Domény  |  NeposlušnéTlapky  |  ČasProBydlení  |  MotorGuru  |  HobbyDeník  |  MyMuži  |  TechSvět  |  Pravda24  |  ByznysDeník  |  ČasProŽeny  |  VipShow



Roman recenzuje
Obrázek Roman recenzuje
hrob hrace skorapek IMG-20201123-WA0009 Senatori calculator needs call home-seems legit Im-blind IMG-20201125-WA0009
Komentáře (34) Komentovat Nezobrazovat

Roman_recenzuje.PNG (Th ER (23.10.2020 17:14)
Četl jsem Google recenze a prý tam mají hodně mizernou protivnou a nabubřelou obsluhu.

Roman_recenzuje.PNG (Kalda) (23.10.2020 16:44)
jj dekuji kozam a dougblbmanovi ze nas na Piraty upozornuji. Diky nim jsem letos Piraty volil a podle vysledku voleb to nebyla spatna volba. Diky jejich antikampani je budu pristi rok volit zase B-)

Roman_recenzuje.PNG (Bitch Please) (23.10.2020 14:02)
Kozy je skrytej pirát B-)

Roman_recenzuje.PNG (Prasohyjeník) (23.10.2020 14:00)
Já jsem na Piráty fuckoval. Ale tady kozy mi otevřel očit. A buď jak buď, po letošních volbách jsou už jedinou alternativou vlády k Babišovi. Kozy je dle mého názoru schizofrenik, co se zacyklil v jedné nenávisti. Nic nového, viděli jsme to v miliónu podob v obsedantní nenávisti prosťáčků k uprchlíkům.

Roman_recenzuje.PNG (Zorbix) (23.10.2020 13:14)
Piráti si tu šanci ve vládě zasloužej. Ať předvedou, jestli něco uměj. Bartoš s Michálkem na to podle mě schopnosti maj, u zbytku je to otázka. Ikdyž teď přebrat vládu po tom, co Babiš a Covid rozdrbali státní pokladnu nebude žádná výhra.

Roman_recenzuje.PNG (Arudel) (23.10.2020 13:09)
To je ještě lepší. Godwigův zákon v praxi. Ale jak řikam, nalepkovaní a hysterická reakce na všechno co se týče piratů, taková antikampan fakt nefunguje.

Roman_recenzuje.PNG ( . ) ( . ) (23.10.2020 13:07)
Arudel: co už...i ve třicátých letech někteří Češi považovali Němce za spojence. Lidi dělají chyby. Až prozřeš, bude tě to bolet.

Roman_recenzuje.PNG (Arudel) (23.10.2020 13:03)
( . ) ( . )když uvěřiš vlastnim lžím co o piratech šiříš, tak se nedivím že s timhle mindsetem si mysliš něco takového. Je to ale nesmysl.

Roman_recenzuje.PNG ( . ) ( . ) (23.10.2020 12:46)
Arudel: Chápu všechny, co nadávají na Babiše. Ale je pro mě nepochopitelné, proč si zničit český národ volbou Pirátů...

Roman_recenzuje.PNG (Arudel) (23.10.2020 12:41)
( . ) ( . ) : nalepkovat mužeš jak o život, ale nic tim nezmeníš ;) Kampan je velmi produktivní, zvlášt když je vedena takovým trapným způsobem jakým to děláš ty nebo ostatni tady v diskuzích.

Roman_recenzuje.PNG ( . ) ( . ) (23.10.2020 12:36)
Arudel: Pravda. Antibabiš a antizeman taky nefungovalo. A přiznávám, že snaha poukazovat na velmi nebezpečné Piráty může být kontraproduktivní. Ale prostě nedá mi to sledovat, jak se s neomarxisty budeme řítit do pekla. A pokud v Pirátech nevidíš ultralevici, tak si dej pár facek.

Roman_recenzuje.PNG (Arudel) (23.10.2020 12:30)
( . ) ( . ) Mladá generace žadné ultralevičáky nevolí ty hysterko ;) Ta nestalá snaha je onálepkovat a program antipiráti jim jen pomahá.

Roman_recenzuje.PNG ( . ) ( . ) (23.10.2020 12:24)
lezba: ano, mladá generace nás volbou ultralevicových uskupení povede k záhubě

Roman_recenzuje.PNG (Vazoun) (23.10.2020 12:12)
To je jasná provokace opozice kteří chtěji schodit vladu. kdo dal asi tak blesku tipa - demoblblog opozice a piráti. Pan Primila s Faltnynkem by neměli schůzku kdyby to nebylo něco důležitého. Jen zmrdi je můžou kritizovat v takové situaci.

Roman_recenzuje.PNG (lezba) (23.10.2020 12:09)
Kozy, zabal to, tady nema Babise nikdo rad. A nemuzes se divit, stary komuniskty postupne lidi prestanou akceptovat v politice. Roste mlada generace a ta bude volit lidi mlade a progresivni, technicky zdatne, treba piraty.

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...