ČasProBydlení  |  NeposlušnéTlapky  |  TechSvět  |  ByznysDeník  |  ČasProŽeny  |  Pravda24  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  MotorGuru  |  VipShow

Nalezeno 17280 videí.
   Babiš VS náhodný kolemjdoucí  (NecrisRP (4.7.2017)
+ x !  Známka: 4Váha: velká   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Lunchtime is coming... (Mem) - Známka: 5, váha: velká Šmejdi! Žádný hrnce nechci! (Dinamit) - Známka: 3, váha: velká A day in the life of Arnold Schw... (SerunaTrendyTyBuzno) - Známka: 3, váha: velká Babiš VS náhodný kolemjdoucí  (Necris) - Známka: 4, váha: velká Terorista vs Londýnská policie (Necris) - Známka: 4, váha: velká Jak behem chvilky utisit placici... (Tearon) - Známka: 4, váha: obrovská Call from 96 back (Ingress) - Známka: 5, váha: obrovská


Komentáře (21) Komentovat Nezobrazovat

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (興行師RP (5.7.2017 17:00)
Babiš (!=mrkev) je kokot.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (mrkevRP (5.7.2017 16:05)
@Prawda... "Pořád dokola dotace a dluhopisy" Jak pořád dokola? To jako něco přestane být pravdou a podstatné, když se o tom mluví? Babiš má na krku reálný dotační podvod, kde ty prachy bude muset vrátit. Na dotační podvody by mělo dohlížet ministerstvo financí a už právě pro to tam nemá co dělat. A dluhopisy? Problém vůbec není že je vydal nebo že je koupil. On si je vydal sám sobě - a to tady neudělal skoro nikdo jiný...

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (DirectRP (5.7.2017 12:29)
Liza: Kdo si stěžuje? Naivně si nalhávat že kdybychom šli všichni k volbám, tak by se všechno zpravilo je jen ztráta času... nikdy to nebude dobrý pro ty, co si pořád stěžují. Já jsem rád za to kde žiji, ať už je tu politika jaká chce... a to že politiku neřeším mě dělá (troufám si říct) šťastnějším.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (Prawda...) (5.7.2017 10:46)
@Liza: Vem si, jak ČNB zahájila devalvaci CZK. Kdyby ČNB (její rada) byli dosazení veřejností (volbami), tak už tito lidí dávno letěli. Teď se ukazuje, že devalvace byla tím nejlepším, co mohli v ČNB udělat. Volič nerozumí financím, rozumí jenom tomu, že teď zrovna je koruna dole a proto je všechno drahé. To, že výsledky této činnosti ponesou ovoce za pár měsíců, let, to je voliči jedno. A přesně z tohoto důvodu nemůže občan volit členy bankovní rady ČNB.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (Prawda...) (5.7.2017 10:43)
@Liza: Problémem je v ČR naše historie, kdy nám vždy dlouho někdo vládl. Proto je to dnes jak říkám. Přijde politická strana, má svůj program (byť super, řešil každý problém), vede stát, město, nějakým směrem, no ale pokud tato strana v dalších volbách nevyhraje, přijde její oponent a ten okamžitě vše, co tato strana zavedla, začne rušit, vypovídat smlouvy (+město/stát platí penále). Pak je tady neochota občanů volit ty, kteří sahají na obecní/veřejné peníze. Přitom se to ale jinak dělat nedá.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (Liza) (5.7.2017 10:19)
To je samy "politika me nezajima.." - se pak nedivte, ze se ve vlade ale i na radnicich deje bordel, jako ted. Kdyz je vam dulezitejsi pohodlny zivot bez starosti, tak se nedivte, ze o vasem zivote rozhoduji jini. Politiku taky nemusim, ale snazim se podporovat ty, kteri maji rozumne nazory na temata, co me zajimaji. Politici totiz nepotrebujou jen buzerovat, kdyz delaji chyby, ale i ukazat podporu, kdyz delaji neco, co se nam libi..

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (SmithRP (5.7.2017 9:46)
konečně!

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (DirectRP (5.7.2017 8:26)
Ja01.: S politikou se setkávám snad jen tady na Roumingu. Na televizi/"zprávy" nekoukám/nečtu... a jinak se o politiku nezajímám. Babiše sem nikdy nevolil a ani neplánuju. Stačí?

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (Prawda...) (4.7.2017 22:55)
Pak tady máme ještě strany, které vědí, že se blíží volby (končí jejich vláda na písečku) a na poslední chvíli protlačí takové kraviny, které by jinak ani nezkoušeli, viz Praha a jejich debilní nápady s kartou na MHD.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (Prawda...) (4.7.2017 22:54)
A to se stačí podívat i na lokální politiku. Jednou vede město taková strana, tak si nasmlouvá projekty a kraviny. Pak přijde strana jiná, vše co bylo odsouhlaseno za strany předchozí (byť by na tom město vydělalo miliardy korun, nebo tam byl jiný benefit pro občany) a začne si dělat vlastní politiku. Takovým způsobem města i náš stát stagnují, protože co nestihne vládnoucí strana ve svém období u koryta, tak nemá šanci na úspěch. Nemluvě o tom, že střídání stran vede k velkým finančním škodám.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (Prawda...) (4.7.2017 22:52)
Pořád dokola ty dotace a dluhopisy. Dotace bere každý, kdo o ně požádá a plní zákonem stanovené požadavky. No a k dluhopisům asi tolik, že kdo mohl, tak se na nich nahrabal. Na Babiše bylo bohužel moc vidět. K volbám nechodím, politika v ČR mi připadá jak parta puberťaček, které pomlouvají jedna druhou a ve výsledku se to ve státě nikam dál nepohne. Kdyby dnes zvolili někoho, kdo by přišel na to, jak vyřešit státní dluh, tak stejně po skončení volebního období tam nastoupí někdo jiný a zase to začne kurvit

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (War) (4.7.2017 22:13)
OMG tady je voličů ANO. Ten borec dělá přesně to co Babiš. Stejný způsob argumentace.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (sftmrbulletRP (4.7.2017 19:16)
bože, já bejt nim, tak vyhraju a zavedu nějaký lágry a akovýhle lidi tam budu hladit. Ok nemam Babiše rád, protože je to slovák samozřejmě, ale takovýhle dýcháky mu fakt nezávidim. Koho asi volí ten pán, že tam tak blahořečil kalhouska.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (Q.QRP (4.7.2017 17:16)
"...že to všichni dělají špatně..." tam samozřejmě mělo být.

Babiš VS náhodný kolemjdoucí (Q.QRP (4.7.2017 17:15)
Ja01: Ale takoví jsou pro něj právě ideální - hovno tomu rozumí, o svět okolo se nezajímají, a pak jim Prchal nakecá, že to všichni dělají dobře a Bureš je zachrání. Jinak - ten "kolemjdoucí" by mu to nenandal, kdyby Babiš nepřišel otravovat lidi na akci, kterou nepořádal. A protože je to živnostník, tak se bude muset připravit na sérii "náhodných" kontrol - jako tenkrát ta kadeřnice, co řekla Babišovi co si myslí o EET a během tří týdnů měla v podniku těch kontrol 9.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...