To je tak, když se k angličtině vyjadřuje někdo, kdo se učil angličtinu tak, že se nabifloval slovíčka z několika papírů, které jim vytiskla pančelka na střední.
Omastek je povšechným názvem tuků jako másla, vepřového sádla, husího, loje, margarinu a rostlinného tuku. Kromě toho lze omastek získat z tučných polévek, vařeného vemene, omáček z pečení, drůbeže apod. Omastek se při pečení tolik nepálí, když do něho dáme očištěnou syrovou slupku z brambor nebo kolečko syrové cibule. Můžeme dát i 2-3 mrkve. Když mrkev zhnědne, dáme čerstvou. Aby omastek při smažení nevnikal příliš do těsta, přidáme ještě do studeného trochu octa, rumu, případně kousek celého zázvoru.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči.
Více...