MotorGuru  |  Pravda24  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  ČasProŽeny  |  ČasProBydlení  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži  |  VipShow  |  TechSvět

Nalezeno 17281 videí.
   Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje... (JirkaCVRP (13.4.2013)
+ x !  Známka: 2Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Best Of Surprised Patrick Star Gifs (Tomica) - Známka: 4, váha: střední Satira na európsku multikult pro... (Madox) - Známka: 3, váha: velká zlom hlinik (truhlik_fredy) - Známka: 2, váha: střední Rozloučení občana 3 ...aneb To s... (JirkaCV) - Známka: 2, váha: střední Jak hrát golf.. (Reventon) - Známka: 2, váha: střední 50 Weird Laws (simča) - Známka: 2, váha: malá ne a ne se trefit (Tronda) - Známka: 2, váha: velká


Komentáře (19) Komentovat Nezobrazovat

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (PiterkoRP (14.4.2013 14:47)
Ešteže mám gympl,... mali sme tam dobrú profesorku ekonomiky, niečo podobné nám vravela už v prváku. Ešte teraz si pamätám: "študenti, neštudujte na to, aby ste mali dobré zamestnanie, študujte na to, aby ste mali peniaze a vedeli čo s nimi."

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (mrkevRP (13.4.2013 21:42)
@JirkaCV To si vážně myslíš, že tahle sračka pomůže lidem uvědomit si cokoliv? Vždyť je to jen snůška hospodských keců. Bič za zadkem úředníků uděláš tak, že vzbudíš o veřejné věci zájem, ne že lidi nasereš a znechutíš. Tohle video naprosto selhává, teda vlastně neselhává, protože je prvoplánově jen k tomu nasrání určené... =)

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (JirkaCVRP (13.4.2013 21:33)
Ale hovno. Je potřeba, aby si lidi uvědomili, kolik jim stát sebere a kolik z těch peněz skončí v krabici od vína. Dokud úředníci nebudou mít za zadkem bič, budou rozhazovat plnýma hrstma naše prachy.

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (mrkevRP (13.4.2013 21:26)
Vždycky mě dostane, když lidi takhle počítají "kolik si od nich stát bere", ale nikdo upřímně nespočítá, kolik jim toho stát dal. Vtip je pak většinou v tom, že právě ti nízkopříjmoví kolikrát dostávají mnohem víc, než odvádějí..

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (mrkevRP (13.4.2013 21:24)
@Jena Buď tak hodný a netroluj... Aby se mi tady takové chujoviny nelíbily stačí IQ, nic víc. A jen tak mimochodem, moje dosavadní studia stála stát zhruba 2mil. příspěvky na obědy nějakých 100 000Kč, na dopravu asi 20 000Kč.Kdyby úplně všechny finance, které ode mě státu jdou, šly pouze tady na ty tři věci, vracel bych z průměrného platu JEN TOHLE 10 let. Jenže já bych si u toho ještě měl platit zdravotnictví (i jako velmi zdravé dítě jsem vypotřeboval do 20 nějakých 300 000Kč), na důchod a hromadu dalších

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (loledRP (13.4.2013 20:22)
Jena: obvious troll is obvious

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (Jena) (13.4.2013 18:37)
Vidite, jen to trochu zavani protisystemovym myslenim a uz se tu zacina slizat jeho placena ochrana. Kolik ti plati, Mrkev? Neni ti takhle spatne, kdyz se na sebe podivas vecer do zrcadla? A Gogo1, v cem sou to zvasty, copak tebe neucil nikdo pocitat? Ty dane v tom nevidis? Rad davas (temer) 60% ze svych penez jen tak, pryc? No jo, pravda, urednici, kdejaka spinava statni krysa,praksac, roztleskavac je placenej z nasich dani, takze cim vic se vybere, tim lip, co?

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (Gogo1) (13.4.2013 18:24)
To jsou žvásty. Tyhle videa pro široké masy nadělají více škody než užitku. Snůška polopravd a černobílých rádoby argumentů. Skvělé do hospody v hornídolní, kde pak můžeme společně nadávat,jak je všechno špatné. Ale pánové při těch nářcích zapomínají na jeden podstatný fakt. Ti, kteří zákony tvoří a zemi řídí, jsou námi volení zástupci. A koho jste si zvolili, toho tam máte! Jistě by to pánové oba uměli lépe a levněji. Škoda slov a času na takové pi.oviny! >-O

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (LordOfChickens) (13.4.2013 18:24)
V ostatních věcech moc přehled nemám, ale pokud jde o prachy do zdravotnictví, průměrný člověk z něho (většinou) ke konci života vysaje víc než do něho dal. Takže do zdravotnictví se pořad dává málo. Spíš se to ztrácí v sKartách a podobných chujovinách, které ti arcikokoti nahoře produkujou jak na běžícím pásu :-)

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (loledRP (13.4.2013 14:53)
zaliby jako cigarety a pivo :D taky ybch chtel takovy zaliby :D

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (dracula) (13.4.2013 14:00)
Upřímně mě stačí když se konečně zamyslí nad věcí a začnou se o to zajímat. Jako denně to přehlížet je taky nic. Zatím Češi jen brblají u piva a nic z toho.. Demonstrace z těch udělali šaškárny odbory, Ponert a ten blázen z Holešovské výzvy..On to Baťa dobře definoval, že hospodářská krize je jiný název pro mravní bídu.

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (mrkevRP (13.4.2013 13:49)
No a tak mi řekni, jaké tihle dva předkládají řešení? "Já už nedám státu ani korunu," tak fajn a naschle v lochu... Opravdu mi to přijde jako nasírací video s nulovou výpovědní hodnotou, žádným řešením a skrytou politickou agitkou zatím neznámé partaje, která má stejně zaručené řešení, jako všechny ostatní...

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (dracula) (13.4.2013 13:24)
Hele denně pracuji s lidma co mají ZŠ a upřímně ani někteří se SŠ nevědí kam jejich prachy jdou :)) a když se jich zeptáš co stím udělají tak že zvolí levici. Přitom je to ubohost dělit společnost na pravici a levici. To je prostě systém rozděl a panuj. Dělám v EU sračkách a upřímně mi stačí ty lidi co mi posílají a nechtějí makat. Jsem zvědavej kdo tu bude makat za 5 let. A těmhle mám najít práci.. :-/ nevím kde když je pro firmu nevýhodné zaměstnávat.

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (mrkevRP (13.4.2013 13:16)
A čeho si na nich ceníš prosímtě? Že jsou schopni ti říct, kam jdou tvoje peníze (já vím, ZŠ je pro některé už hrozně dávno a potřebujou opakování), nebo že ti vysvětlí, jak musíš platit nehorázné tisíce, protože ti Vondra "ukradl" pětikorunu z jedné platby?

Rozloučení občana 3 ...aneb To se nám to hoduje, když nám lidi svěřujou pen (dracula) (13.4.2013 13:08)
Těhle dvou si docela cením :) rozhodně lepší video než ty co vyrábí Reformy.cz :)) to je pro fandy scifi :)) Znám dost lidí co si neumí spočítat výplatu natož aby věděli kam jejich prachy jdou. Lidé se chovají jak ovce přitom tohle není o barvičkách koho volit, ale o rozumu.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...