cheese
(afekete) RP (6.9.2025 15:44)
|
sýrové porno |
|
cheese
(the quitter) RP (6.9.2025 9:06)
|
@nereg.mrdka, ne jenom podle konzistence... je to tam rovno napsany vole |
|
cheese
(xunop) RP (6.9.2025 7:58)
|
Podle konzistence... anebo taky podle nápisu |
|
cheese
(Cive) RP (6.9.2025 7:19)
|
@Tesa: neznal sem výborný |
|
cheese
(kktnko) (6.9.2025 4:52)
|
Zajimalo by me, kde skoncil ten dobry vystup z triplikatoru |
|
cheese
(misil) RP (6.9.2025 2:52)
|
to uz ma hemzivou konzistenci, ne? |
|
cheese
(JapaNaTo) RP (6.9.2025 1:59)
|
Takhle vypadá Hermelín po dvou měsících v ledničce a je vynikající. A Olmin je ještě lepší. |
|
cheese
(Puch) (6.9.2025 1:38)
|
Týždeň neumytá pičacina. |
|
cheese
(Peter .) RP (5.9.2025 23:32)
|
Oschnutá mrtka, syr naškrabaný z pod pretkožki. |
|
cheese
(nereg.mrdka) (5.9.2025 22:49)
|
podla konzistencie Gorgonzola, takze italie... Fourme d'Ambert i Blue d'Auvergne maju inu konzistenciu |
|
cheese
(Tesa) RP (5.9.2025 20:15)
|
To bude ve Francii, tam se zadny syr nezkazi, jen dostane jine jmeno. |
|
cheese
(Paters) (5.9.2025 20:12)
|
Luxusní! |
|