Pravda24  |  MotorGuru  |  VipShow  |  ČasProBydlení  |  HobbyDeník  |  MyMuži  |  ČasProŽeny  |  ByznysDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  TechSvět

Nalezeno 17280 videí.
   Melting != softening (1ce5oulRP (9.10.2016)
+ x !  Známka: 4Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Moje milý kocourek pro Roumena (Jaxviňa) - Známka: 2, váha: střední Primitive Technology: Spear Thrower (Cyklobuzna) - Známka: 1, váha: malá Why aren&#039;t you happy yet? (SirIndy) - Známka: 3, váha: malá Melting != softening (1ce5oul) - Známka: 4, váha: střední Mám priateľa!  (crazzyhors) - Známka: 4, váha: velká Kočičky pro roumena v podání Dr.... (Hexagon) - Známka: 2, váha: velká Behind the scenes (Setiath) - Známka: 1, váha: velká


Komentáře (83) Komentovat Nezobrazovat

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (16.10.2016 9:55)
Tvrdis, ze ocel ma jednu z nejznizis mernych kapacit vubec, opak je pravdou. Nic cos tu tvrdil se ani vzdalene nepodoba pravde. Jen kecy a kdyz na to upozornim tak vytacky a zmena toho co jsi tvrdil. O oceli vis uplny kulovy a zase si hrajes na machra.

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (16.10.2016 9:53)
A tvuj pocatecni argument je uplna hovadina, pac prespoklada, ze se ocel chova linearne ve svym meknuti. Coz je samozrejme uplna blbost: [odkaz] Zatim vsechno co jsi tvrdil je blbost a v realu je to opacne. Uz se konecne probud mrkev a vytah ni si hlavu z prdele. Tvrdils ze ocel se an vzduchu chladi nelinearne, opak je pravdou. Mas argument co je zalozenej na linearnim chovani pevnosti ocele pri vlivu tepla. Opak je pravdou.

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (16.10.2016 9:50)
Jo vsichni okolo tebe te enchapou a proto te maj za kokota. Shoda nahod. A vis co ty nahody spojuje? Ty :-D Jedinej kdo se vykrucuje ses ty pac ti snad uz konecne dochazi jaky kokotiny jsi tvrdil. Dukaz toho jak se vykrucujes: nejdriv jsi tvrdil, ze to ochladne o 200 stupnu, po strance toho kdy ti to rozmlouvam najednou tvrdis ze to je 50-100. Tema je neustale stejny a to od zacatku kdy jsem ti to v (9.10.2016 18:28) nap=sal a to samy jsem udelal pred par prispevkama. A ty napises, ze si furt menim tema.

Melting != softening (mrkevRP (14.10.2016 20:16)
Ja vim, ty nechapes, stejne jako ten co to tehdy pripsal na kiwipedii. Proto lzu a nemam uctu k moralce. Uz dost, s tebou se neda normalne diskutovat, protoze se neustale vykrucujes a upravujes si tema podle sebe, navic uplne ignorujes pocatecni argument, ktery je padny i kdyby se ta tyc neochladila o jediny stupen...

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (14.10.2016 9:01)
"ocel nemá nejnižší tepelnou kapacitu na světě, přestože prakticky všechny kovy ji mají nízkou v porovnání s ostatním materiálem" fakt nechapu proc do toho tahas jinej material kdyz se bavime o oceli. Dalsi red herring. Ocel ma dokonce jednu z nejvyssich mernych tepelnych kapacit mezi kovy. Stale to nechapes a stale zijes v bludu.

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (14.10.2016 8:54)
"Jedním z jeho oblíbených stylů vedení diskuze je postupná proměna argumentu. Pronese svůj argument, následně ostatní diskutéři jej upozorňují, že daný argument je naprosto v rozsporu s fakty, načež Mrkev začne svůj argument upravovat stylem Špatně jsem se vyjádřil, mělo to být... a touto postupnou evolucí se původní mrkvův argument změní natolik, že nakonec tvrdí naprosto něco jiného." Coz je presne to co jsi tu predvedl a delas to stale. Ty nemas zadnou moralku, zadnou uctu k pravde, jsi proste kecalista.

