HobbyDeník  |  Pravda24  |  ByznysDeník  |  MyMuži  |  NeposlušnéTlapky  |  TechSvět  |  ČasProŽeny  |  VipShow  |  MotorGuru  |  ČasProBydlení

Nalezeno 17283 videí.
   Tak jak to je? (83) (4.3.2024)
+ x !  Známka: 5Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
why u gay (49) - Známka: 3, váha: žádná Jak (nejen) fentanyl ničí San Fr... (xx) - Známka: 4, váha: malá Why the Soviet Internet Failed (xx) - Známka: 3, váha: žádná Tak jak to je? (83) - Známka: 5, váha: malá Pán Prstenů - Souboj se čmoudem (xx) - Známka: 5, váha: malá Harry Potter but everyone is Gen Z (xx) - Známka: 5, váha: malá Mr Bean in Hitman 3 (xx) - Známka: 5, váha: malá


Komentáře (30) Komentovat Nezobrazovat

Tak jak to je? (mi0RP (7.3.2024 8:43)
Rusi si históriu prispôsobia tak, aby im vyhovovala. Že okupujú územie, ktoré im historicky nikdy nepatrili a až neskôr ich dobyli je zakorenené v ich DNA. Krásny príklad je Krym. Tvária sa, že to je ich územie, pritom pred nimi tam boli Skýti, Gréci, Rimania, Góti, Huni, Bulhari, Chazari, štát Kyjevská Rus, byzantskí Gréci, Kipčaci, osmanskí Turci a Tatári. Až potom tam nabehli Rusi a vyvraždili či vyhnali pôvodné obyvateľstvo. Krajší príklad je 2.SV. Že ju začali už zabudli, oni sú osloboditelia :D

Tak jak to je? (MSGRP (7.3.2024 1:14)
A moja ruská kolegyňa preplakala celý víkend, keď zomrel Navalnyj, keby počula prasiatko, kozičku a PP (pripečený Peter.), tak by asi plakala celý mesiac...

Tak jak to je? (blm v prestrojeni 3) (6.3.2024 17:56)
mi0: Ale Rusove jsou doma, to Ukrajinci jim cast okupuji. Aspon tak to Rusove vidi ze sveho pohledu. Tva neschopnost ten fakt pochopit jen znaci, ze jsi psychopat, co podporuje valku #DoPoslednihoUkrajince, tak tady moc nemoralizuj.

Tak jak to je? (Peter .RP (6.3.2024 17:54)
Tomu pravdivému videu musíte veriť, všetci a bez výnimky. Nemáte na výber.

Tak jak to je? (mi0RP (6.3.2024 17:18)
blm: Hele, ty svoje hovna piš někomu jinému.... stačilo by, kdyby prašivý ruSSáci táhly zpátky odkud přišli a nic z toho se nemuselo stát. Ale to bych chtěl moc, protože rus umí jen ničit a dobývat. A snad rozdojit kozla :)

Tak jak to je? (blm v prestrojeni 3) (6.3.2024 17:00)
mi0: Ano, v demokracii, resp. ve svobodne spolecnosti muzes verejne hajlovat na namesti. A pokud je nekonani voleb dusledkem stanneho prava, pak staci stanne pravo zrusit a volby se mohou legalne konat. Ale nekomu naramne vyhovuje ho neustale prodluzovat a tim efektivne branit volbam. Presne podle pravidla "kdyz dovolime vlade v mimoradnych situacich porusovat zakon, bude vytvaret mimoradne situace, aby mohla porusovat zakon".

