Wine_Snobs.jpg
(karel (neprihlaseny)) (9.12.2024 10:44)
|
aha, tak tady jsem se to naucil... uz to delam totiz par let a vsichni kolegove v praci uz me povazujou za odbornika na vino... dulezite je po poslechu jeste nasadit rozplyvajici nebo naopak udesny vyraz.... uzasny je ze se jeste nikdy nikdo neodvazil zeptat co tam jako slysim |
|
Wine_Snobs.jpg
(Quak) (19.10.2016 14:41)
|
Pokud tam máš jedno "š" navíc, tak je to víno, po kterým jdou nohy do praku i jeptišce .. |
|
Wine_Snobs.jpg
(Peter .) RP (18.10.2016 18:48)
|
Hmmm, rampáš. Prezretý burčák čo ešte nie je božolé, teda mladé víno. Ale lepšie je zahlásiť na šampanské že te burčák je moc kyslý. |
|
Wine_Snobs.jpg
(qwerk) (18.10.2016 17:15)
|
...Co je to šuškavý víno... |
|
Wine_Snobs.jpg
(r1) (18.10.2016 15:12)
|
čokoládové frgálu, čokoládové frgálu, obsahuješ oriešky? |
|
Wine_Snobs.jpg
(pičakraft) (18.10.2016 15:08)
|
ešte lepšie je si v ňom omočiť vtáka a zahlásiť bordeauxská oblasť, pravý breh Garonne, Chateau de Migréne, juhozápadný svah s malými kameňmi, ročník 1998 ale zbierané príliš skoro |
|
Wine_Snobs.jpg
(no-X) RP (18.10.2016 12:24)
|
Tiché víno. Proč by to mělo někoho zmást? |
|