ČasProŽeny  |  MyMuži  |  MotorGuru  |  VipShow  |  Pravda24  |  NeposlušnéTlapky  |  TechSvět  |  ByznysDeník  |  ČasProBydlení  |  HobbyDeník



dobrou chuť (25.2.2024 17:09)
+ x !  Známka: 4Váha: malá


Komentáře (10) Komentovat Nezobrazovat

dobrou chuť (ejhleRP (26.2.2024 7:04)
Předtím se to samozřejmě nesolí. Sůl způsobuje vylučování vody, máte tedy plátek pořád mokrý a nikdy se vám neudělá pěkná, chutná krustička.

dobrou chuť (TsantsaRP (26.2.2024 0:36)
Sol na konci je uz len image, solit chces na zaciatku a idealne tu sol aj nechat posobit. Po dlhej dobre spravne spraveny steak v gifniku, Ostatnym je to dovarene je to medium rare, vnutorna teplota pre takyto steak je 54st. C, co je dost na denaturaciu proteinu.

dobrou chuť (kecyprdy) (25.2.2024 20:11)
Mne by spíš zajímalo, proč na to pak vždy vysype tunu soli - to přece pak musí křupat mezi zubama. Navíc když to není nasolené na začátku, tak po "upečení" už se do toho ta sůl už nedostane...

dobrou chuť (Semenovnose) (25.2.2024 19:07)
Nejmíň dopečenej je tady Crha

dobrou chuť (Pooh) (25.2.2024 19:06)
Vy jste nedodelany

dobrou chuť (pan_Jaroslav_Crha_guru_ITRP (25.2.2024 18:33)
nechceš to dopect píčo?

dobrou chuť (cansRP (25.2.2024 18:21)
jo, je to nedodělaný >-O

dobrou chuť (aseww3) (25.2.2024 18:00)
si nekdy objedej propecene jinak nez ala podrazka a pochopis :-)

dobrou chuť (BobsikRP (25.2.2024 17:35)
Taky nechápu

dobrou chuť (Sin) (25.2.2024 17:26)
Kua proč to pořád všichni dělají syrový?