Webhosting  |  VPS  |  Domény



Every-Damn-Time
Obrázek Every-Damn-Time
Alphamale vs jedi rocket science Magic cream Jedeme tankem. Leopard 1 And-you-all-blame-Meghan Put in 47
Komentáře (17) Komentovat Nezobrazovat

Every-Damn-Time.jpg (Th ER (13.12.2019 18:56)
GUTI: proč tak složitě? Stačí otočit hamburger vzhůru nohama.

Every-Damn-Time.jpg (MSGR (13.12.2019 7:47)
Ja používam príbor aj ku chlebu s paštétou :-D

Every-Damn-Time.jpg (Zasaznova) (12.12.2019 21:27)
Abych cca citoval tuším yt channel PipMaster Grill: "Zprasit se u jezení hamburgeru je normální, je to součást toho jídla. Komu se to nelíbí, ať to nežere"

Every-Damn-Time.jpg (niggerjimR (12.12.2019 16:16)
Ziriath: to je stejná logika jako píchat chlapa, protože chceš zkusit anál :-D

Every-Damn-Time.jpg (ZiriathR (12.12.2019 15:10)
Právě karbenátek je to, co v českých restauracích narozdíl od burgra nemaj, takže je tu pro mě burgr bez housky.

Every-Damn-Time.jpg (guti) (12.12.2019 14:59)
Ziriath - jíst burger bez housky je pro mě jako mrdat s gumou...sice to účel splní, ale není to ono. Burger má mít housku právě proto, aby se chuť pečiva propojila s dalšími chuťově agresivnějšími ingrediencemi a celek byl tak akorát. Kdybych chtěl jít 250g masa se slaninou, zeleninou a omáčkou tak si koupím karbanátek...

Every-Damn-Time.jpg (guti) (12.12.2019 14:56)
L0puch - odkdy je hamburger jídlo, které patří do "lepší restaurace"? Burger patří do amerických pubů, tex-mex, apod. a tam se burgry vždycky jí rukama...dokonce je nedostaneš klasicky na talíři, ale v "košíčku", stejně jako hranolky právě proto, že se předpokládá, že ho budeš jíst rukama. A to i v "lepších restauracích" kde stojí poctivý burger 500 Kč a chodí tam převážně amíci. Nechápu proč se u některých věcí pořád snažíme hrát na něco, co tak vůbec není.

Every-Damn-Time.jpg (ZiriathR (12.12.2019 14:35)
Já smysl housek u burgrů v restauraci nepobírám, když to jde tak objednám bez housky. Příbor a talíř k tomu je, bývaj k tomu hranolky, tak k čemu nějaká vata? V polních podmínkách chytnu burgra do tortilly, ty navíc nezabíraj místo v krosně.

Every-Damn-Time.jpg (L0quch) (12.12.2019 14:28)
guti: chapu, ze burger z mekace chytnes do ruky (ale ty jsou na to delane), hotdog je jidlo z fastfoodu, tam se taky ceka, ze to snis nekde za pochodu, ale predstava, ze si v nejake lepsi restauraci cpu do pusy 15cm hamburger a zaspinim si nejen ruce, ale i pusu... to se mi moc nezda

Every-Damn-Time.jpg (PythonR (12.12.2019 14:24)
guti - kdepak, základem je správný úchop a) obě ruce b) palce a malíčky dolů, ostatní prsty nahoru c) nepřendavat, neřešit ušpiněnou pusu, prostě držet a jíst :-)

Every-Damn-Time.jpg (guti) (12.12.2019 13:16)
@L0puch - důvod je jednoduchý, je to ustálený původní způsob konzumace...párek v rohlíku si taky nenakrájíš do misky...naopak řízek s bramborovým salátem nežereš rukama...i když obojí je, s trochou snahy, možné

Every-Damn-Time.jpg (the quitterR (12.12.2019 12:17)
@guti, a co poctive burgry s 250+ gramazou masa kde dotyk bulek nehrozi ani vizualne?

Every-Damn-Time.jpg (L0quch) (12.12.2019 12:15)
guti to z nejakeho duvodu odsuzuje, ale jist priborem jako civilizovany clovek, mi prijde naprosto v poradku

Every-Damn-Time.jpg (guti) (12.12.2019 11:54)
Jakožto odborník na požívání burgrů jakýchkoli velikostí ti rád odpovím. Musíš šoupnout horní díl bulky trochu dozadu tak, aby se dotýkal spodní části bulky. Tuto bulkovou hradbu podpoříš posunutím úchopu směrem k této hradbě tak, aby si ji zafixoval prsty. Potom když hryzneš do burgru, místo toho aby ti všechno vyjelo dozadu, vyjede ti to přímo do pusy. Chce to trochu cviku, ale furt lepší jak žrát burgr příborem.

Every-Damn-Time.jpg (ZiriathR (12.12.2019 11:50)
Jak se teda jí burgr správně, když si neumíte vyhákovat čelist jak had?

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...