TechSvět  |  ČasProBydlení  |  VipShow  |  Pravda24  |  ByznysDeník  |  HobbyDeník  |  ČasProŽeny  |  MotorGuru  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži

Nalezeno 17278 videí.
   Tractor hackers (zmokRP (3.7.2020)
+ x !  Známka: 2Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Polykačka párků (PanTrumpetka) - Známka: 5, váha: malá Sounds like... (PaulZy) - Známka: 4, váha: malá Rychle než to smažou! (Dr.Str.) - Známka: 1, váha: velká Tractor hackers (zmok) - Známka: 2, váha: malá Why Do Calculators have a Headph... (ilfirin) - Známka: 1, váha: malá jak na praci z domu (Dunno) - Známka: 3, váha: malá Renegade X - Firestorm Alpha gam... (PaulZy) - Známka: 3, váha: malá


Komentáře (17) Komentovat Nezobrazovat

Tractor hackers (CiveRP (4.7.2020 21:44)
To je past vedle pasti píčo [odkaz]

Tractor hackers (EboRP (4.7.2020 20:58)
si nemají kupovat takovej shit, co nejde opravit šroubovákem a kladivem..

Tractor hackers (AbeRP (4.7.2020 19:06)
P.S. Podobně to je s Apple, viz kanál Lou Rossmana [odkaz] taky se nadává, že se to nedá opravit bo apple nedává schémata ... tož, dobře jim tak, majitelům, ovce mají PŘESNĚ to, co si zaslouží. B-)

Tractor hackers (AbeRP (4.7.2020 18:59)
@mrkev: Hele aby bylo jasno, mi FAKT není líto lidí, co si kupují drahé šmejdy a pak brečí, že jim je Pepa z depa neumí opravit, Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody - anebo tvrdí že se VŠICHNI spikli. Klasika :-) Debatit s Tebou o tom který traktor je lepší, a které firmy nabízejí diagnostiku a které ne, to fakt nebudu, bo to nevím, do traktorů nedělám.

Tractor hackers (mrkevRP (4.7.2020 17:07)
@Abe Zopakuj si, co je to tržní prostředí a za jakých podmínek ta tvoje tržní ekonomika nefunguje a možná se k tomu jednoho krásného dne dopracuješ. Mimochodem, víš alespoň o jednomvýrobci srovnatelné techniky, který tohle nedělá? Nebo je to: "USA nejsou jediný stát na světě," prostě jen do prázdna vržený nesmysl.

Tractor hackers (AbeRP (4.7.2020 12:31)
@mrkev: zopakuj si co je to tržní ekonomika a opakuj si před spaním "USA nejsou jediný stát na světě, USA nejsou jediný stát na světě"... ;-)

Tractor hackers (mrkevRP (4.7.2020 11:49)
@Abe Zopakuj si co je to monopol a kartelová dohoda a budeš doma. Dělají to všichni a docela koordinovaně, navíc relativně krátkou dobu. @hagen Jenomže JD je jediný, minimálně v té třídě. Vliv na trh to pak mělo takový, že se výrazně stoupl prodej JD traktorů z druhé ruky, konkrétně typů, které tohle ještě neměly.

Tractor hackers (hagenRP (4.7.2020 9:56)
Tak snad když si něco kupuju tak si zjistím podmínky používání a řešení servisu. Pokud se mi to nelíbí zkusím dohodnout výhodnější podmínky a pokud to neprojde přes korporát tak jdu nakupovat jinam. JD není jediný. BTW: [odkaz]

Tractor hackers (pc2005) (3.7.2020 23:57)
Ani CAN bus, nenapojíš! protože to je u železa!

Tractor hackers (AbeRP (3.7.2020 23:19)
Kurva copak je Deere jediný výrobce traktorů? To musí vyřešit tržní ekonomika. Pokud bude poptávka po traktorech které mají přístupnou diagnostiku, tak se budou prodávat. A "až budeš muset zaplatit drsnou pálku za diagnostiku a odvoz traktoru za X mega stovky kilometrů do servisu" tak si můžeš nadávat jaký si debil že sis takový krám pořídil. B-)

Tractor hackers (Lolz) (3.7.2020 20:24)
@hagen: ty ses taky chytrej jak radio bez životních zkušeností. Až budeš muset zaplatit drsnou pálku za diagnostiku a odvoz traktoru za X mega stovky kilometrů do servisu, jen proto aby ti resetovali chybu, nebo nastavení během 10 minut, tak se vrať. Nebo si chceš koupit pár let starý použitý díl a ušetřit stovky tisíc, ale servis tě pošle do háje, že už ti to oficiálně neudělají.

Tractor hackers (hagenRP (3.7.2020 19:16)
Tak mají jezdit v těch starých když se jim tak líbí. Nebo místo monstrtrucku postavit vlastní traktor. Realita je, že komponenty se vyřazují protože součástky jsou mimo lifecycle a doba pokročila takže se jede nový vývoj místo redesignu. Zpětná kompatibilita funguje v drážním a tam je to naprostá tragedie protože je vše totálně zastaralé. Kdo někdy vyvíjel safety tak by taky nechtěl aby se mu v tom hrabal kdejaký jouda. Právně ošetřit odpovědnost po špatné opravě je pořád problém, takže je snažší to nedělat

Tractor hackers (mrkevRP (3.7.2020 18:44)
@Bobsik Na auta už poměrně dlouho platí zákony, které umožňují libovolnému servisu tyhle nástroje sehnat. V tomhle případě nic takového k dispozici není. Proto se to taky řešilo, co ale vím, tak zatím nikde neuspěli. Vždycky se tam nahrne banda lobbystů od velkých korporací typu Apple, dají si oběd a kafíčko s několika politiky a celý zákon jde doprdele.

Tractor hackers (OldisRP (3.7.2020 16:51)
Potencionální trh pro zetor

Tractor hackers (BobsikRP (3.7.2020 15:35)
každopádně tohle není žádná novinka ani u běžných aut. 3 prdele senzorů a bez offic. servisu si polibte zadnici.. Jediný rozdíl je, že ta možnost pro servisy si to koupit teoreticky je.. To že aby se vyplatila musí servis zdražit jako prase je věc další.. přitom ty novější auta se mnohem častěji serou jen z těch "elektronických důvodů".

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...