ČasProŽeny  |  NeposlušnéTlapky  |  VipShow  |  HobbyDeník  |  Půjčka s odměnou  |  ČasProBydlení  |  Pravda24  |  Domény  |  TechSvět  |  MyMuži  |  MotorGuru  |  ByznysDeník



Druzba -  reviews po strelbe
Obrázek Druzba -  reviews po strelbe
planet noob Po sedmicce vina Kdyz prispisvas na FB nejvetsiho ochrance svobo... inflace mistopredsedu zakerna taktika Aktualizace oficialniho portretu
Komentáře (12) Komentovat Nezobrazovat

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (masloR (25.2.2015 12:23)
Je trapné--- to není ani černý humor. To je prostě trapas a svědčí o inteligenci těch co to napsali.

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (x14R (24.2.2015 20:19)
koš za kreténské rozměry

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (Brumlin) (24.2.2015 20:03)
Sem choděj jenom kurvy, Herr general, zvyknou si....

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (bear.fuckerR (24.2.2015 19:26)
:-D :-D

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (Sr_LoboR (24.2.2015 19:23)
[odkaz] tady jedna vysvetlivka pro pana Kotlára a az to docte at se laskave odebere na mimibazar protoze tady fakt nema co pohledavat ;-)

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (zaty) (24.2.2015 19:15)
smysl pro cerny humor je jako nohy, nekdo je ma a nekdo ne

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (ŠukahošikiR (24.2.2015 19:15)
ty jdi do prdele měkoto zasraný,jdi zpět do mešity

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (generál KotlárR (24.2.2015 19:08)
teda pardon, SEŠ ČURÁK

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (generál KotlárR (24.2.2015 19:07)
už mě serete...fakani cynický, jděte do hajzlu aspon se ukazuje, co sem chodí za lidi

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (bozsky kaja) (24.2.2015 19:03)
teda pardon, zabijackovou polevku :)

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (bozsky kaja) (24.2.2015 19:03)
a to jeste dneska meli k obedu zabijacku... kdyz se podivate na servery typu menicka atp, tak uvidite

Druzba_-__reviews_po_strelbe.jpg (čvachtálňak) (24.2.2015 18:31)
zase nejaká česká rómska mafia mala problémy s českou vietnamskou mafiou?













Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...