MotorGuru  |  Pravda24  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  ČasProŽeny  |  VipShow  |  ČasProBydlení  |  TechSvět  |  NeposlušnéTlapky

Nalezeno 17280 videí.
   Elonfanboyům praskne cévka (IngressRP (21.4.2021)
+ x !  Známka: 5Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Porch Pirate Fails Stealing A Pa... (qwertas) - Známka: 2, váha: malá Classic Smokey (ilfirin) - Známka: 3, váha: malá The Infinite Pattern That Never ... (anon017) - Známka: 2, váha: malá Elonfanboyům praskne cévka (Ingress) - Známka: 5, váha: malá Fear of the dark (Necris) - Známka: 2, váha: malá Mortal Kombat Sitcom (Dill Clinton) - Známka: 5, váha: malá Now you know how. (Mr. Q) - Známka: 1, váha: malá


Komentáře (18) Komentovat Nezobrazovat

Elonfanboyům praskne cévka (frantaRP (25.4.2021 13:57)
Porad mi chybi nejaka vec, kde se (krom tech reusability spacex) mylil v zasadnich faktech (= fakticky korektni). Forma a spol uz je vec nazoru, fakta nejsou.

Elonfanboyům praskne cévka (frantaRP (25.4.2021 13:56)
No zvlastni. U hyperloopu kritizuje, ze je tezky/nemozny udelat bezpecnou vakuovou dlouhou trubku pro prepravu lidi vysokyma rychlostma a smeje "progressu". Kdyz uz neco fakticky kritizuje, tak mi fakta prijdou v poradku. Kde kritizoval tesly? Kritizoval teslovske "prelomove" baterie, ze nemaj lepsi powerdensity (neni to pravda? neoveroval jsem). LTT jsem lehce sledoval s tim scannerem a Linus v tom originalnim videu vypadal jak propagator nahajpovanych bullshitu. Funguje nakonec ten scanner?

Elonfanboyům praskne cévka (MemRP (24.4.2021 11:25)
Vždyť jsme to tady už zmiňovali, právě hyperloop, ale hloupě a neinformovaně kope do všeho, co Musk dělá, Tesly, li-ion články, boostery. Stejně tak nezvládl situaci, když kopal do LTT (taky kvůli hyperloopu nebo nějakému molekulárnímu „scanneru“), vytržené z kontextu věci, že citují výrobce, a když na to měl Linus reakci, tak zase jako kafemlejnek omílal to stejné. Čti si někdy komentáře pod jeho videi od fanoušků, kteří už ho mají dost...

Elonfanboyům praskne cévka (frantaRP (24.4.2021 10:52)
Mem: Nakej priklad? Krom toho SpaceX reusability videa pls.

Elonfanboyům praskne cévka (MemRP (24.4.2021 8:51)
"ale jinak byva fakticky korektni" Ne, to fakt nebývá. Často se chytne věci vytržené z kontextu, která byla navíc vysvětlena, a vysmívá se tomu (navíc nevtipně a opakovaně) s ignorováním toho faktu. Pokud to tebe neuráží, tak asi taky nejsi v obraze, bereš jen to, co ti jednostranně předkládá a chrochtáš si. Tak to pak jsi logicky ideální cílovka, ale není třeba ten hraný údiv, že některým lidem se taková manipulace zajídá a přijde jim trapná.

Elonfanboyům praskne cévka (frantaRP (24.4.2021 0:31)
Hm, zvlastni, ze vsichni nadavaj na thunderf00ta. Jako jo, asi se s tema reusable rockets od spacex seknul, ale jinak byva fakticky korektni. A forma ... no ... opakuje se, ale ze by me to urazelo az tak, ze bych ho kvuli tomu hejtoval... to nevim... a pointy ma dobre vetsinou.

Elonfanboyům praskne cévka (SpimfurtRP (22.4.2021 19:56)
hm, uz to neni co to bejvalo. opakoval se hodne uz pred tim, ale ted uz je to takovy vynuceny. resp. je, mne to tak prijde.

