ? Od nekterych vyrobcu ji mam velmi rad.
 
re: Buřty na pivě (saboRP (26.2.2015 17:35)
Buřty na kolečka. Bílé zelí nakrájet na velikost 2 x 2 cm. Cibuli na půl a pak na plátky. Česnek na slabé plátky. Všechno do pekáče a promíchat. Koření: sůl, pepř, kmín, paprika, chilli kdo chce. Na 170°C půl hoďky, pak přidat pivko a dalších 15 min než se pivo vyvaří. S chlebem je to boží. B-)
EDIT: sabo - 26.02.2015 17:52:47
 
re: Buřty na pivě (BranyRP (26.2.2015 17:31)
A ešte pridám zopár trikov:
- pár koliečok cibule dám na záver, nech ostane čerstvá
- kečup už takmer všade nahradzujem vlastným rajčatovým pyré
- na dochutenie používam údenú papriku
 
re: Buřty na pivě (cern0usekRP (26.2.2015 17:29)
Neradim, souhlas :)
 
re: Buřty na pivě (LuckyBoyRP (26.2.2015 17:23)
cern0usek: nerad, ale souhlasím
 
re: Buřty na pivě (Mr. DeathRP (26.2.2015 17:20)
Já to mám rád jednoduše. Buřty na půlky, nakrájet cibuli, případně přidat na kostičky anglickou slaninu, černý pivo, kečup, sůl, pepř, dle chuti další koření. Jebnout do trouby a pak sežrat. B-)
 
re: Buřty na pivě (BranyRP (26.2.2015 17:11)
Ja mám jeden zásadný trik - pivo. Silné, čierne pivo, ideálne porter. Napríklad Pardubická 19-ka.
Alebo vyskúšaj Primátora Double - to je hodne sladké, med potom vynechaj.
EDIT: Brany - 26.02.2015 17:13:11
 
re: Buřty na pivě (_mop_RP (26.2.2015 17:08)
PPoe: To je JAK recept na segedín.
EDIT: _mop_ - 26.02.2015 17:09:20
 
re: Buřty na pivě (PPoeRP (26.2.2015 16:55)
Tak to mam docela dobrej recept, odkouknul jsem to na brutalu, kde mi az prekvapive chutnal, na to ze to byla klasicka festivalovka:
BUrty podelne na ctvrtiny, a vysledny dlouhy kusy jeste prekrojit napul na kratsi. Osmahnout s cibuli nakrajenou nadrobno, po chytnuti barvy prihodit na kostky brambory a zalejt cernym pivem, osolit, opeprit.
Jak se zacnou brambory blizit dovareni, vhodit na kratsi prouzky pokrajenou cervenou papriku, a po chvili kysely zeli.. Zakapnout sojovkou a uz jen rychle prohrat. Neprehnat to s casem, nesmi to byt uplne vyvareny, ale azse to nesmi plavat a pripominat polivku. Cil je mit to vsechno v takovym rosoloslizu.
Neni to nejaky pohledove zazracny jidlo, ani to neradim do topky svych kulinarskych zazitku, ale kdyz je obcas chut na trochu nezdravejsi, je to spica..
 
re: Buřty na pivě (doonRP (26.2.2015 16:52)
vezmeš si kladivo, zkombinuješ pivo a buřty -> vložíš do mikrovlnky -> ??? -> !!!

(předpokládám, že půlka dinamitky je za trest, takže v případě vítězství se vzdávám dinamitky a přihazuju k ní půlku království)
 
re: re: Buřty na pivě (MlékařRP (26.2.2015 16:45)
koukal jsem ze davaji jeste med. Asi budu improvizovat.
 
re: Buřty na pivě (frazerbombusRP (26.2.2015 16:40)
Nevim jestli ti za tu půlku dynamitu někdo odpoví :-D, ale ... dávám hodně cibule, hodně pepře (ale mám ho rád) buřty nakrájim podobně jako je ten znak co maj slováci ve vlajce (důležité), hlavně černý pívo, trochu normálního, přiměřeně kmínu, trochu protlaku (fakt jenom trochu) a kečup, hořčica, česnek a nomnomnomnomnom
 
re: Buřty na pivě (cern0usekRP (26.2.2015 16:39)
Nejlepsi recept je pivo vychlastat a burty udelat na vohni.
 
Buřty na pivě (MlékařRP (26.2.2015 16:27)
Vyhlašuji Roumenovu soutěž:
- soutěž o nejlepší recept na buřty na pivu. Má někdo tipy ?
Výherce dostane celé království a půlku Dinamitky
 
 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...