VipShow  |  ČasProŽeny  |  Pravda24  |  TechSvět  |  HobbyDeník  |  MyMuži  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník  |  MotorGuru  |  Půjčka s odměnou  |  ČasProBydlení



antivax opinion
Obrázek antivax opinion
proc to jeste nikoho nenapadlo mlb google FUTA inflation i ctyrlistku bylo lip well played hot bee leje
Komentáře (78) Komentovat Nezobrazovat

antivax_opinion.jpg (KaldaR (1.12.2021 7:29)
ani bych se nedivil kdyby vetsina statistik byla zmanipulovana aby z toho nebyl takovej pruser, coz v budoucnu okecaj, ze to vsechno delali pro zachranu lidi ale pamatujte si ze cesta do pekla byva dlazdena dobrymi umysly.

antivax_opinion.jpg (KaldaR (1.12.2021 7:26)
Krtek6: vyndej si tu hlavu z prdele a nemel tady takovy sracky [odkaz] a postupne vam upravujou data ktery se normalne zjistuji dlouhodobyma studiema ale tyhle mRNA vakciny holt testujou na miliardach lidi soucasne a NIKDO ale opravdu NIKDO nevi co to udela v budoucnu pac tyhle covidacky vakciny jsou PRVNI predschvaleny na testovani v sirsim meritku a zadna jina proste jeste nebyla =) neprochazeji standardnim procesem a ani

antivax_opinion.jpg (bohynR (30.11.2021 2:14)
@Human Doted je ve vekove skupine 0-18 let 7 zemrelych, coz je 0,0018% z celkem 387493 nakazenych v teto vekove skupine. Pocet tezkych pripadu podle veku sem nenasel. Prijde mi to jako statisticky bezvyznamne cislo, vzhledem k tomu, ze je to za poslednich 1,5 roku. Je daleko vetsi pravdepodobnost, ze v tomto veku zemres na jine zdravotni komplikace, nebo vlastni/cizi blbosti.

antivax_opinion.jpg (hlas_bludu) (30.11.2021 0:48)
Human. Prosim, precitaj si tu otazku co som Ti dal este raz. A este raz. Az kym pochopis, ze sa nepytam len na seba. Ty neargumentujes. Ty si precitas 2 slova z odstavca a potom si k nim vymyslis pribeh. Si cynik, ktory nevie nic ine len citovo vydierat. Bomba. 16x. Ale ake je to cislo, ktore nasobis sestnastimi? Nevies...

antivax_opinion.jpg (Human.) (30.11.2021 0:07)
Takže ty tu máš úmrtí jednotlivce za statisticky nevýznamné ale zároveň nemáš problém chtít vyjádřit přesné číslo pravděpodobnosti vstažené k sobě coby jednotlivci z výsledků statistiky. Tomu židi říkají chucpe, hlase bludu. A kolik mrtvých neočkovaných dětí je pro tebe tedy v pohodě, když si očkováním sníží pravděpodobnost potíží cca 16x ale sám na sobě tu argumentuješ že když jsi dopadl dobře tak čeho se bát.Já od začátku vycházím z poměrů reálně hospitalizovaných osob očko/neočko v dané věkové kategorii

antivax_opinion.jpg (hlas_bludu) (29.11.2021 23:30)
Human. Precitaj si o statistickej vyznamnosti, ked uz sa s tym pojmom snazis operovat. Co samozrejme nemeni nic na tom, ze kazda smrt alebo trvale poskodenie zdravia je tragedia. Ci je to male dieta alebo susedka od vedla. https://en.wikipedia.org/wiki/Statistical_significance

antivax_opinion.jpg (maryghy) (29.11.2021 22:19)
nesnasim dva typy lidi - rouskare a antivaxery

antivax_opinion.jpg (blmblmblm jiz prisel o 3 nicky zaregistrovane lumenkavarnikem) (29.11.2021 22:12)
Presne tak, neni to statisticky vyznamne. Kazdeho individualniho pripadu je mi samozrejme lito, devceti to nepreji a pro rodinu to musi byt rana, ale statisticky jeden pripad neni vyznamny, jde o vyjimku navzdory statisticke pravdepodobnosti. Se stim smir.

