ČasProŽeny  |  Pravda24  |  MyMuži  |  VipShow  |  ČasProBydlení  |  MotorGuru  |  TechSvět  |  ByznysDeník  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky



Two sticks 01.05.2011 
Obrázek Two sticks
101 woke dalmatincu HledejSmudlo Scientific-name--poison Z symbol ma v rusku tradici HolkyKrucipisekZase TonyAndI
Komentáře (23) Komentovat Nezobrazovat

Two_sticks.jpg (Th ERP (16.4.2020 21:24)
Sticks means sticky to stick. :-D :-D B-) :-D :-D

Two_sticks.jpg (TNT) (15.11.2012 0:48)
Jasmínová rýže, původem z Thajska, je výborný druh rýže, chuť má do oříšků, a tolik nelepí přesto je to kvůli konzumaci hůlkami i žádoucí :-) (to lepivý je druh škrobu amylopektin). :-)

Two_sticks.jpg (PaiaRP (2.5.2011 23:35)
chudej sice jsem, ale študent už dávno ne (je mi 43) a vařit umím docela obstojně, kam se na mě hrabe Babica :D :D... a hůlkama jsem se naučil jíst v menze, kam jsme si je z recese brali

Two_sticks.jpg (Leto_IIRP (2.5.2011 15:37)
japonec si dá misku k puse a všechno tam nahrne... hůlkama se vyjídají jenom velký kousky

Two_sticks.jpg (LeGend) (2.5.2011 15:34)
Jedol som palickami v japonskej restike a aj ked bola ryza uvarena do hrudkova, predsa sa mi vela zvysilo rozdrobene na dne taniera a to uz sa palickami vyjeda tazko aj domorodcom. Mam uctu pred Aziou a verim, ze mali pre palicky v minulosti nejaky dovod, ale lyzica to vyhrava na celej ciare.

Two_sticks.jpg (eRw!nRP (2.5.2011 2:18)
uz sem se to naucil a bavi me to :)

Two_sticks.jpg (FourtytwoRP (2.5.2011 1:12)
Vidličkou a nožem jím odmala, hůlkama jsem se naučil cca před 10 lety. Pokud mám jíst nějakou směs, vyberu si hůlky, protože s nima - když to teda umíte dobře - se dá vybírat mnohem líp než vidličkou. To se nesnažím machrovat, prostě úzká hůlka je mnohem přesnější než široká vidlička... jo a taky mám jednu ruku volnou - skoro ideální k webu (lepší je už jen lžíce a cereálie :-))

Two_sticks.jpg ( ) (1.5.2011 23:42)
@Paia- Protože to co ve vejvařovnách jíme, je předvařená rejže, kterou buď uděláš rychle a lehce na sypko, nebo se Ti převaří a máš z toho blemcoslizavou rejži, která se každou vteřinou stává víc a víc homogení hmotou. Pochopitelně, kuchařský um chudého studenta může být silný faktor, ale dokud jsem žil u rodičů a vařil z toho co kupovali oni, šlo mi ji snadno dostat do stavu který popisuješ Ty.

Two_sticks.jpg (PaiaRP (1.5.2011 23:18)
kdysi dávno se i u nás vařívávala rejže do hrudkovata (a já si ji pro sebe tak dělám dodnes), nechápu proč po revoluci sem přišla móda dělat ve veřejným stravování rejži tvrdou a sypkou, to je chucpe!

Two_sticks.jpg ( ) (1.5.2011 23:15)
@Colombo: Orly? Takže zatímco u nás skáčeme nazdařbůh mezi dobou železnou, kamennou, císařstvím, anarchií a republikou, v asii je to co? Hindodivnověc, císař, císař a císař a nikdy ne jinak. Kuchař je kuchař, voják je voják, řek Tao, žek Konfúc , tak držte zobák. U nás, je muž muž, role žádná. Mezi 11. až 13. století máme lid trojí. Pak zas, na jaře zaseju, přes léto žoldačím a na podzim honem dom sklidit.Mezi tím,kde je potřeba ruka navíc a mince nechybí..

Two_sticks.jpg (Fn_) (1.5.2011 22:37)
Podelím sa o názor: Paličky mám a nenechám si ujsť jedinú príležitosť, ich použiť... prečo ? Niekomu chutí ohlodávať nerez, ja radšej bambus...

Two_sticks.jpg (Colombo) (1.5.2011 22:07)
Tisíce let téměr beze změny? To by mohl s lehkým srdcem říct i Asiat o Evropě. Jsi ignorant pisálku a kulové víš o asii. Není ani divu, školy to odmítají vyučovat. Pak z nich vycházejí ignoranti.

Two_sticks.jpg (rominRP (1.5.2011 21:25)
to už věděl i Cimrman.. :o)

Two_sticks.jpg (Abdul_HasanRP (1.5.2011 21:23)
Rýži hůlkama jsem jedl (tu tvořící kompaktnější celky), přesto jsem dal "líbí" je to méně pohodlné než samotná vydlička či obyčejná lžíce

Two_sticks.jpg (Abdul_HasanRP (1.5.2011 21:22)
Ja1: minimální pokrok? Korea, Japonsko? Vůdčí země pokroku

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...