ByznysDeník  |  Pravda24  |  TechSvět  |  ČasProŽeny  |  MotorGuru  |  MyMuži  |  VipShow  |  HobbyDeník  |  ČasProBydlení  |  NeposlušnéTlapky

Nalezeno 17280 videí.
   Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namá... (KinRP (5.12.2021)
+ x !  Známka: 2Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
mashup king (pikCu) - Známka: 3, váha: malá Catastrofy - SOROŠ A PIČOVINY (Rocker-Tialk) - Známka: 2, váha: velká The best of Bo Burnham (klatom) - Známka: 4, váha: malá Čtvrtníček: Na covid mi umřel tá... (Kin) - Známka: 2, váha: střední Co když? (ilfirin) - Známka: 5, váha: střední Když má aspoň jeden rozum a čest. (Mr. Q) - Známka: 1, váha: malá RIP apetor (Kalerab) - Známka: 1, váha: malá


Komentáře (31) Komentovat Nezobrazovat

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (362538) (24.12.2021 6:13)
JM jseš úplně mimo. Žvatláš si něco o totalitě. Jseš mimo. Mimo mimo mimo mimo.

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (JMRP (24.12.2021 6:05)
Vidím, že totalita je späť. Akurát v inom kabáte. Zase sa herci vyjadrujú k tomu prečo je lepšie byť komunistom ... ehm ... byť očkovaným. Ach jo.

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (izakRP (8.12.2021 13:47)
No to je ale tim, ze se ockuje na chriopku, jen ti pak myvaji probklem ze ;-)) no a k tomu fetuje a huli jak fabrika ...

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (al5249RP (8.12.2021 2:58)
Co jsou "namotakove Hygieny"?

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (izakRP (8.12.2021 2:25)
Hele D-fens navstivil v patek namotakove Hygieny a nikod tam nebyl, takze nemakjai, nemohl by se spendlik zeptat emailem na prescasy zamestnancu podle pobocek ?

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (AtarianRP (6.12.2021 13:46)
Budeme taky podepisovat anti-spendlik 2022 nebo si vystacime s viralnima videama?

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (izakRP (5.12.2021 23:47)
Takze jho tata umrel na VAKCINU a ne covid a on sam kdyz veri vsemu mel taky vakcinu ze ?

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (izakRP (5.12.2021 23:42)
Ja sjme pro ... a pak jen ale zastrelim, nebot kdyz fasizmus, tak pro vsechny ;-))

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (frantaRP (5.12.2021 23:15)
Hm, todle nebylo ani vtipny ani rozumny. Nevidim moc duvod proc lidi, kteri nezahlcuji nemocnice k ockovani nutit. A zda se, ze do tehle kategorie patri i lide, co infekci prodelali. Kdyby mu umrela babicka na cervikalni rakovinu, taky by strilel odpurce ockovani proti HPV?

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (oksd) (5.12.2021 21:03)
"ja nikomu nic nevnucuju" ... ale strilel bych je ("jsem dobry strelec, ale zbran tady na lidi pouzit nemuzu") a "chybi tady tvrda vojenska ruka". Just wow.

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (truth) (5.12.2021 17:25)
Ctvrtnicek ktery podporoval socany o nekom rika ze je stadecko? vtipne... jeste vytahnete Brozovou s Paroubkem jako nejvetsi zastance povinne vakcinace a moralni autority co budou urcovat co je a co neni normalni a bude to komplet :-D

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (hido-klop) (5.12.2021 14:30)
blmblm...: nikoho citově nevydírám, jen nejsem zahleděný sám do sebe a nebrečím nad každou maličkostí jako ty, s tvým přístupem budeš vždycky nadávat na tu skupinu ve které se právě tvoje maličkost nenachází... btw jestli vidíš dokurvenou ekonomiku tak se podívej jak jsou přepálené akciové trhy, lidi mají prachů, že neví co s nimi... dokurvená ekonomika bude až to všechno poletí dolů, akcie, byty a jediné co půjde nahoru bude nezaměstnanost...

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (adamsRP (5.12.2021 13:40)
Mno, co si tak matně vybavuju, tak se spíš každá generace snažila urvat, co se dá, jak na úkor těch starších, tak na úkor těch, co přijdou po ní. :D

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (bangbang) (5.12.2021 12:41)
ctvretek byl vzdycky politicky lizac analu... a to mu zustalo, jen to ted vykvetlo naplno, archivuji ;-)

Čtvrtníček: Na covid mi umřel táta, já měl namále. Zahltit hygienu stovkami mailů můžou jen vemena (blmblmblm jiz prisel o 3 nicky zaregistrovane lumenkavarnikem) (5.12.2021 10:08)
Jasne, tak misto toho zavedeme opatreni, ktera nejvice dopadaji na ty, ktere nemoc postihuje nejmene (usly vydelek u dospelych, zavrene skoly a mizerna vyuka u deti, nedostatecna socializace u batolat, desitky let vyssich dani a ekonomicky marasmus pro vsechny), protoze to je tak spravne a fer. Vy jste fakt banda psychopatu. Kdyz na to prislo, tak vzdy v historii se starsi generace uskromnila ci obetovala pro lepsi budoucnost mladsich generaci. Az do 2020, kdy ji geronti obetovali pro par tydnu zivota navic

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...