zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(Carl C .,., 4) (6.8.2025 20:05)
|
Tohle naservírovat Pohlreichovi, tak ho zabiješ. |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(tequila) RP (6.8.2025 11:57)
|
Tak tohle je fakt kulinářské peklo. |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(fefo) RP (6.8.2025 8:12)
|
Pritom furt menej tuku jak klasicky Smazak s hranolkami a tatarsku. |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(bohyn) RP (6.8.2025 0:13)
|
Čobolokuchyně - skvělé když potřebuješ grcnout po kalbě, ale nechce se tomu, nebo rozehnat zácpu či koliku, případně vyrobit sádrový odlitek žaludku... |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(nornik) RP (5.8.2025 23:48)
|
Podle mě je dílem nějaký online ankety co maji žrát zlovaci a třeba desert z hoven nejak neprošel |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(Nops) (5.8.2025 23:28)
|
Hele na co žrát k čočce chleba? Jsou to samý sacharidy, sytý jako prase. Je to i dost hustý, takže představa k tomu jíst ještě suchej chleba... Asi jako řízek s houskovym. |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(ZivaKunda) RP (5.8.2025 20:57)
|
To znám! To dělají na slovensku. Což by až tak nevadilo, ale oni to i žerou. A ne není to čočka na kyselo. Ty jejich "prívarky" jsou čirý zlo. Je to něco jako polívka z něčeho, zahuštěná jíškou. Opět, vcelku seems legit ale zas do toho vstupuje to slovensko... |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(Peter .) RP (5.8.2025 20:40)
|
nornik) Trojobal, to je česká špecialita. Rovnako ako aj psíčková, štekáčky alebo střešní zajíc. |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(fu) RP (5.8.2025 20:07)
|
chutnali jste? nechutlani, tak drzte tlamy, treba to je dobre |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(nornik) RP (5.8.2025 19:19)
|
Pro zlovaky dobrý...nebo jim ty recepty vybírají někde v cizině? |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(ElDanny) RP (5.8.2025 18:53)
|
Čočka s klobásou - takový jednoduchý a dobrý jídlo, který někdo dokáže takhle zprasit. |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(rudeman01) (5.8.2025 18:48)
|
polymorf? |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(Greywolf) RP (5.8.2025 18:34)
|
Počul som, že sa robia aj varené vajcia vyprážané v trojobale. Prišlo mi to dosť divné. Ale toto, vážení, to je gurmánske peklo. Oceňujem vzhľad hovna. Menej zdravá by snáď bola už len čistá tuková slanina v trojobale smažená na indulone. |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(maris68) RP (5.8.2025 18:01)
|
No klobása vyprážaná v trojobale je nejaká špecialitka...
Pečená klobása s šošovicovým prívarkom a chlebom je klasika, ale klobása v trojobale? To musela byť už asi zelená.. |
|
zlcnik_vyskocil_z_tela_sam.jpg
(DQDLM) RP (5.8.2025 17:48)
|
Typicky progresivní klobása |
|