VipShow  |  NeposlušnéTlapky  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  TechSvět  |  MyMuži  |  ČasProBydlení  |  Pravda24  |  MotorGuru  |  ČasProŽeny



xxxl meat 17.08.2016 
Obrázek xxxl meat
To je proste Konecna opozice z principu instrukce nejasne samoodber min budes mluvit hajzle vistupat z eu
Komentáře (13) Komentovat Nezobrazovat

xxxl_meat.jpg (androidka) (19.8.2016 20:30)
V USA je tohle běžná věc, je grily tam maj na to podstatně větší a takové flákoty pečou klidně celý den, ale osobě jsem ta z grilu jedla úplně něco jiného.

xxxl_meat.jpg (TDKB) (18.8.2016 18:02)
jak tohle nekdo muze zrat

xxxl_meat.jpg (nikto) (18.8.2016 9:06)
Súhlasím s CZgougl. Hneď mi to udrelo do očí.

xxxl_meat.jpg (dRP (17.8.2016 23:38)
fake

xxxl_meat.jpg (CZgougl) (17.8.2016 22:51)
To je gril z domecku pro panenky a fotil to mistr klasickych filmovych efektu. Takhle velky flak masa aby vypadal tak jak vypada snad nejde z kravy uriznout. Kdyby to bylo metr siroke, tak to znamena krava dva metry siroka, tim padem 7 metru dlouha. Nebo dinosarus, nebo slo, nebo velryba.

xxxl_meat.jpg (Eric-Cartman) (17.8.2016 18:46)
Takový steaky snídám :D

xxxl_meat.jpg (kapiláraRP (17.8.2016 18:28)
4 lidi , becka, jeden vecer.

xxxl_meat.jpg (PaulZyRP (17.8.2016 17:31)
To je tak pro 20 lidí. =)

xxxl_meat.jpg (motyq) (17.8.2016 17:16)
A jeste - takovyto megakus tak na weber summit, tam by se vesel ok. Na svem genesis bych to mel mozna jen tak tak. Sakra kdyz to vidim tak budu muset k reznikovi pro vyzraly kus porterhausu nebo mozna ribeye. Kua.

xxxl_meat.jpg (motyq) (17.8.2016 17:14)
Podle barvy kvalitne uzrale maso, to se da jist i syrove. Takze klasicka priprava 3-4minuty prudky zar z kazde strany pak 20minut odlezet. Ale v tomto pripade bych mu dal tak 6minut z kazde str. Je tlusty jak hovado.

xxxl_meat.jpg (mikeRP (17.8.2016 16:13)
Dá se něco takového vůbec normálně ugrilovat nebo střed bude rare a kraje už well done?

xxxl_meat.jpg (DinamitRP (17.8.2016 13:47)
Podcenil ten gril...

xxxl_meat.jpg (mr.jodaRP (17.8.2016 13:11)
chcem,hned













Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...