ČasProBydlení  |  Pravda24  |  ČasProŽeny  |  TechSvět  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  MotorGuru  |  VipShow  |  ByznysDeník

Nalezeno 17294 videí.
   Vyroba meca pre Game of Thrones (ProzacRP (8.5.2014)
+ x !  Známka: 1Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Prvni velke review OnePlus One z... (darkblack) - Známka: 1, váha: malá Pissing tanker (sawier) - Známka: 2, váha: střední Barbecue knizka (sawier) - Známka: 1, váha: střední Vyroba meca pre Game of Thrones (Prozac) - Známka: 1, váha: malá Is it a Reebok or a Nike? Moderá... (cbx) - Známka: 1, váha: obrovská PSY - Mega show  (cbx) - Známka: 4, váha: velká Infanteens: Zanořený v moři (Oml... (mohyl) - Známka: 4, váha: střední


Komentáře (10) Komentovat Nezobrazovat

Vyroba meca pre Game of Thrones (ColomboRP (9.5.2014 18:35)
j, raincover nebo jak se tomu říká. I ta hruška je dost strašná, ale samotný meč je vykovaný v pohodě.

Vyroba meca pre Game of Thrones (TvojaMama) (9.5.2014 17:08)
Cepel je dobra predpokladam, ale ta naserobovana hlavica je uplne zla. Par sekov a vyhega sa to a musis to dotahovat. Proces sa opakuje do nekonecna az kym je drevo na rucke z oboch stran znicene. Normalne sa trn cez hlavicu prestrci a zaklepe. Okrem toho je bezne, ze sa medzi hilt a priecky a hilt a hlavicu vklada koza ako podlozka.

Vyroba meca pre Game of Thrones (SVDNGRP (9.5.2014 8:50)
Já neříkám, že ty věci nejsou funkční, právě naopak. Ta série je skvělá, sleduji ji od druhého videa. Ale jak říkám, většinu věcí ve videích nekove (v prvních videích něco ano, poslední dobou ne). V nějakém videu to je i zmíněné, že to kovář je sporné, ale že si tak stejně bude říkat.

Vyroba meca pre Game of Thrones (ColomboRP (9.5.2014 8:29)
tenhle meč je náhodou v pohodě funkční

Vyroba meca pre Game of Thrones (FreezeRP (8.5.2014 22:46)
Tak historičtí kováři ještě existujou ale jestli se tím chce někdo živit tak je blbost ulpívat na překonanejch historickejch zbytečnostech.

Vyroba meca pre Game of Thrones (mrnickname) (8.5.2014 22:35)
docela bych chtěl vidět opravdového kováře, kladivo, foukat měchem... :) bez růůznejch brusek, elektrickejch pecí a tak ;-)

Vyroba meca pre Game of Thrones (CenTauriaИRP (8.5.2014 20:21)
To už se to řešilo.... Jde cestou nejmenšího odporu, aneb proč to kovat, když jde v podstatě jen o dekoraci (pravda, jde s tím i sekat, ale není to účel).

Vyroba meca pre Game of Thrones (PiterkoRP (8.5.2014 19:50)
On vie ukovať valýrijskú oceľ? ;-)

Vyroba meca pre Game of Thrones (EllynnRP (8.5.2014 18:19)
Tehle kovář ková, ale většina jeho výrobků musí jen vypadat hezky, nezáleží na funkčnosti. Podívej se třeba na Gimliho bearded axe z damašské ocele. Nevidím důvod pro pohrdající uvozovky. Chlap je náhodou velice šikovný.

Vyroba meca pre Game of Thrones (SVDNGRP (8.5.2014 17:36)
To není "pro" GoT... Tenhle "kovář" (říká si tak, ale většinou svých výtvorů neková) v Man at Arms videích vyrábí funkční zbraně podle předloh (dost z nich sám už dělal, ten tým je najímaný na výrobu filmových rekvizit).



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...