| dobrou chuť
        (zoolooooggg)        (30.1.2024 23:17) | 
    
      | no zkus si dneska dát morek v restauraci, za prvé budeš muset jit do hodně drahý restaurace a zaplatíš palbu. Morek se dneska podává například v mišelinský restauraci. Mě osobně moc nejede radši mám silnej hovězí vývar z morkových kostí. | 
    
      | 
 | 
    
      | dobrou chuť
        (pletiplot) RP        (30.1.2024 16:23) | 
    
      | Mě na tom nic divnýho nepříjde. Pán má rád morek (nejsem gurmán, ale miloval ho už Kopčem s Veverčákemm tak je to asi dobrý), tak si ho prostě na grilu připraví. Že je venku -50? No a co, to je tam normál. | 
    
      | 
 | 
    
      | dobrou chuť
        (Prawda. . . )        (30.1.2024 16:20) | 
    
      | @y tho: Tobě za to někdo platí, anebo jsi takový běžně? | 
    
      | 
 | 
    
      | dobrou chuť
        (y tho)        (30.1.2024 15:17) | 
    
      | To neni divočina ale jedno z ruských velkoměst, však počkejte až k nám ruski mir přijde | 
    
      | 
 | 
    
      | dobrou chuť
        (misil) RP        (30.1.2024 13:54) | 
    
      | nojo, v zemi neomezenych moznosti se bez pasovky nenazeres.  Kosti dost, ale dostat se dovnitr je problem | 
    
      | 
 | 
    
      | dobrou chuť
        (anonykrysa) RP        (30.1.2024 12:33) | 
    
      | no prave | 
    
      | 
 | 
    
      | dobrou chuť
        (uživatel) RP        (30.1.2024 12:22) | 
    
      | Do jaké "divočiny"? Vždyť žiješ v Brně! | 
    
      | 
 | 
    
      | dobrou chuť
        (Dezοlát)        (30.1.2024 12:18) | 
    
      | Do jaké "divočiny"? Vždyť tam jsou baráky, sloupy elektrického vedení a tak. Tohle je maximálně tak nějaká samota. Ale taky to můžou být šikovné záběry pořízené na okraji nějaké obce. | 
    
      | 
 | 
    
      | dobrou chuť
        (pan_Jaroslav_Crha_guru_IT) RP        (30.1.2024 12:13) | 
    
      | uplně normálně sebou do divočiny nosím pásovou pilu.   | 
    
      | 
 |