HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník  |  MotorGuru  |  ČasProŽeny  |  Pravda24  |  ČasProBydlení  |  VipShow  |  TechSvět  |  MyMuži

Nalezeno 17281 videí.
   Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (mgpRP (9.1.2016)
+ x !  Známka: 3Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Německo na pokraji občanské válk... (Nejkulaťoulinkatější kulička) - Známka: 2, váha: střední Chlap s obrovským pytlem (Šukahošiki) - Známka: 3, váha: malá realnej kocour z cervenyho trpas... (jenis) - Známka: 5, váha: malá Odchod orchestru před chronicky ... (mgp) - Známka: 3, váha: malá ženská spadne do bahna (Šukahošiki) - Známka: 2, váha: malá Jak u nas vrabce(abo cigani) (81) - Známka: 1, váha: velká Normalni mestsky zivot (Zlopez) - Známka: 1, váha: střední


Komentáře (11) Komentovat Nezobrazovat

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (autokratorRP (11.1.2016 15:04)
zavřít, vyhostit.

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (jump) (10.1.2016 22:50)
Nevím, jestli je to i správně přeloženo, ale víceméně se snaží přesvedčit lidi o Allahovi, to já osobně nesnasnáším. Proč by mě měl někdo vnucovat víru. Pokud bych chtěl v něco věřit, najdu si o tom něco a nemusím to poslouchat od někoho. Jak se říká... proč bych měl věřit něčemu, co napsal člověk. Pokud by víra měla být skutečná, nepotřebuji o tom vědět z nějaké knihy nebo ústně od jiného člověka. Prostě bych to věděl..

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (LordH) (10.1.2016 18:54)
seru vsude, nejsem muslim, takze jsem asi holub 8-)

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (vrrhafRP (10.1.2016 13:33)
jojo muslim, totalne mirumilovny, vubec se nevnucujici, tolerantni, vzdelany, inteligentni. There is no bomb, Im not a madman, believe in allah and worship him :-/ Asi jako kdybych veril tomu, ze holubi neposerou uplne vsechno kolem sebe, ze to jsou jen ti radikalni kvuli kterym si o nich vsichni mysli jen to spatne, ze vetsina je slusna a nesere vsude kolem sebe sracky, kde se jim jen zlibi.

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (321kbps) (10.1.2016 10:17)
Tleskají spíš těm hudebníkům, za jejich gesto.

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (PivoRP (10.1.2016 7:37)
Proč tam v jednu chvíli tleskaj? Neměli by toho kreténa spíš vybučet? =)

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (klatomRP (9.1.2016 23:38)
Podle me maj nejakej rad, podle kteryho dostal dost mastnou pokutu. To bude tak vsechno, plus mozna ho odejdou, ale spis (protoze klasicke koncertni teleso je asi dvojnasobne proti tomu, co maximalne zaroven hraje) si uz asi nezahraje na zadnem koncertu pro "dulezite" lidi. Kdyz jdu do Rudolfina a nekdo by tam vylezl na jeviste a misto hrani zacal kazat o Jezisovi (Allahovi, Buddhovi...), tak bych chtel zpatky vstupne.

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (RajagoRP (9.1.2016 16:10)
Kolegom?

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (LemonFRRP (9.1.2016 15:45)
Za čo? Narušil predstavenie, proste ho vyviedli. Neviem o tom, že by ho zatkli, aj keď môžu byť nejaké paragrafy, keďže práve v tom divadle neboli zrovna obyčajní návštevníci.

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (Inspektor čmuchal) (9.1.2016 15:36)
(kucir) R: Měli mu dát ještě po rypáku, pochcat a vyhodit na ulici do stoky ! >-O =)

Odchod orchestru před chronicky otravným kolegou (kucirRP (9.1.2016 15:09)
urcite spravny ze se mu na tu agitaci vykaslali a meli i divaci. ale za co ho pak zatkli? ja myslel ze to je ten dirigent. proti zakonu to asi nebylo.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...