ČasProBydlení  |  MyMuži  |  ByznysDeník  |  HobbyDeník  |  Pravda24  |  NeposlušnéTlapky  |  VipShow  |  MotorGuru  |  TechSvět  |  ČasProŽeny



Not Allowed To Dinner 21.10.2015 
Obrázek Not Allowed To Dinner
pani motyla PropiskyZCest Drak z Hobita jak to bylo ve skutecnosti proc nejsoi takove tramvaje agatka farmar hleda
Komentáře (43) Komentovat Nezobrazovat

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (Zliechov) (27.8.2022 13:31)
Hranaté talíře byl módní výstřelek z počátku 90.let. Když někdo chtěl vypadat v roce 1993 maximálně nóbl, tak jedině černé hranaté talíře.

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (jdsulin2) (17.2.2017 15:10)
za sociku papinak zachranil nas narod :) protoze to hovezi by se proste jist jinak nedalo

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (PivoRP (25.10.2015 10:46)
Papiňák byl poplatný socialistickému "uklohnit vše co nejrychleji". Dnes v době rozvinutého Pohlreichismu se vývary táhnou celou noc, maso se dusí půl dne a místo kořenících směsí máme bylinky z vlastní zahrádky! Papiňák je tudíž přežitek, stejně jako hranaté talíře či slánka a pepřenka na stole... cpt out B-)

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (Abdul_HasanRP (25.10.2015 10:13)
Tex: ještě funguje, jen jsem uvedl orientační tlaky co to vydrží... Pokud měl nějaký robustnější design, tak 10 atmosfér by nemusel být problém...

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (TexRP (24.10.2015 9:43)
Abdul_Dacan: hmm zaujimave, mozno vadny kus? A ked poklice vyletěla, ako to skoncilo? Tak ako na obrazku, alebo menej dramaticke?

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (RudlaSRP (23.10.2015 12:16)
xm07: Ten mají rodiče taky. :-)

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (xm07RP (23.10.2015 8:01)
No ja pouzivam stale tohle: [odkaz] a to asi moc vybouchnout nemuze. Dokud to syci, tak asi ok. Jne se tomu asi nesmi dat plnej knedlik.

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (mrkevRP (23.10.2015 5:38)
Mě se nejvíc líbilo, když kdysi na jedné diskuzi říkala borka, že nevěří tady tomu typu: [odkaz] Že ji přijde mnohem lepší tady ten [odkaz] Prý to líp "drží tlak"

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (LSLarry) (22.10.2015 1:00)
Jedna vec je samotny tlak v zavrenem papenaku, druha vec je to, ze se prehrata voda pri poklesu tlaku (otevreni) temer okamzite temer vsechna zmeni v paru. A to je hukot.

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (Abdul_HasanRP (21.10.2015 23:59)
Tex: papiňák co jsme měli doma měl vařící tlak kolem 2,5 atmosfér (teplota varu 128 °C), pojistný ventil měl vyletět u 3 atmosfér (134 °C), a poklice měla vydržet 6 atmosfér (160 °C).

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (marbasRP (21.10.2015 22:07)
to vařil granát?

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (TexRP (21.10.2015 19:57)
ale aby ten hrniec takto vybuchol, to asi chce kurva velky tlak, nie? Treba to radsej kontrolovat - ked nesyčí von pára, radsej odstavit plamen, schladit, otvorit a vycistit ventil.. keby ti hento jeblo do ksichtu, asi by si mal problem

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (c4RP (21.10.2015 19:32)
používáte někdo Remosku?

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (mrkevRP (21.10.2015 19:25)
Když ohříváš při normálním tlaku, tak kolem cca 100°C ti přesne růst teplota. Když dál dodáváš teplo, jen se mění voda na páru, teplota neroste. Tvoje mamka s babičkou to pravděpodobně přestaly používat protože už nevaří složitá jídla pro hromadu lidí a mají víc času. Jako když si chceš udělat silný vývar do hodiny, nebo za 15 minut uvařit brambory, tak není nic lepšího...

Not_Allowed_To_Dinner.jpg (xo-bot) (21.10.2015 18:29)
povaril som B-)

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...