Dárek od Slona  |  Webhosting  |  Portrétní focení  |  VPS  |  Domény  |  Tesla se slevou



Dobrú chuť (6.5.2025 17:16)
+ x !  Známka: 2Váha: malá


Komentáře (10) Komentovat Nezobrazovat

Dobrú chuť (sul) (7.5.2025 6:41)
https://www.toprecepty.cz/recept/13365-nejjednodussi-a-nejlepsi-kure-co-znam-kure-v-soli/

Dobrú chuť (sul) (7.5.2025 6:39)
dul je vlastne taky mineral, jako kremicity pisek. A je schopna se zahrat taky na 900 stC. Takze asi je to sul. Zajimave. V ceske kotline se pripravuje kure na soli. Ale na tu sul se to kure jen polozi a pece v troube.

Dobrú chuť (haxořRP (6.5.2025 21:58)
mozno v oleji ... je vacsi bordel

Dobrú chuť (uživatelRP (6.5.2025 21:06)
Bombóse pro děcka na skořicovým cukru. :-)

Dobrú chuť (BobsikRP (6.5.2025 19:15)
A co to je? Nějaký kukuřičný křupky?

Dobrú chuť (StokyRP (6.5.2025 18:10)
Řekl bych, že je to spíš smažení v soli. Když se sůl nahřeje, dostane takovouhle hnědou barvu. Písek by byl imho po zahřátí tmavší. Černé jakoby kamínky jsou spalené malé zbytky jídla, což vzniká i při smažení v oleji.

Dobrú chuť (TřykoRP (6.5.2025 17:42)
Mě stál kamínek v čočce 3500,-...

Dobrú chuť (mi0RP (6.5.2025 17:36)
Bych si troufl říct, že tohle je lepší variant (skřípání mezi zuby) nežli jíst něco smažené v bůhvíjakém oleji...

Dobrú chuť (........) (6.5.2025 17:34)
Hmm, proc ne. Ono je v podstate jedno, jaky medium je pouzivany pro kontaktni prenos tepla. Tady bych se jenom bal, ze to pak bude skripat mezi zubama.

Dobrú chuť (devurandomRP (6.5.2025 17:25)
V Afrike do toho piesku ešte pridajú vodu B-) :-D :o)