Tak jak to je? (mi0RP (6.3.2024 14:56)
...pozrel som sa na tie nadpisy článkov, ktoré sú v strede videa. Krátke zhrnutie - ban náboženských org. = ban pro-kremeľskej pravoslávnej cirkvi; ban politických strán = ban niektorých proruských strán napojených na Moskvu; obmedzenie ruskej hudby a literatúry = reakcia na začatie vojny; nekonanie volieb = dôsledok stanného práva v krajine. Takže človek môže namietať, že v demokracii by som mohol verejne hajlovať na námestí, ale všetko má svoje medze :)

Tak jak to je? (blm v prestrojeni 3) (6.3.2024 13:33)
jedinec: Zvlastni to je, protoze o tom neni v zapise ani slovo a ti historikove si tak vymysleji vlastni interpretaci zalozenou na podsouvani slov a vet, ktere v tom zapise vubec nejsou. Jde ale jen o historiky zijici na zapade. Dovolim si predpovedet, ze po prozkoumani jejich financovani a na kom jsou zavisli na te veci prestane byt cokoliv zvlastniho, protoze ci chleba jis, toho pisen zpivej.

Tak jak to je? (tramtada) (6.3.2024 13:25)
blm: Jedna vec je, čo si pred 34 rokmi vtedajší lídri ústne prisľúbili. Druhá vec je, že ak by Rusko bolo skutočne ekonomicky, politicky, vojensky atď vyspelá krajina, tak štáty ako Ukrajina alebo Gruzínsko by ho určite uprednostnili pred NATO. Lenže Rusko je diktátorská stoka, a preto chce byť každý demokratický štát radšej na opačnej strane.

Tak jak to je? (Jen další JedinecRP (6.3.2024 13:07)
Zvláštní je, že (vojenští) historici, političtí geografové se shodují na tom, že se mluvilo o východním německu. Zatracení konspirátroři, ještě si k tomu přidali to, že to později v rozhovorech potvrdil i Gorbačov. Všichni jsou to asi zaplacení lháři iperialistikou Amerikou.

Tak jak to je? (blmblmblm+jiz+byl+2.74234161x+nevakcinovan+Roumenem) (6.3.2024 10:19)
Ta srackova analyza navic uplne ignoruje prepis rozhovoru US zamini Bakera s Gorbacevem z 9.2.1990, kde Baker potvrdil "No extension of NATO jurisdiction for forces of NATO one inch to the East". Nemluvilo se tam o vychodnim Nemecku, ale o rozsirovani smerem na vychod. Tady je cely prepis, kdyby si nekdo chtel poopravit nazor utrpeny od srackoveho psa: https://nsarchive.gwu.edu/document/16117-document-06-record-conversation-between .

Tak jak to je? (blmblmblm+jiz+byl+2.74234161x+nevakcinovan+Roumenem) (6.3.2024 10:17)
Cele tohle "vyvraceni", ze nebylo prislibeno nerozsirovani NATO smerem na vychod, spociva na naproste absurdite. Totiz ze se jednalo jen o uzemi v. Nemecka a tak staci tohle uzemi preskocit a dale pokracovat v rozsirovani Polskem, Pobaltim, Ukrajinou. To je ale prece naprosty logicky nesmysl. To je jako kdyby Fiala slibil inflaci do 10 %, a pak rikal, ze inflace 23 % je v poradku, protoze do 10 % se jakoze preskoci a pak se muze jit dal.

Tak jak to je? (Jen další JedinecRP (6.3.2024 9:28)
Koukám, že opakovaná lež se pro někoho stává „pravdou“. Nedávno na téma sliby NATO vs. mírumilovné a pravdomluvné rusko vyšel článek. [odkaz] To se pak jeden musí ptát, kam ti lidi na ty bláboly chodí, že si nedají ani 10 minut práce si ověřit fakta z veřejně dostupných zdrojů zpracované jinými. A stráví propagování blábolů násobně více času než by potřebovali důkladnějším ověřením.

Tak jak to je? (hankey) (6.3.2024 5:39)
blm: ses proste putleruv puclicek, se stim smir B-)

Tak jak to je? (tuw) (6.3.2024 0:13)
(blm) velmoc zmaru a bídy... :D

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...