ČasProŽeny  |  TechSvět  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  VipShow  |  ČasProBydlení  |  ByznysDeník  |  MotorGuru  |  MyMuži  |  Pravda24



peklo 29.08.2012 
Obrázek peklo
MluvisZCestyCype lepsi to nebude    PoopBreaks 101 woke dalmatincu ceske eurobankovky uz se tisknou JakToZacalo
Komentáře (31) Komentovat Nezobrazovat

peklo.jpg (jetoejdno) (30.8.2012 13:31)
Nie imunita, ale tolerancia. Zadok rozmrdavaju tak feferonky.

peklo.jpg (headzzRP (30.8.2012 12:28)
Počkejte, za chvíli uvidíte letošní výběr. Check it :-)

peklo.jpg (mr.jodaRP (30.8.2012 10:06)
sú to jolokie hovadá ... asi viem čo doma pestujem ...

peklo.jpg (pista cajkaRP (30.8.2012 9:24)
nocnykon: da sa vypestovat imunita aby ta to nepalilo pri konzumacii v ustach, ale ak mas raz rozdrbany zaludok, tak tam ti to dobrotu robit nebude nikdy.

peklo.jpg (fidoRP (30.8.2012 8:30)
I kdyz jo, asi by to mohly byt habanera, ale zadny vystavni kousky :)

peklo.jpg (fidoRP (30.8.2012 8:29)
Tohle mi neprijde jako jolokie, leda nejaky zatracene pokrouceny. Na habanera to zas nema tvar. Ad omacky - vyznavam pouze prirodni, bez extraktu, ten mi nechutna a navic to uz pali zbytecne moc. The Evil one, El Chaman 333, Naga Headhunter - moje oblibene :)

peklo.jpg (fffffffffuuuuuuuu) (30.8.2012 6:19)
Blair je známý, ale prakticky bez chuti, celé to je tvořené extraktem s vyšším počtem SHU. Pálivý sice miluju, ale aby jedna chuť překryla ostatní chutě celého jídla, to je o ničem.

peklo.jpg (fffffffffuuuuuuuu) (30.8.2012 6:16)
eeos: 300 tisíc SHU? To je o ničem. Tohoto http://www.habanero.cz/detail/mad-dog-357-silver-collector-s-edition/ jsem schopen si do guláše dát ne jen jednu kapku. Někteří řvou jak to je pálivý, ale není. Jak říkám, pro někoho je peklo i tabasco, někdo brečí už při několika lžičkách pepře. Pěstuju si už dva roky bhut jolokia, což už skutečně pálí. Ale habaňeros určitě ne. Ty jsem schopen jíst na posezení a bonbóny z habaňeros bych snědl celý pytel na jeden zátah. NightHorse: ano, dá se vypěstovat imunita

peklo.jpg (NlKORP (30.8.2012 0:34)
tady je to sama plechova huba koukam, doufam, ze jste na sebe hrdi! :D ackoliv pestovat si papriky je supr (ale ne na machrovani, ale do kuchyne...)

peklo.jpg (NightHorse(r)) (29.8.2012 23:50)
da sa voci tej palivosti nejako vypestovat imunita/odolnost? ze zacnem v malom a postupne budem trebarz zvysovat davky a skusat palivejsie veci? lebo niekedy som s tym nemal problem (mexicke pokrmy boli na dennom poriadku), ale potom som mal nejaku srandu so zaludkom, a odvtedy ked zjem nieco palive, tak mi to traviacim traktom len prejde a rovnako palive to vychadza von (a umret od utrpenia zase nepotrebujem)

peklo.jpg (VincenzoRP (29.8.2012 22:42)
Toto je jolokia? Inak vďaka za tie komentáre, chystám sa ju pestovať, tak nech som v obraze.

peklo.jpg (hanz84RP (29.8.2012 22:19)
chlapi, cca 14 před sklizní omezte zálivku. budou pak pálávější. zkoušeno na habaneros a jalapenos. u jolokia jsem je neudržel v květu. :(

peklo.jpg (DestroyerRP (29.8.2012 22:10)
i tak to bolelo jak kdyby mi někdo nalil do krku kyselinu :D

peklo.jpg (mr.jodaRP (29.8.2012 22:05)
blair je tým známy , sú to totiž extrakty a nie omáčky . Ale aj tak je to len 10+ .

peklo.jpg (DestroyerRP (29.8.2012 21:59)
podsvinče, rozplakal jsem se ve výtahu jak malá holka, na patře jsem se okamžitě vyblil znova, spolubydla na mě hleděl jak na vola, že co dělám , že je to nějáká sračka, kousl si taky, pozastavil se, zůstal hledět do zdi, pak začal taky plakat jak malá holka, rozběhl se na balkon, mrdl s tím párkem z 10týho patra, za tím hodil šavličku a pak hned další...

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...