ČasProBydlení  |  Pravda24  |  MyMuži  |  MotorGuru  |  ByznysDeník  |  TechSvět  |  VipShow  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  ČasProŽeny

Nalezeno 17284 videí.
   Akčná filmová montáž o ľudskom boji za pravdu a... (JurdoRP (3.6.2014)
+ x !  Známka: 2Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Resident Evil: Russia (Mindrot) - Známka: 1, váha: obrovská Hobluj (Snoopy_Absurdum) - Známka: 2, váha: malá Allahu Bimbo (dnb) - Známka: 2, váha: velká Akčná filmová montáž o ľudskom b... (Jurdo) - Známka: 2, váha: malá Problém s přítomným časem (matej21) - Známka: 2, váha: střední FINGERS Mitchell Cullen Freedom ... (Piccolo) - Známka: 2, váha: obrovská do dogs have brains (hugo z taiwanu) - Známka: 1, váha: střední


Komentáře (6) Komentovat Nezobrazovat

Akčná filmová montáž o ľudskom boji za pravdu a slobodu proti vládam, diktátorom, tajomným otrokárom alebo počítačovým systémom. (Riz) (4.6.2014 19:58)
Ide o to že je to celé o prítomnom okamihu a že človek dnešného sveta je úplne zaslepený mysľou a falošne vykonštruovaným svetom FAKEom aby nevidel a nechćapal kto skutočne je... :-( Sila prítomného okamihu (Eckhart Tolle) Z ang THE POWER OF NOW!!! Po prečítaní odporúčam pozriet si opät video :-*

Akčná filmová montáž o ľudskom boji za pravdu a slobodu proti vládam, diktátorom, tajomným otrokárom alebo počítačovým systémom. (smieškoRP (3.6.2014 22:49)
vsetko okrem thx 1138 som videl. idem sosat... btw thx

Akčná filmová montáž o ľudskom boji za pravdu a slobodu proti vládam, diktátorom, tajomným otrokárom alebo počítačovým systémom. (DG) (3.6.2014 20:41)
Jop, je to v popise videa na YT ;-)

Akčná filmová montáž o ľudskom boji za pravdu a slobodu proti vládam, diktátorom, tajomným otrokárom alebo počítačovým systémom. (ŤululumRP (3.6.2014 20:40)
Brazil, Cloud Atlas, Dark City, Equilibrium, Matrix, Nineteen Eighty-Four, THX 1138, Total Recall, V for Vendetta B-)

Akčná filmová montáž o ľudskom boji za pravdu a slobodu proti vládam, diktátorom, tajomným otrokárom alebo počítačovým systémom. (potasRP (3.6.2014 20:36)
novej total recal jsem tam jeste poznal

Akčná filmová montáž o ľudskom boji za pravdu a slobodu proti vládam, diktátorom, tajomným otrokárom alebo počítačovým systémom. (LemonFRRP (3.6.2014 20:31)
Spoznávam Matrix, Cloud Atlas, V for Vendetta a Equilibrium. Ktoré sú tie ostatné?



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...