MotorGuru  |  MyMuži  |  NeposlušnéTlapky  |  ČasProBydlení  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  Pravda24  |  VipShow  |  TechSvět  |  ČasProŽeny

Nalezeno 17281 videí.
   Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (ArgentRP (8.10.2022)
+ x !  Známka: 4Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Story of Earth’s Most Epic Flood (jenis) - Známka: 2, váha: malá Good old Norm (Wabbajack) - Známka: 1, váha: malá Police Officer Aims For A Paid V... (uch) - Známka: 1, váha: malá Když roumenista vyzkouší MHD a j... (Argent) - Známka: 4, váha: střední Cesta plynu (Prawda  . . . ) - Známka: 1, váha: malá WonderSpray (zmok) - Známka: 3, váha: malá Agresivní řidič doyoutuboval (Argent) - Známka: 4, váha: malá


Komentáře (36) Komentovat Nezobrazovat

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (bilanula) (14.10.2022 1:15)
LemonFR: dík, zajímavý graf, ten jsem neznal.

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (LemonFRRP (13.10.2022 17:43)
bilanula: Oni sú skôr na Cipollovom grafe ([odkaz] niekde v kvadrante "stupid" a ich jediná možnosť presunu k lepšiemu je na "helpless". Tí schopnejší z nich sú už skôr banditi (aspoň short-term) a tí neschopnejší banditov obdivujú. Neviem, ako im pomôcť, ale súčasné riešenie (dajte im futbal, nech sa márujú ako troglodyti na štadiónoch) tiež nie je úplne šťastné

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (bilanula) (12.10.2022 22:51)
LemonFR: Jaký pro ně navrhuješ východisko? Nemyslím věci jako "poslat je do Ruska", ale něco reálnýho. Třeba se snaží najít místo v životě jako v tom filmu "Vrať se do hrobu". Je to film o chlapovi, kterej začne dělat blbosti protože je doma i v práci pátý kolo u vozu. Asi není hloupej, ale chová se tak. Podle mě by jim třeba vzdělání pomohlo nevěřit třeba aeronetu, ale i vzdělanej člověk může být extremista. Možná, že vzdělanej ale frustrovanej člověk je ještě mnohem nebezpečnější, než hlupák.

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (LemonFRRP (12.10.2022 18:57)
bilanula: hm, neviem niektorí z nich určite rezignovali (celý vesmír je proti mne, tak čo zmôžem), iní snívajú že zvolia Uhríka za nového Tisa a budú arizovať majetky kaviarnikov, ďalší nemajú mentálnu kapacitu ani na toto. Najlepšie asi dopadli tí, ktorých klofla nejaká ostrejšia baba ktorú nabúchali a trocha s nimi v manželstve pozametala. To je ale absolútna menšina prípadov z tých, ktoré osobne poznám. Obyčajne aký hopkal, takú potkal.

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (bilanula) (12.10.2022 2:32)
LemonFR: OK, rozumím, co se ti na tom nelíbí. Já jsem se na to snažil podívat jejich očima. Je to jen můj názor, ale působí to na mě jako forma rezignovanosti. V lepší budoucnost nevěří, proto nešetří, neinvestují (nemysím akcie, ale spíš vzdělání, nemovitost). A každý, koho kdy volili, jim lhal a zklamal je. Třeba nechtěj všechno zadarmo, jen mají pocit, že jsou poslední z posledních a nikoho jejich osud nezajímá.

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (Buba) (11.10.2022 23:05)
Tohle video se fakt nedá. Podle mě je o tom, že ten pán je strašně osamělý a potřebuje se vykecat. Bohužel na zajímavý obsah je to málo, holt "z hovna svíčkovou neuvaříš".

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (LemonFRRP (11.10.2022 20:09)
A čo sa týka "Provokuje tě to, že nespoří peníze do prasátka, aby jim bylo milostivě dovoleno si v 35 vzít hypotéku na dalších 30 let?" Ani nie, akurát preslopú a prejebú výplatu, potom pičujú, že štát pomáha Ukrajincom, Cigáňom, kaviarni, LGBTQI, študentom a bohvie komu a na nich jebe a jak je to všetko napiču a jak by mali všetky vyššie spomenuté skupiny vystrieľať. Čo je fascinujúce, lebo obyčajne je pri moci zrovna nižšie spomenutý kokot kokotovič z kokotova, ktorého táto záujmová skupina zvolila.

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (LemonFRRP (11.10.2022 20:07)
...dokonca majú nutkanie na internetoch sa hádať s ľuďmi, ktorí štúdiu konkrétnej problematiky venovali desaťročia. Celý deň čakajú na každý nový článok SME alebo Nka, aby mohli hodiť briskný bonmot typu "Aha, SMEtiari, zase ojeby." Ich existencia mi je vo všeobecnosti ukradnutá, serie ma skôr to, že majú volebné právo a v každých voľbách sa silou mocou tlačia voliť najväčšieho kokota z výberu najväčších kokotov ktorých táto kokotská republika vyprodukovala. Myslím že aj v Česku to už môžete trochu chápať.

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (LemonFRRP (11.10.2022 20:02)
bianula: Nie, mňa to skôr fascinuje. Z hľadiska Platónovej koncepcie sú to ľudia brucha, ale nesnažia sa zrovna o umiernenosť. Od čítanky (ktorú prekoktali) sťažka prečítali inú knihu než prvácku čítanku (listovanie manuálu k tomu, ako si doma na skúter primontovať hlučnejší výfuk nepočítam). Mám ich pár stále na fb, fascinuje ma, že majú nielen pocit, že všetkému rozumejú, ale potrebu sa k tomu vyjadriť, pocit, že ich názor je relevantný a niekoho zaujíma....

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (bilanula) (11.10.2022 18:10)
LemonFR: a co konkrétně dělají ti tvoji "zběžní známí" špatně? Říkáš, že do práce chodí, školu jakž takž dodělali, bydlet mají kde (spousta rodičů je ještě ráda, že mají potomka doma a né někde v Praze nebo Londýně). Provokuje tě to, že nespoří peníze do prasátka, aby jim bylo milostivě dovoleno si v 35 vzít hypotéku na dalších 30 let? Jebat na takovej život, to je lepší to prochlastat.

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (xx) (11.10.2022 16:42)
Když roumenista vyzkouší MHT a je vyloženě zklamán

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (LemonFRRP (11.10.2022 2:20)
Ďakujem roumingu za exkurz do tej prijebanej bubliny kde existuje kopec ľudí čo zbežne poznám, zväčša štvorkári čo skončili priemyslovku, chodia rozjebávať výplatu spoza pásov po bordeloch, jazdia na žravých kravinách na lízing a bývajú u rodičov a majú solídny nábeh na alkoholizmus :-D Tiež som mal ako decko kamaráta, ktorý išiel prvý krát autobusom keď mal 12 rokov a šli sme spolu do kina a bol to preňho zážitok (dovtedy chodil len na aute s maminkou). Kto vie povedať, čo je normálne, že.

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (MemRP (10.10.2022 17:28)
Mohli, jenom nemají pravdu. :D

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (antonymRP (10.10.2022 16:56)
@Mem: dyt o sobe sam pise, ze je zbohatlik, tak proc by to tu o nem nemohli napsat ostatni

Když roumenista vyzkouší MHD a je vyloženě zklamán (kritik) (10.10.2022 10:02)
V čem je tohle jiný, neřkuli lepší, než když si nána na instagramu rozbaluje rtěnku, to nechápu. A těch 12 tisíc nolajferů na youtubu, co tohle sledujou, by se nad sebou mělo zamyslet. No a nebo ne, to je jejich věc.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...