Domény  |  HobbyDeník  |  MotorGuru  |  ČasProBydlení  |  TechSvět  |  MyMuži  |  VipShow  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník  |  Pravda24  |  ČasProŽeny



No complaints
Obrázek No complaints
Anonymni zdroj Blesku stazeny soubor 4izmmu zdenooo tu s brejlema Stay positive8
Komentáře (21) Komentovat Nezobrazovat

No_complaints.jpg (Stalekrioso) (21.9.2020 11:45)
Meloun není fruit, ale vegetable...

No_complaints.jpg (gnazi) (21.9.2020 9:04)
Se nám dnes zase urodilo. Až trochu zestárnete, třeba si už budete umět užít chuť rozkouslého semínka melounu. Nádherně doplňuje tu sladkou chuť šťavnaté dužiny. Stejně jako karel.

No_complaints.jpg (pc2005) (19.9.2020 1:16)
Počkat, jak jako že zápis nových dat do genomu není přirozená, to jste nikdy neslyšeli o retrovirech? o_O

No_complaints.jpg (johny9) (18.9.2020 13:56)
bez rozpraseného url https://tinyurl.com/yyk96vs9

No_complaints.jpg (johny9) (18.9.2020 13:45)
Kdyby to nemodifikovali, tak to vypadá takhle a špatně se to žere https://en.wikipedia.org/wiki/Watermelon#/media/File src="/images/smiles/tongue.gif" alt=":P" border="0"/>asteques,_extrait_d'un_tableau_de_Giovanni_Stanchi.jpeg

No_complaints.jpg (fdafdsafdafdsafsdafdsafgacxz) (18.9.2020 13:44)
Hnidopich original: Ale? horizontalni prenos genu jiz byl pozorovan. Dostuduj si to kdyz tomu nerozumis.

No_complaints.jpg (LumpenkavárníkR (18.9.2020 12:45)
(Hnidopich original): Ano. A proto se s geneticky modifikovanými myšmi zachází tak, aby neopustili laboratoř živé a schopné se množit. Není jisté co by potomci takové myši napáchaly v divoké myší populaci a v přírodě. I když si nemyslím, že by zrovna GFP myši měly nějaké výhody oproti ostatním...

No_complaints.jpg (Hnidopich original) (18.9.2020 12:20)
Meh: Akorat je to pod "dozorem" mechanismu, ktere zdaleka nechapeme. 402: Bakterie nevezmou svitici gen z rasy a neprilepi ho na mys. Ze jsme jeden mechanismus okopirovali "z prirody" nic nemeni.

No_complaints.jpg (402) (18.9.2020 12:12)
@Hnidopich: takže editace genomu pomocí CRISPR-CAS9 je naprosto přirozená? Bo nejde o nějaký syntetický výmysl ale o mechanismus okopírovaný od bakterií. Ty tímto způsobem editují genom už miliony let.

No_complaints.jpg (meh1234) (18.9.2020 11:31)
Slechteni JE take geneticka modifikace. Jen misto vyseti 100 hektaru fialove mrkve abych sklidil dva kusy oranzove se o totez pokousil efektivneji. Kdo to odmita, je curak a blb...

No_complaints.jpg (Hnidopich original) (18.9.2020 10:10)
V konecnem souctu to jedno nemas. Prima genova manipulace nema zadne omezeni .Priroda ma nejake pojistky, co se moznosti kombinace tyka. Pri nejhorsim to jisti nezivotaschopnost vadnych mutaci. Kone se psem proste nezkrizis. Aby to bylo zdejsimu osazenstvu blizsi: Carterova si taky udelala vlastni zadavaci program, ale original by ji projit sluncem nedovolil. :-)

No_complaints.jpg (321kbps) (18.9.2020 10:07)
Akorát meloun není fruit :)

No_complaints.jpg (LumpenkavárníkR (18.9.2020 10:03)
(jdsulin2): Přesně. Zasraná evoluce. Měli bychom se rozmnožovat pučením. Genetické změny jsou proti bohu. Fuj fuj fuj. Všichni půjdete do pekla

No_complaints.jpg (jdsulin2) (18.9.2020 9:44)
Tomasjedno: V konecnem souctu je ale uplne jedno, jak jsi zmeny genomu dosahl, zda to bylo slechtenim nebo jinak. Hybridy jsou samozrejme kategorie sama pro sebe.

No_complaints.jpg (Tomasjedno) (18.9.2020 9:30)
Je velky rozdiel medzi slachtenimi rastlinami, hybridmi a GMO. Tieto bezsemenne melony su vlastne hybridy ktore nie su schopne sa mnozit a teda nevytvaraju semena. Urcite to nie je GMO. Autor je Trol alebo hoaxer.

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...