ČasProŽeny  |  NeposlušnéTlapky  |  Pravda24  |  MyMuži  |  TechSvět  |  ČasProBydlení  |  VipShow  |  MotorGuru  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník



vyborny chleba 04.01.2013 
Obrázek vyborny chleba
gandalf chcivalek bez komentare bezverci brexit benefits Houstne kurva oblet plochej zeme neopravil
Komentáře (71) Komentovat Nezobrazovat

vyborny_chleba.jpg (this0neRP (19.4.2024 16:40)
Oxid siricity?

vyborny_chleba.jpg (BobsikRP (8.5.2016 20:44)
zrovna Rasnerovy pekarny u nas v okoli byly 2 zavrene a jedna na furt, kvuli hygieně...

vyborny_chleba.jpg (blacknirvanaRP (5.1.2013 3:23)
Ja tu mam zrovna polovicu chleba Sumava z Alberta, akurat je z Rasnerovy pekarny a ziadne ryby a makkyse tam uvedene nie su ;)

vyborny_chleba.jpg (huhuhu) (4.1.2013 23:33)
vsetko je to o tom, ze prirodnym vberom by ludia s roznymi chorobami, alergiamia jednoducho neprezili, a preto kvoli nim je nutne potom vypisovat nezmysli na obal vyrobku, aby boli vyrobcovia chranemi, keby sa niektoremu nieco stalo...

vyborny_chleba.jpg (Hnidopich) (4.1.2013 20:25)
Je, to je zase srazka z realitou. Jediny duvod, proc to tam je, aby se s nima nemohl soudit kazdy mistni debil...

vyborny_chleba.jpg (Beja) (4.1.2013 19:45)
Hm... Ja som dnes kupovala chleba za 1,25 €... síce kilový - ale obyčajný, čierny - navyše v Kauflande

vyborny_chleba.jpg (mrkevRP (4.1.2013 16:08)
@mi0 Ona to spíš bude součást jiného pečiva, které v tom Aholdu mají, z vlčího bobu se totiž dělá bezlepková mouka...

vyborny_chleba.jpg (mi0RP (4.1.2013 15:53)
Ten vlčí bôb - ešte nemáme tak dokonalé poľnohospodárstvo, aby na poli rástlo len to, čo zasiali/zasadili. Také herbicídy ešte neexistujú a teda vždy sa s obilninou pomelie aj nejaký neželaný "bonus".

vyborny_chleba.jpg (mrkevRP (4.1.2013 15:52)
A největší sranda na tom je, že ta věta bude nikoliv výrobce (ten tam má jen "Může obsahovat stopy lepeku, vajec, sóji, mléka, suchých skořápkových plodů a sezamu.") , ale samotného Aholdu. Protože jde o potravinu výrobcem nebalenou a ke kontaminaci může takto dojít na jejich skladě...

vyborny_chleba.jpg (mrkevRP (4.1.2013 15:43)
@TZD Smysl to má ten, že v případě žaloby platí menší odškodné (pravděpodobně se mu nevyhnou úplně). Alergikovi je pak popis "může obsahovat" (nikoliv "obsahuje", což je - i když sis toho nevšiml - jasně rozlišeno) docela šumák. Firmy prostě nemají zájem na tom někoho zabít a proto nemalá bezpečnostní opatření dělají i tak. Samozřejmě záleží na intenzitě té alergické reakce, pokud je opravdu silná, stejně je odkázán na výrobky speciálně určené pro alergiky.

vyborny_chleba.jpg (mi0RP (4.1.2013 15:38)
..sa mi páčilo: "Doma si robím chleba sám z poctivej múky..". Neviem, čo si predstaviť pod pojmom "poctivá múka" a okrem toho predpokladám, že ten poctivý chleba má v sebe droždí.. :-D To je fakt poctivý chleba. Dobrú chuť :-D

vyborny_chleba.jpg (SlavaRP (4.1.2013 15:27)
TZD: Netroluj :o)

vyborny_chleba.jpg (Tvoje zlý dvojčе) (4.1.2013 15:10)
Slava: Beru, že technologie se mění. Ale koryši a měkkýši nebo vlčí bob...?

vyborny_chleba.jpg (Tvoje zlý dvojčе) (4.1.2013 15:09)
mrkev: A teď mi řekni, jaký smysl to celý má, pokud se všichni výrobci začnou bránit tím, že budou tvrdit, že jejich výrobky obsahují všechno možné. Co si má alergik koupit? Jak má vědět, co je pravda a co ne? Jinak i člověk s IQ pod 90 se dá vycvičit, aby si ruce myl a aby jedl mimo výrobní místnost... oni nejsou zapomětliví. A pokud to nezvládnou, tak na to pracovní místo čeká X dalších. kapilára: Nasraný až na půdu? Máš N-1 spokojených zaměstnanců, kteří fungují podle předpisů. N-tý zapadne nebo vypadne.

vyborny_chleba.jpg (SlavaRP (4.1.2013 15:07)
1/2 Tvoje zlý dvojčе: Neteoretizuj už. Chléb se dříve vyráběl hlavně z žita. Pšeničný je ale levnější, více nakyne takž vypadá chléb opticky větší a hodí se k více pokrmům. Jenže pšeničný chléb rychle ztrácí vláhu a pružnost, proto se tam přidávají další podpůrné látky. Je možné, že některé látky se vyrábějí v jiném závodě kde zároveň zpracovávají korýše. Nečekej, že si pekárna zásobující super-market sama připraví veškeré suroviny. Stejně tak nepoužijí klasický kvásek protože to kyne moc dlouho a bez zá

další...












Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...