ByznysDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  VipShow  |  Pravda24  |  HobbyDeník  |  TechSvět  |  MotorGuru  |  ČasProBydlení  |  MyMuži  |  ČasProŽeny

Nalezeno 17265 videí.
   Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B... (SmieškoThe.) (31.1.2016)
+ x !  Známka: 1Váha: velká   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Český skeče, hry se slovy (Jedenáctka) - Známka: 5, váha: střední Bunker Blaster (Piccolo) - Známka: 1, váha: střední Za pár let ve vaší Fabii -  4x t... (Ebo) - Známka: 3, váha: malá Neil deGrasse Tyson Slams Flat-E... (SmieškoThe.) - Známka: 1, váha: velká Star Wars: The Force Awakens Tra... (Piccolo) - Známka: 2, váha: malá Delší video, ale super práce. (Warcz) - Známka: 1, váha: obrovská Bollywood aneb teple softporno z... (cern0usek) - Známka: 2, váha: malá


Komentáře (10) Komentovat Nezobrazovat

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (anonymousseRP (5.2.2016 14:56)
Já furt čekala, kdy přijde ten vtip =)

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (StokyRP (3.2.2016 8:00)
Ono je potreba si uvedomit, ze ne kazda komunita je tak nerdovska jako ta na roumenovi. Takze to co nam prijde jako elementarni znalost, muze byt pro jine (at uz to jsou nejaci fanousci BOB a nebo nejaky redneck) jen "teorie, ktera se na poprit". Neil deGrasse Tyson nahodou do tohohle sveta prese pronika. Je to preci jen obrovska vedecka kapacita, ale je ochoten udelat pro vedu neco takoveho....ma muj obdiv.

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (stíneček) (2.2.2016 15:43)
atlantis: protože b.o.b. je slavnej. Myslíš, že by jakýkoli dnešní anti-intelektuální hnutí mělo jakejkoli mediální prostor nebejt celebrit, který to nebo ono podporují?

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (HalipatRP (2.2.2016 13:15)
Ilfrinn: Ti lidé co přebírají tu myšlenku asi fakt reálně existují. Je potřeba, aby jim někdo řekl, že se mýlí, protože mají volební právo! Bohužel.

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (AtlantisRP (2.2.2016 11:26)
Mě spíš zajímá, jak se taková blbost stane virální....když nějakej kokot napíše takovou blbost, tak si o něm pomyslím že je kokot a hotovo. Nevím proč je to teď po celým internetu...

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (PiterkoRP (1.2.2016 23:19)
Škoda, potreboval by som titulky... :-(

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (ilfirinn) (1.2.2016 19:42)
Ano, viděl jsem ho a vyslyšel ho. No a co? Jestli někdo považuje za vědeckou autoritu (natolik aby převzal myšlenku ploché země a přemazal tím informaci z učebnic ze základní školy) negerského repra... pak si stojím za tím, že Tysonova práce nemá smysl, krom ponižování sebe sama.

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (srcsm4lf) (1.2.2016 8:46)
@ ilfirinn - pozrel si si to video vôbec? vypočul si si Tyson povedal? Vieš, to o tom tzv. "konci informovanej demokracie" a škodlivosti šírenia mylných názorov vplyvnými osobami? Och a ešte si si možno všimol že to vystúpenie bolo v rámci zábavného programu a ak si pozorný, tak si si mohol všimnúť aj to, že parodovali tzv. "rap battle" P.S. prečítaj si toto: https://en.wikipedia.org/wiki/Popular_science (hlavne tie prvé štyri vety)

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (ilfirinn) (1.2.2016 6:28)
Si nemyslím. Upřimně, je i pod moji uroveň vystupovat někde v televizi a hájit kulatost země proti nějakému n.rapperovi. Natož pro nějakého vědce.

Neil deGrasse Tyson Slams Flat-Earth Theorist B.o.B (BookBurnerRP (31.1.2016 18:07)
Frajer :)) více vědců by se mělo angažovat tak jako on.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...