ByznysDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  Pravda24  |  TechSvět  |  MotorGuru  |  ČasProŽeny  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  ČasProBydlení  |  VipShow



184116 465030690195796 1197258208 n 21.09.2012 
Obrázek 184116 465030690195796 1197258208 n
lepsi to nebude    MluvisZCestyCype PoopBreaks 15rek DiagnozaRoumenisty EscapingToxicWorkCulture
Komentáře (17) Komentovat Nezobrazovat

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (Pre teen loverRP (9.6.2014 18:36)
chacha..pegas....a croissantu řikaj krosant, debilky

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (cas2v) (24.9.2012 0:30)
Tady je to zas samej kuchař, labužník a gurmán (nebo gurmet?). Já si asi taky jednou projedu Evropu, ochutnám tamější jídla a pak se budu smát jak Nelson, jak jsme (vlastně jen ti druzí) tady v Čekistánu strašně ubozí. :-D :-D :-(

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (VincenzoRP (23.9.2012 0:40)
...because cows are too mainstream.

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (PaulZyRP (21.9.2012 21:38)
Hmm... pegas, koninu já rád.

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (IvoryRP (21.9.2012 20:41)
Jn risotto ze zakladky byl radny blaf .).

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (JirkaCVRP (21.9.2012 20:28)
Asi mu připadlo žinantní napsat "s pangasiuse".

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (petko kotov) (21.9.2012 19:15)
vsetci ste mudri jak radia, ale spravne sa to napisat, este nikomu nepodarilo... vy rizotta :-D

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (marty.spor) (21.9.2012 18:43)
hošíci maj pravdu. jed sem to skoro celej zivot. nejsem vybiravej. pak ale staci jednou videt a ochutnat rizotto a clovek uz se tomu co se vari v cr muze jen smat

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (BhaaL) (21.9.2012 18:18)
Ryzi si varte v cem chcete, ale pokud se to ma jmenovat rizoto, tak jedine v "akorat" mnozstvi vyvaru a vina. marty.spor ma dobrou predstavu, jak to u nas bohuzel casto chodi

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (Dublin) (21.9.2012 18:13)
VLDx: Socko, my ji vaříme v šampáňu...

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (VLDx) (21.9.2012 17:46)
A v com varis ryzu? Ja varim totiz tiez vo vode :D

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (HanzzzzRP (21.9.2012 17:39)
Jéžiš, já už pod tím četl Drůbeží Riziko :-D

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (Erik) (21.9.2012 17:19)
marty spor: Znáš to tam snad? nepochybně bys to rizoto (které jsi nikdy neviděl) ale dokázal uvařit lépe. Možná by ses jim mohl přihlásit jako dobrovolník do kuchyně?

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (marty.spor) (21.9.2012 16:49)
to rizotto musi bej solidni kejda. vidim to na sackovou rejzi uvarenou ve vode, potom vysypat do misi, pridat hrasek, kukurici. na studenou panvicku si hodime nakrajeny kureci maso, nesolime, nepeprime. az to mas neni videt pod vodou co z nej vytekla, tak ho hodime do rejze, zamichame a podavame s kecupem :D

184116_465030690195796_1197258208_n.jpg (Sdružení na podporu AntikristaRP (21.9.2012 16:45)
kýbl

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...