MyMuži  |  TechSvět  |  VipShow  |  ČasProŽeny  |  MotorGuru  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  ČasProBydlení  |  Pravda24  |  ByznysDeník

Nalezeno 17312 videí.
   Seriózní novinařina (lJb1upSSBLRP (8.9.2011)
+ x !  Známka: 4Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Roumen reality TV, vyber miss maso (Socca) - Známka: 1, váha: velká Apollo 17 Landing (jedovata zmija) - Známka: 2, váha: malá World&#039;s Largest Water Ballo... (jedovata zmija) - Známka: 1, váha: střední Seriózní novinařina (lJb1upSSBL) - Známka: 4, váha: střední Tak se cvičí (DaPipker) - Známka: 2, váha: velká Poradnej krokodyl (Tearon) - Známka: 4, váha: malá Freddie Mercury - The Official 6... (fdsf45) - Známka: 1, váha: obrovská


Komentáře (35) Komentovat Nezobrazovat

Seriózní novinařina (franta_) (11.9.2011 19:51)
** Anonymni akcie nevim, ale vzhledem k tomu se populiste z VVcek byli durazne pro zruseni a ted utichli, tak mozna jejich zruseni zas neni tak uplne trivialni vec jak hlasali pred volbama - nevim nemam info. Co se tyce zemedelstvi, tak neni konkurenceschopne a krachovat ma. Je to sice trosku slozitejsi (EU), ale v zasade to plati. Jinak, o ten schodek se s tebou klidne vsadim, verim tomu ze schodek bude maximalne 106 mld (kvuli par korunam navic nechci prohravat), nebo padne vlada.

Seriózní novinařina (franta_) (11.9.2011 19:46)
** penzijni reforma nemuze resit problemy soucasneho systemu hned ale resi je v horizontu desitek let. Dela se hlavne kvuli tomu, aby dnesni osazenstvo roumena v duchodovem veku nemuselo jit zebrat (coz stejne pujde - pripravme si vysoke ostnate ploty proti konkurencnim duchodcum v budoucnu ;-) ). Fotovoltaika bych velmi tipl ze byla zlodejna a politici jsou v tomhle okradani zainteresovani, nebo je to nebetycna neschopnost specialne Fisera a diky Paroubkovi (2009/2010 byly kriticke).

Seriózní novinařina (franta_) (11.9.2011 19:41)
** Kdyz zminujes promopro tak vysetreno bylo diky praci kalouska ze znovuzprovoznil FAU, tedy jemu diky. S hazardem to neni tak jednoduche. Hazard misto dani odvadi penize neziskovym vecem, kde se ztraceji obcas. Nicmene az dojde ke zdaneni, tak cisty zisk statu bude 0, protoze stat bude muset dotovat sport. Legislativa, ktera je potreba k temhle zmenam neni uplne jednoducha a navic proti pujde sportovni i sazecska lobby. Tedy je planovano pristi rok s tim ze se mozna stihne letos.

Seriózní novinařina (franta_) (11.9.2011 19:38)
@mrkev: nesouhlasim. Pokud charita nema racionalni duvod k existenci, tak existovat nema, pokud ano (i kdyby ten duvod byl, ze iracionalnim lidem to udela dobre) tak existovat ma. I autista bez empatie s timhle nemusi mit nutne problem. Navic tydle veci jsou minoritni. @Octagon: Zadna sranda. Lafferova krivka je hezka vec, ale bohuzel nase ekonomika neni ekonomika USA. Jsme dominantne zavisli na exportu - co se bude delat s danema je dost jedno - EU v prdeli => cesko v prdeli dane nedane.

Seriózní novinařina (OctagonRP (9.9.2011 20:29)
** Co taková fotovoltaika, která nás bude stát každý rok min. 20-30 mld? Kalousek hlasoval pro viz. [odkaz] Kde je to avizované omezení anonymních akcií? A můžeme tak pokračovat dále a dále. Takže nikoliv, vláda a poslanci dobře nepracují, většina by zasloužila pověsit na kandelábr. Díky minulým vládám máme statisíce lidí bez práce díky likvidaci našeho průmyslu a zemědělství.. Atd atd..

Seriózní novinařina (OctagonRP (9.9.2011 20:23)
** by odstoupil, dokud se to nevyřeší, tady se neustále drží svého koryta. Penzijní reforma v současné podobě neřeší vůbec nic. Vsadím se o co chceš, že letošní rozpočet bude s horším deficitem, než Kalous schvaloval a rozpočet příští rok bude také ve větším deficitu než 105mld - Lafferova křivka mu očividně nic neříká. Proč se tak brání zdanění hazardu? Kalousek navrhoval zákon o hazardu a poté ho jako poslanec připomínkoval, takže se nestihl projednat. Proč se brání odpovědnosti za své rozhodnutí?

