Odebírat
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Plop) (31.8.2019 22:57)
|
reagovat
|
Pekná je len keby variť vedela... |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Kalda) (30.8.2019 8:29)
|
reagovat
|
2///: tak on je hlavne problem s kvalitou ryb z Norskych rybich farem naladovanejch antibiotikama, Svedsky rybicky kde se v poslednich desetiletich zjistila pomalai cirkulace vody ktera nestiha "cistit" Baltsky more a hlavne Pangasius z Vietnamu, kde je krasne chovaj ve vode z Mekongu. Ale tim samozrejme nerikam ze ostatni jsou v poradku. |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Direct) RP (29.8.2019 23:45)
|
reagovat
|
Jasné, každé maso je potencionálně nebezpečné, chce to přeci jen slušnýho řezníka. |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Origin) RP (29.8.2019 14:40)
|
reagovat
|
(polo)surové kuracie som raz omylom dal do papule a bol to hnus. Na moju obranu, boli sme v reštike a kuchár asi mal ťažko v peachi nakoľko to kuracie v cestíčku bolo vnútri nie že nedopečené ale surové. Ja blbec som bol zakecaný s kolegom, odkrojil, nevšimol, dal do papule. Hnus, čistý hnus. |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(///) (29.8.2019 14:27)
|
reagovat
|
O salmonele to ovšem neplatí. Takže pokud sníš syrové kuřecí maso z nakaženého kusu, tak tě čeká slušná párty na hajzlu. Ano, není to tutovka, že kuře bylo nakažené. Mělo by se to kontrolovat a nedostávat do prodeje. Ale pořád tu máme hodně slušný dovoz z Polska. |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(///) (29.8.2019 14:24)
|
reagovat
|
U hovězího ti zase třeba hrozí nákaza E. coli. Jenže ta se ve svalech nevyskytuje a na maso se dostane pouze druhotnou kontaminací (třeba z vnitřností toho samého zvířete). Bakterie se tak nachází pouze z venku masa. Pokud si potom připravíš hovězí steak (třeba i blue rare), tak je konzumace naprosto bezpečná, protože vše na povrchu bylo bezpečně zničeno. |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(///) (29.8.2019 14:24)
|
reagovat
|
Direct: Tak třeba rybí maso má velmi vysoký výskyt parazitů, proto se pro použití na sushi nebo sashimi vždy krátce hluboce zamrazí. Silný mráz parazity zabije a maso je pak bezpečné ke konzumaci i syrové. |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(the chef) (29.8.2019 14:13)
|
reagovat
|
souse vide |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Cive) RP (29.8.2019 13:23)
|
reagovat
|
Direct ty budes velkej mudrc |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Neoreg) (29.8.2019 12:36)
|
reagovat
|
@Mkax, jo v práci, jako v akci, proč ne? To se normálně říká.
Jinak tenhle obrázek byl možná troll, aspoň doufám. Taky se mi nechce věřit, že by zrovna tohle bylo pro zrovna takovou, co by to myslela vážně, "so good". |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Direct) RP (29.8.2019 11:43)
|
reagovat
|
Kuřecí je o ničem i co se týká chuti... jinak v syrovém mase není zas takový problém, jak si mnozí myslí. (Samo že člověk nemůže kupovat to ve slevě z tesca). Taky to není pro ty, co se poserou i z odstředěného mléka... ti ať raději zůstanou max. u tataráku. |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(fantomas_) (29.8.2019 11:34)
|
reagovat
|
anal cunt: I ate chicken, not salmon, dude... |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(cern0usek) RP (29.8.2019 11:31)
|
reagovat
|
Naposledy mozna, ale ne poprvy. Podlemyhodupla. |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Mkax) RP (29.8.2019 11:15)
|
reagovat
|
... v prácí? .. snad in practice ne? .. navíc dupla s bramborovym salátem |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Anal cunt) (29.8.2019 10:42)
|
reagovat
|
#salmonela |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(SAD) (29.8.2019 10:40)
|
reagovat
|
campylobacter za 3 ... 2 .... 1 |
|
|
Obrázek 'natural selection at work'
(Rck) (29.8.2019 10:38)
|
reagovat
|
...a to bylo naposledy, kdy jsme o naší milé (hloupé) Dakotě slyšeli |
|