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (14.10.2016 8:53)
"viz např. těch tvých vycucaných 300" - kde jsem tvrdil co se 300? Zase lzes mrkev, ale uz to fakt neni vtipny. Stejne jako jsi lhal s tou oceli a jeji "nejnizsi mernou tepelnou kapacitou vubec". Ale ty proste nic neuznas ikdyz ti tu naserviruju jasny data. Ty totiz pak zacnes upravovat co jsi tvrdil a stejne tak zacnes postupne upravovat fakta abys nevypadal jako uplnej kokot. A nejsem sam kdo si podobnyho pristupu vsimnul. Cituju z tvy kiwipedie:

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (14.10.2016 8:50)
Takze jako vzdy lzes, jak prekvapujici! Krivka ukazuje ochlazeni o 100° za 20 sekund (vytiskl jsem si to pro jistotu a zmeril), ale my se bavime o 15 sekundach (coz ti uz ponekolikaty pripominam). Zase si upravujes vsechno jak se ti zlibi a postupne upravujes co jsi tvrdil aby to nebyla tak do oci bijici kokotina jako na zacatku. Bez adekvatniho ochlazeni totiz nemas zadnej argument. A resime tu kokotiny co tvrdis, ktery jsem ti uz dvakrat zopakoval, ale ty furt nechapes o cem se bavime.

Melting != softening (mrkevRP (13.10.2016 20:26)
Zajímavé že ta tvoje křivka ukazuje ochlazení o 150° za nějakých 20 sekund.. A že skutečná hodnota toho ochlazení od začátku není můj argument proti tvojemu původnímu příspěvku, ale ne, budeme radši řešit že to není o 150° ale o necelých 100° a že ocel nemá nejnižší tepelnou kapacitu na světě, přestože prakticky všechny kovy ji mají nízkou v porovnání s ostatním materiálem...

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (13.10.2016 9:30)
A jestli jsi tvrdil ze "jet fuel can't melt steel beams" je nesmysl nebo ne je uplne fuk. Jen jsem chtel upozornit na brutalni nekonzistenci toho co tvrdis. Gro diskuze je metalurgie a tvoje komicky nazory co se nezakladaj na pravde. Viz muj prospevek z 9:10 kde jsem shrnul ty tri nejkomictejsi.

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (13.10.2016 9:12)
Jeste jsem zapomnel: taky ti vyvracim tvrzeni, ze ocel ma "jednu z nejnizsich mernych tepelnych kapacit vubec", ale vzhledem k tomu ze k tomu se uz nevyjadrujes, tak aspon tak bys mohl uznat ze meles hovadiny o necem v cem se vubec nevyznas. Setkani s realitou boli vid?

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (13.10.2016 9:10)
Vysvetli mi co jsem prosimte nepochopil. Ty jsi nenapsal: "Oboje jde docela dobře určit podle změny barvy - na konci ta tyč vypadá, že je o dobrých 200°C chladnější", "Dokonce ti asi uniká i to, že ochlazování vzduchem není lineární a že teplota na začátku klesá docela rapidně." a "Co se pak týče ocali, opravdu se na vzduchu ochlazuje docela dobře" Coz jsou hlavni tvrzeni co ti od zacatlu vyvracim. Dokonce jsem ti i na zacatku zopakoval co ti vyvarcim, ale neee ty si furt pojedes svoji. Fakta nefakta.

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (13.10.2016 9:08)
A jedinej kdo neco nechape ses ty. [odkaz] Tady je graf co resi presne to o cem se bavime a vyvraci vsechny tvoje odvazny tvrzeni o oceli a ty si furt meles ty svoje blbosti dal.

Melting != softening (Alois MatzelsbergerRP (13.10.2016 9:06)
Ne ty jsi odbornik pac tvrdis kokotiny o necem cemu vubec ale vubec nerozumis. Nejdris tu hazes divoky odhady o tom jak se ta ocel schladi o 200 stupnu a jak se skvele a hlavne nelinearne chladi na vzduchu a kdyz ti dam k dispozici jasny data co to vyvcracej tak si jen zapces usi a tvrdis si ty svoje kokotiny dal :-D To z tebe dela odbornika. "viz např. těch tvých vycucaných 300" kde pisu o nejakych 300? Muzes mi to prosimte ukazat? Zase lzes mrkev!

Melting != softening (mrkevRP (12.10.2016 19:32)
Takže já jsem odborník, protože ty nechápeš základy výrazové logiky. To se vám pak fakt asi můžu zdát odborníkem na všechno, když "celou dobu tvrdím úplné kokotiny" a přitom většina těch tvých "vyvrácení" ani nebyla v rozporu s originálním tvrzením... To bys ale musel pochopit, že se těžko oponuje něčemu, co si nepochopil (viz např. těch tvých vycucaných 300 a potom 200° nebo celé včerejší příspěvkz z 16:07 a 16:09)

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...