ČasProBydlení  |  HobbyDeník  |  TechSvět  |  ČasProŽeny  |  MyMuži  |  ByznysDeník  |  VipShow  |  MotorGuru  |  Pravda24  |  NeposlušnéTlapky



rice8544 22.08.2014 
Obrázek rice8544
KratkaPamet ManzaJeMimo I am the best driver Free housing for Mom and Dad she doesnt IWouldPassOn
Komentáře (18) Komentovat Nezobrazovat

rice8544.jpg (Dr. LecterRP (25.8.2014 17:57)
Tahle diskuze je asi stejně předmětná, jako vysvětlovat somálcovi, že nůž se drží v pravé ruce a vidlička v levé. S hůlkami si umím leda tak vypíchnout oči, ale i tak mi je jasné, že (i podle japonské etikety například) je daleko důstojnější si soustíčka rýže nabírat a máčet v omáčce hůlkami, než to lovit lžící nebo příborem. :-D

rice8544.jpg (karelRP (24.8.2014 0:40)
ted kdo se naucil jist hulkama tak vi, ze u spoooousty jidel je to rychlejsi a jednodussi nez posranej pribor, samozrejme pokud nejste vomackovej curacek

rice8544.jpg (mrrrr) (22.8.2014 21:57)
apx: do ruky, kterou si predtim utreli prdel :D

rice8544.jpg (apxRP (22.8.2014 16:35)
arabi sa len smeju na tejto diskusii a naberaju si ryzu pohodlne do ruky :D

rice8544.jpg (SalvatorRP (22.8.2014 12:24)
Jenže naprosto běžnej způsob je si tu rýži z misky do huby těma hůlkama hrnout, ne nabírat jí...

rice8544.jpg (NedosRP (22.8.2014 12:13)
Tak rýži, jak jí vařím já, by jste hůlkama asi nesnědli nikdy :-)

rice8544.jpg (///) (22.8.2014 11:39)
SEOPeter: "Protoze spravne se ma ryze lepit" - Nevím proč, ale poslední dobou začínám trpět silnou averzí vůči lidem, co metají nějaká absolutní dogmata, ba dokonce axiomy o gastronomii, pohradjí ostatními, kteří si je dovolují zpochybňovat, či je snad nerespektují vůbec... Viděl jsi někdy nějakou odrůdu rýže, která je oblíbená v Indii? Mírně lepí, to ano, ale oproti Číně, Japonsku... obsahují výrazně méně škrobu. Pro příště bych prosil trochu té skromnosti, až budeš bezvěrce označovat za tupce a blbce. B-)

rice8544.jpg (Brothwurst) (22.8.2014 11:23)
Hulkama se da jist stejne rychle, jako priborem. Pokud je k tomu jidlo vhodne - s nenakrajenym steakem to samozrejme nepujde. Vsechno je jenom otazka delky treningu ... kdyz clovek ji ryzi hulkama odjakziva, tak je pohodlnejsi si k pocitaci vzit na ryzi hulky, anzto zustane volna ruka na klavesnici.

rice8544.jpg (TyjoRP (22.8.2014 10:53)
Tak jde hodně o historický vývoj že jo... je jednodušší urvat někde na stromě dva klacíky a v pohodlí si sníst právě nad ohněm uvařenou rýži hezky pod širákem, než si kvůli tomu dlabat lžíci

rice8544.jpg (archer) (22.8.2014 10:47)
azijske jedlo je tvorene tak aby uz pozostavalo z bite sizes takze si to len nahadzete do huby velmi vynimocne dostanu na stol flat mesa ktory musia krajat za nich to urobi kuchar co je dost logicke podla mna a kedze jedia prevazne z misiek a nie z plochych tanierov dava to dost zmysel hlavne palicky vyrobis zo vsetkeho rychlo nas pribor ani tak nie v stredoveku a chvilu potom iba na dvoroch sa zralo vidlickami bedac mala dlho len lyzice myslim ze ich sposob stolovania je ovela jednoduchsi a rozumnejsi

rice8544.jpg (volic_plukovnik) (22.8.2014 10:36)
Ryze co se nelepi je zkratka hnusna.

rice8544.jpg (jdsulin2) (22.8.2014 10:31)
Jestli budou jist porad hulkama, tak nas nikdy nedozenou :) Jak rika Abdul - dobra prezdivka :D:D - jist vidlickou / lzickou je proste jednodussi.

rice8544.jpg (Abdul_HasanRP (22.8.2014 10:06)
No ale i když lepí a drží pohromadě (kamoška mi kdysi přivezla pytlík z Vietnamu, doteď u nás hledám podobně dobrou rýži za rozumnou cenu), tak vidlička či lžíce jsou pohodlnější, nechme stranou, že to zvládají hůlkami a že to tak funguje x tisíc let, toto je o původu tohoto způsobu konzumace... (uploader nejsem a s hůlkami umím)

rice8544.jpg (fff) (22.8.2014 9:32)
SEOPeter: Tebe to musí hodně s*át co? Hlavně že máš jasno, podle čeho odlišovat tupce od chytrých – podle rýže by mě to nenapadlo.

rice8544.jpg (MontyRP (22.8.2014 9:13)
SEOPeter: +1 :o)

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...