Elonfanboyům praskne cévka (Nerrg) (21.4.2021 22:06)
Mem: viděl jsem jen video, kde se Thnderfoot věnoval konkrétní firmě (a médiím), které s americkým sebevědomím prezentovaly úspěch spočívající v kilometrové trubce a vozu (nejspíš) z draku malého letadla. Muska možná zmiňoval, opakoval se, byl afektovaný atp., ale základ byly věcné pochybnosti a nějaké výpočty. Zjevně mu ten styl získává 10x tolik shlédnutí, co uhlazenému Common Sense Skepticovi (viz Kasuhu). Pěkné to být nemusí, ale je to tak.

Elonfanboyům praskne cévka (Kasuha) (21.4.2021 19:50)
Hromnohu nemusím, ale tohle video https://youtu.be/-RPMt_FS-s8 pojednává o tomtéž, přijde mi docela střízlivé a taky z toho ty tunely moc dobře nevycházejí. Konečné slovo bude mít stejně městská správa Las Vegas, uvidíme jak se k tomu postaví.

Elonfanboyům praskne cévka (MemRP (21.4.2021 16:08)
WTH: Jenže Musk žádný hyperloop nestaví. Vypustil paper a vyzval ostatní, pokud jim to přijde zajímavé, ať na to mrknou (a takových společností několik je). Jediné, co v tom podnikl přímo on, byla jedna testovací roura pro soutěže univerzitních týmů. Hromovémuchodidlu to samozřejmě nebránilo udělat několik videí, jak je Musk s hyperloopem mimo, když on přitom razí jen loopy pro elektrická vozidla jako právě v tom Vegas. ;)

Elonfanboyům praskne cévka (MemRP (21.4.2021 16:05)
Proti debunkování by nikdo nic neměl, jenže on ta videa pak začal dělat stylem, že se 10× dokola vozí po jedné věci, která je navíc často nepřesná/vytržená z kontextu, a vrší fauly jeden za druhým. Jo, udělá to dlouhé video, ale jak jsem psal, i jeho skalním fandům se to už logicky začalo zajídat. A i když si člověk odmyslí jeho bias, tak to je prostě informačně řídké, plýtvání časem. Ale když mu to funguje a někdo ho ještě sleduje, budiž mu přáno, jen jaksi není nad čím jásat...

Elonfanboyům praskne cévka (WTH) (21.4.2021 16:04)
A už vůbec tomu nepomáhá Muskovo odtržení od reality. Normální firma by si nechala zpracovcat proveditelnost 300km dlouhý trubky s Vakuem či "near vakuem" co vede skrz několik teplotní gradientů a zjistila by, že to je asi zatím píčovina s dostupnými materiály. Musk, majíc peněz jak nasráno si řekne "Srát na to, stavíme" ... časem přijdeme na to, jak to vlastně rozchodit. Až mávnu, tak tady bude tunel, strčte do toho auto a na zbytek přijdete.

Elonfanboyům praskne cévka (WTH) (21.4.2021 15:59)
Tandrfůt trpí profesionální deformací. Léta debunkuje sračky z Kickstarteru a další zázračné píčoviny a jakmile něco takového vidí, tak se po tom brutálně vozí. Muskovo nápad na Hajprlůp i tyhle tunely jsou jako nápad hezký, ale tak o min 20 let dopředu a zatím jsou technicky obtížně realizovatelné či vůbec. Díky mediální masáži, která pak Muska neustále následuje, to se pak musí zdát, že to bude fungovat zítra a když zítra něco Musk deliverne, tak to očekávaně stojí za hovno. A hned se na něm může sjet.

Elonfanboyům praskne cévka (Prawda . . . ) (21.4.2021 15:31)
Vychovej si populaci zvyklou na MHD, snížíš zatížení měst dopravou. ;-)

Elonfanboyům praskne cévka (jenisRP (21.4.2021 15:25)
Thunderf00t ma Muska tak hluboko v zaludku,ze mu tlaci zevnitr na sverac :-D :-D

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...