Seriózní novinařina (OctagonRP (9.9.2011 20:18)
franta: To si děláš legraci, že tvrdě pracují? Jediné, co umí, je zvyšovat daně, když se před volbami zavázali, že zvyšovat je nebudou. A jestli si Nečas myslí, že když ekonomika klesá, tak zvýšením daní vzroste, tak no comment. Ve vládě bohužel nejsou žádní odborníci, vláda odborníků, nikoliv vláda starých struktur, ta by nám prospěla. Ano, Bárta se snažil zlevnit dálnice, bohužel se jim to pak pokazilo těmi svými obálkami (ale budiž, to člověk neví, kde je pravda). Tlusté prase Vondra a Promopro - jinde

Seriózní novinařina (mrkevRP (9.9.2011 15:43)
franta_: Máš pocit, že jsetli někdo nechápe (a ani od přírody nemůže pochopit) třeba soucit, tak přesto může mít objektivní názor třeba na charitu? Právě to, že je autista, zásadním způsobem ovlivňuje jeho úsudek, který proto nikdy nebude plnně racionální.

Seriózní novinařina (franta_) (9.9.2011 14:32)
A jeste jedna poznamka. Kvuli tomu, jak vsichni nadavate na politiky jaky sou to zmrdi a tak a kvuli tomu jak je ta politika tezka (musi se dohadovat kompromisy, musi se hrat divadla pred kamerama atd atd) potom z politiky odchazi kvalitni lidi. Specialne mam ted na mysli Petra Gazdika - vybornej slusnej schopnej clovek, starosta, ucitel. Ten uz delsi dobu pri ruznych prilezitostech rika, ze by politiku vymenil zpatky za ucitelovani.

Seriózní novinařina (franta_) (9.9.2011 14:27)
(and now the conclusion). Specialne priklady: Dobes - statni maturity, Besser - vyrovnani s cirkvema, Kalousek - tlak na snizovani schodku, JIM, Schwarzenberg - reprezentace statu, Barta (asi) - zlevneni dalnic, Heger - Vyreseni problemu se stavkou, koncepce zdravotnictvi. Pospisil - novy zakonik. Opozice - kritika (ikdyz nekonstruktivni) vlady. Todleto jsou konkretni veci, co politici delaji a delaji na zaklade sveho programu. My bychom jim za to meli dekovat nebo aspon uznat ze pracuji az se z nich kouri

Seriózní novinařina (franta_) (9.9.2011 14:21)
mrkev: To ze je autista nic nemeni na schopnosti delat racioanlni usudek. Co se tyce objektivnich nazoru, mam sice pocit, ze mu chybi trosku nadhledu, protoze realita nejsou volebni programy, ale to se casem spravi. Octagon: Tak se podivej na soucasnou vladu. Vsichni se tam snazi neco prosazovat pro lidi a nemuzou se dohodnout, pac kazdej si mysli ze je dobre neco jineho. Sem tam nekdo neco ukradne (spis v komunalu), ale ty lidi pracujou pro stat a velmi tvrde. (to be continued)

Seriózní novinařina (OctagonRP (9.9.2011 10:03)
franta: Až začnou politici dělat práci pro stát, tedy pro nás všechny a ne jen pro sebe a kamarádíčky, pak lidi přestanou nadávat. Chlapeček má sice plnohodnotné politické názory, ale těmi se řadí k většinové populaci nadávajících/uctívajících jednu politickou stranu bez ohledu na to, co za hloupost z ní vzejde ve sněmovně. Kdyby každý volič měl takové názory jako tento, tak opatrujte nás všichni svatí.. Podotýkám, že ODS i TOP09 jsou levicové strany na pravici si jen hrající..

Seriózní novinařina (picus) (9.9.2011 7:45)
Pandero uz ma kvalitne, moze ist do politiky.

Seriózní novinařina (mrkevRP (9.9.2011 4:20)
franta_: Jak jsem psal, v některých názorech s ním souhlasím, ale problém u téhle formy autismu velmi často bývá v tzv. (a)sociálním myšlení. Je skupina lidí, kteří například z výrazu tváře nepoznají emoce a taky je sami nepociťují v té formě jako "normální" člověk. Je pro ně těžké pochopit třeba bolest nebo depresi. Netvrdím, že jde stoprocentně o tento případ, ale je to dost pravděpodobné... Paroubek je blbec, ale opravdu netuším, jestli má tenhle "chlapeček" schopnosti zhodnotit věci opravdu objektivně.

Seriózní novinařina (franta_) (9.9.2011 1:54)
Tendle jak vy rikate "chlapecek" na naprosto vyzrale a plnohodnotne politicke nazory a vyborny prehled o vsem deni. Na rozdil od nazoru prumerneho plebsu co umi na politiky jen nadavat tenhle clovek ma prehled a zda se ze snad i zdravy usudek. Kdyby kazdy volic byl politicky zraly jako on, bylo by tady krasne...

další...