| how to make Lavāshak
        (hmm hmm)        (14.5.2024 21:56) | 
    
      | hehehe: To budou ty blumy nebo slívy. | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (hehehe)        (14.5.2024 17:57) | 
    
      | @HAHAHAHA  - to zostane v rodine   | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (hehehe)        (14.5.2024 17:55) | 
    
      | to žltozelené ovocie je čo? | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (cern0usek) RP        (14.5.2024 11:12) | 
    
      | Hlavne se divim, ze to nemaj plny hmyzu. | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (HAHAHAHA)        (14.5.2024 9:39) | 
    
      | aseww4: ty rukavice maji kvuli tomu ze to je horke, chytraku. A hygiena v pohode, nejspis se to moc nelisi od toho co jis. Zkus se nekdy podivat mamince do kuchyne, abys videl jak co funguje. | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (rkosak)        (14.5.2024 8:08) | 
    
      | aseww4: Pořád to má tak o 3 řády vyšší úroveň hygieny, než jsou vůbec schopní dosáhnout Indové a jim podobná verbež. Nebo snad chceš tvrdit, žes u nich někdy viděl, že by před zpracováním cokoliv umyli? Či že by použili čisté nádobí? Nebo snad rukavici? Že to ovoce zde na videu s největší pravděpodobností předtím někdo nevylovil z kanálu někde u tržnice rukou, kterou si následně utře prdel a začne pasírovat tam taky nevidím. Tohle už se celkem blíží zpracování někde na dvorku v našich končinách. | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (aseww4)        (13.5.2024 21:23) | 
    
      | Ne, tyhle muslimsky prasata opravdu nemaj hygienu v krvi. Tim ze si daj gumovy rukavice jak videly na youtube ta spina opravdu nikoho nepresvedci. | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (Modus) RP        (13.5.2024 20:53) | 
    
      | a c tím pak tak děláte, když je takhle sušíte? | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (uživatel) RP        (13.5.2024 20:53) | 
    
      | Wikipedie: Lavāshak je perský název pro kyselou a slanou ovocnou kůži, tenký, pevný a sušený talíř čistého nebo smíšeného ovocného pyré, jako jsou švestky, meruňky nebo granátová jablka. Hmota převařeného ovoce se osolí, prolisuje přes síto, uhladí do výšky přibližně dvou milimetrů a suší do vychladnutí a zpevnění.
Já bych to teda prohnal přes palírnu   | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (vsevedko) RP        (13.5.2024 20:01) | 
    
      | vyzera to ako suseny dzem   | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (cans) RP        (13.5.2024 19:59) | 
    
      | to se nedává na hlavu?   | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (kucir) RP        (13.5.2024 19:58) | 
    
      | veganský prosciutto | 
    
      | 
 | 
    
      | how to make Lavāshak
        (tuktu)        (13.5.2024 19:47) | 
    
      | Fascinujici! Jak se to konzumuje? Ubalis a vyhulis? | 
    
      | 
 |