MyMuži  |  ByznysDeník  |  VipShow  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  Pravda24  |  MotorGuru  |  ČasProŽeny  |  ČasProBydlení  |  TechSvět

Nalezeno 17288 videí.
   Dead Space 3 Česká videorecenze (GameZoneCZRP (14.2.2013)
+ x !  Známka: 4Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Valentýn (pet) - Známka: 1, váha: obrovská Důchodci se málem porvali o mlék... (pet) - Známka: 4, váha: malá WTF I Just Saw? (k0Seek) - Známka: 3, váha: velká Dead Space 3 Česká videorecenze (GameZoneCZ) - Známka: 4, váha: střední StarTalk with Neil deGrasse Tyso... (bubIina) - Známka: 1, váha: malá Rozborka čuníka za 10 minut (JirkaCV) - Známka: 2, váha: velká Kocka daj mi francuzacika (truhlik_fredy) - Známka: 5, váha: malá


Komentáře (22) Komentovat Nezobrazovat

Dead Space 3 Česká videorecenze (Hugo_not_registered) (21.2.2013 14:14)
Som sam, komu Tvoj hlas znie priteplene?

Dead Space 3 Česká videorecenze (brekeke) (14.2.2013 21:26)
..chvíli sem koukal a nemuzu rict ze se mi to nelibi, komentar pripravenej, to je dulezity, ale jak je psano nize - hlasovej projev strasnej. Zni to jako kdyby si ty slova plival, nebo te jednou za cas nekdo prastil do zad...

Dead Space 3 Česká videorecenze (futuf) (14.2.2013 16:55)
tohle sem jednoduše nepatří ... chceš snad aby ti za shlednutí x tisic YT hned sepsalo smlouvu a platilo ... to ti ho fakt dřiv vykouři poník

Dead Space 3 Česká videorecenze (klasikRP (14.2.2013 15:19)
GameZoneCZ: Taky nesnáším českou závistivost, ale co nemám rád ještě víc jsou rádoby herní "recenzenti", co si myslí že na cokoliv šáhnou je čistý zlato a jakákoliv kritika je závist. Snaha se necení, cení se kvalita. Grafika se mi líbí, je jednoduchá a neobtěžuje, ale hlasovej projev je hrůza. Jestli to chceš vylepšit, tak si 1) pořiď lepší mikrofon (Blue Yeti je kvalitní a relativně cenově dostupnej) 2) zapracuj na svým hlasovým projevu.

Dead Space 3 Česká videorecenze (jirka.) (14.2.2013 14:45)
No, možná že nadejde čas, kdy pochopíš, že kritika je něco, co tě může posunout dopředu a otevřít obzor, jak dělat věci jinak, popř. líp. To, že zastáváš postoj nebrat si připomínky k srdci je fajn, ale předvádíš tak svou ignoranci. Mě je ten hlas nepříjemnej, takže jsem to vypl hned po vyslovení jména hry. Pokud hodláš dodržovat svý fonetický standardy tak si ten název počešti.. Lobak to napsal pěkně..

Dead Space 3 Česká videorecenze (lOlOlRP (14.2.2013 13:33)
Rezenci jsem zkouknul a krome "dyd space" a obcasnyho nezvladnuti nadechu a vydechu je to celkem bezproblemova recenze. Mozna prozrazuje o pribehu az prilis moc, ale to zalezi na vkusu. ... Nechapu co se do nej opirate, uz jsem slysel daleko horsi recenze a tenhle clovek si alespon dal praci a nerika to z hlavy, ale pripravil si skript. Infografika zbytecne neobtezuje. Je to normalni uzivatelska recenze bez koktani a s pripravou a peknym sestrihanim videa.

Dead Space 3 Česká videorecenze (G0rk1llRP (14.2.2013 13:16)
Roumen schvální každou blbost...proto tady taky chodíme že... B-)

Dead Space 3 Česká videorecenze (Andrey_CasT) (14.2.2013 13:05)
Hm no chtelo by to trochu sebereflexe.

Dead Space 3 Česká videorecenze (mikRP (14.2.2013 12:45)
Je fajn, že se snažíte něco udělat, ale zkuste to nejprve pustit nějakému nezaujatému známému a odladit chyby. Upřímně, to jste čekali něco jiného na obdobnou kvalitu vašeho "materiálu" na tomto foru? A lepší když vám to tu "vysvětlí" odborníci než aby jste narazili někde u pracovního pohovoru ;)

Dead Space 3 Česká videorecenze (TravianguyRP (14.2.2013 12:07)
Ta recenze je hodně dobrá. Díd spejs jsem skoro ani nezaznamenal, ale asi by se to nemělo stávat. Jinak dobrá práce :-)

Dead Space 3 Česká videorecenze (LobakRP (14.2.2013 11:48)
Takže chceš žít v duhovém světě plném růžovoučkých názorů, kde není prostor pro kritiku a odsouzení. Budeme poletovat na mráčku a hopsat s medvídky, kteří nám říkají jak vše co děláme je dokonalé a úžasné a nemáme chybu. A večer, po samozřejmě dobře odvedené práci, ti ho příde vykouřit poník.

Dead Space 3 Česká videorecenze (GameZoneCZRP (14.2.2013 11:43)
Piettro:Díky za inteligentní reakci, ale jelikož rouming.cz můj odkaz schválil jako dostatečně zajímavý tak to moc nechápu. Pokud to pro někoho zajímavé není tak ať na to nekouká nebo aspoň neodsuzuje.

Dead Space 3 Česká videorecenze (PiettroRP (14.2.2013 11:31)
GameZoneCZ: dovodom preco sa tu nepublikuju herne recenzie nie je to, ze tu je banda tupych hlav (nebudem polemizovat ci je alebo nie je). Dovodom je to, ze tento zaner nezapada do miestneho vkusu (zaujimave je to len pre minoritu a zabavne to nie je).

Dead Space 3 Česká videorecenze (GameZoneCZRP (14.2.2013 11:21)
okolosedici: Hrál si někdy Dead Space? O tom to je, že se soupeřům stříli do končetin.

Dead Space 3 Česká videorecenze (GameZoneCZRP (14.2.2013 11:01)
Koukám, že je na roumingu banda tupých hlav a už chápu, že se zde nepublikují herní recenze. Nechápu a nesnáším českou závistivost a rádoby chytré a poučné komentáře si neberu k srdci.Místo, aby lidi ocenili snahu tak hledají každou chybu (tak jsem vyslovil díd spejs místo ded space) a dočkám se tak disliků a od koho jiného než od negativní rouming komunity... Je mi z vás blbě.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...