antivax_opinion.jpg (Human.) (29.11.2021 22:03)
Takže zemře 10 leté dítě na covid ale to vám není statisticky významné. Být jeho rodič tak mě to teda dost významně interesuje. A kolik je pro vás statisticky významné, Kefalín. 10? 50? 100? Nebo víc? Nebo se to u vás nepočítá když zemřou svobodně bez tyranie jehly? Jenže jsou tak jako tak mrtvé, vy ichtylové. Na očkování ještě žádné dítě v ČR neumřelo co je mi známo, na covid už 7. Jen aby na tom nedocvaklá sousedka nebyla brzo líp jak její docvaklý pozorovatel.

antivax_opinion.jpg (HyperMAXR (29.11.2021 20:37)
Sousedka je na tom po každé dávce hůř a hůř, a není jediná. ale nedocvakne jí to. Televizní doktoři, politická a reklamní hovnáž na levlu mezi Horstem Fuchcem a hitlerem nikdy nepřekoná vlastní pozorování těch, co nastavili rameno a ohli hřbet. my se do vás neserem a jen chcem svůj klid, tak se neserte vy do nás.

antivax_opinion.jpg (wedgeR (29.11.2021 20:16)
Human ty si strašný demagog.. na jednu stranu se oháníš statistikami, jak neočkovaní jsou na tom hůře a absolutně neřešíš, že každý člověk je unikát a jeho zdraví se zachová jinak a v momentě, kdy se stočí řeč k dětem, tak si z prdele vytáhneš jeden příklad úmrtí a statistiku naprosto ignoruješ..

antivax_opinion.jpg (blmblmblm jiz prisel o 3 nicky zaregistrovane lumenkavarnikem) (29.11.2021 16:20)
Tato holcicka je vyjimka a ne pravidlo. Statisticky vzato nema kovid u deti vazny prubeh, naprosto drtiva vetsina nakazenych deti nema zadne nebo jen velmi mirne priznaky, nevyzaduji hospitalizaci a umrti je extremne vzacne. V dane vekove kategorii predstavuje i ta blba chripka statisticky vetsi nebezpeci, nez kovid. Organizovat spolecnost kolem extremne vzacnych pripadu a zavadet jakakoliv plosna opatreni je zcela dementni. Nedelali jsme to kvuli chripce a nemeli bychom to delat ani kvuli kovidu.

antivax_opinion.jpg (Human.) (29.11.2021 15:22)
Covid poškozuje a zabíjí i děti, zrovna minulý týden zemřela 10letá holčička. Jakou morální radu máš pro její rodiče? U mladistvých očkování snižuje 16x problematický průběh infekce. Očkovaná by nejspíš ještě žila. Nejlepší ochranu objektivně poskytuje kombinace očkování s prodělaným covidem, tak proč se toho bát když člověk covid samotný zvládl bez problémů? Jaký je důvod proti očkování, když opakovaná reinfekce může proběhnout i s vážným průběhem? Ten virus se rychle mění a co člověk to unikátní imunita.

antivax_opinion.jpg (blmblmblm jiz prisel o 3 nicky zaregistrovane lumenkavarnikem) (29.11.2021 15:12)
Human: ja to zohlednuji. Zohlednuji take, ze kovid postihuje predevsim stare lidi, lidi s nadvahou a chronickymi chorobami. Proto jsem pro doporuceni i nedokonaleho "ockovani" rizikovym skupinam, ale odmitam jej plosne pro vsechny a pro napr. deti je povazuji za naprostou amoralni prasarnu.

antivax_opinion.jpg (Human.) (29.11.2021 15:08)
blmblmblm: Ty nezohledňuješ že v nějakém bodě A byl každý kdo teď bouchá pěstičkou do stolu neočkovaný imunitně naivní jedinec. Se všemi potenciálními negativními riziky a dopady, které vakcína pronikavě snižuje. A spousta jinýcTakže jsi minimálně mimořádně sobecké stvoření a s tím křikem o lhaní bych si být tebou dával víc pozor na pusu.

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...