ČasProBydlení  |  MotorGuru  |  ByznysDeník  |  MyMuži  |  Pravda24  |  NeposlušnéTlapky  |  TechSvět  |  VipShow  |  ČasProŽeny  |  HobbyDeník

Nalezeno 17294 videí.
   chovanie k zvieratam na farmach (slayerRP (27.2.2011)
+ x !  Známka: 2Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
o fous... (Thorus) - Známka: 1, váha: velká The Saga Of Biorn (Matess) - Známka: 1, váha: obrovská David Armand - Don&#039;t stop m... (Tearon) - Známka: 1, váha: obrovská chovanie k zvieratam na farmach (slayer) - Známka: 2, váha: malá deaflympiáda v SR skutočný príbe... (tralalo) - Známka: 4, váha: střední pokemon (pepa) - Známka: 2, váha: malá Random useless tricks (Tearon) - Známka: 1, váha: střední


Komentáře (14) Komentovat Nezobrazovat

chovanie k zvieratam na farmach (zrnecxRP (6.3.2011 10:31)
Nejvíc mě sere zabíjení zvířat tak že je podřežou krk když ještě žijou...

chovanie k zvieratam na farmach (...) (2.3.2011 21:57)
Oxid uhlicity - vydychujes normalne ked dychas,.. t.j. skus si dychat par minut do sacku a uvidis ako to vyzera. Oxid uholnaty - bez zapachu, viaze sa na krvinky, vznika napr. nedokonalym spalovanim sposobi ze skor omdlies ako pocitis nedostatok kysliku.

chovanie k zvieratam na farmach (miller1) (1.3.2011 18:07)
sam som videl dost na kurcatach, aby som mu veril co videl on. a to nieje vinnimka. to je denno denna prax. som z dediny, viem co je to zabit zviera, ale toto je o zisku. fuj.

chovanie k zvieratam na farmach (miller1) (1.3.2011 18:06)
chlapci, Vy ktori ste vtom videli len ucelove video, nemam dobre spravy. mozno len obhajujete v sebe, ze to tolerujete, tym, ze to popierate. pracoval som v chicken factory{UK}, nastastie, kurcata boli uz mrtve ked sa ku mne dostali. ludia v tomto biznise nemaju pocase zabrany, ako ich nemali fasisty v koncetrakoch. ziadna ucta k zivotu. kamarat robi{stale} s prasatami. odmieta chodit z rozrabky na bitunok.

chovanie k zvieratam na farmach (Tom) (28.2.2011 6:23)
Nektere praktiky zde jsou naprosto bezne, lze vysledovat i z oficialnich dokumentu...

chovanie k zvieratam na farmach (FEJK) (27.2.2011 21:05)
Ballius: to, zda je video reprezentativní, nekomentuji ani nerozporuji. Snažíš se vyvolat spor, který mezi námi není. A k tomu zamyšlení... ocenil bych, kdybys příště četl dál, než za slovo FEJK, dozvíš se spoustu věcí, které ale přes svou sebejistotu nejspíš ignoruješ.

chovanie k zvieratam na farmach (KrtekRP (27.2.2011 18:53)
To je stejné, jako byste vzali z Novy všechy videa, kde se lidé neumí chovat ke zvířatům, udělali z toho 10minutový film a namluvili k tomu komentář, že toto se děje každý den všude na světě. - ODPAD!!!

chovanie k zvieratam na farmach (BalliusRP (27.2.2011 17:49)
Fejk: precti si jeste jednou colombuv koment, pak svuj, a pak se na chvili zamysli. Jinak kvalita toho videa je fakt desiva. Od ty doby co tam rekli Painfull death by carbon dioxide, se to uz proste neda brat vazne. Pac kdo tohle rekne, netusi vubec nic.

chovanie k zvieratam na farmach (WondrejRP (27.2.2011 12:20)
hlavně mě dostává, že si někdo myslí, že by se jim fakt vyplatilo chodit a každou slepici zabíjet zvlášť tim že jí umlátěj

chovanie k zvieratam na farmach (Robo) (27.2.2011 12:18)
asi se to minulo ucinkem, pac sem dostal chut na zabijackovy

chovanie k zvieratam na farmach (FEJK) (27.2.2011 12:05)
Colombo: ... a je dražší, nákladnější. Což je důvod, proč v současném systému založeném na maximalizaci zisků (a nikoliv na všeobecném prospěchu) něco takového "funguje" a nikdo to nezavírá.

chovanie k zvieratam na farmach (vecernik) (27.2.2011 12:04)
Typicky problem podobnych videi na zakazku je uvadeni nepravdivych faktu, ktere si neznaly clovek nedokaze overit. V celem videu aspon dvakrat mluvi o "painful death by carbon dioxide" . pritom jde o oxid uhlicity, plyn bez zapachu, ktery pri dychani rozhodne zadnou bolest nezpusobuje - proste omdlite na nedostatek kysliku a nic nevnimate. Tzn zadna "bolestiva smrt".

chovanie k zvieratam na farmach (vecernik) (27.2.2011 12:04)
je videt ze je to klasicky slepeny video delany na zakazku nejakymu silenymu aktivistovi. Takovyhle pripady samozrejme jsou, ale uplne stejne muzeme nafilmovat vrazdy, sikanu a tyrani lidi mezi sebou.

chovanie k zvieratam na farmach (Colombo) (27.2.2011 11:44)
Co je to za kravinu? Dít se to někde, tak je to už dávno zavřené. Jasně, že se to někde děje, ale taky jakmile se to zjistí, tak se to zavře. Ono totiž spokojené zvíře více žere, rychleji tloustne a má lepší maso.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...