Webhosting  |  VPS  |  Domény

Přispívat do fóra mohou pouze pravidelní uživatelé Roumingu.

Zobrazení je omezeno na jedno vlákno!

  Strana z 1

re: php dotaz (Cpt.ObviousR (8.2.2019 10:05)
Tak nic, už jsem si to vyřešil. Blbec jsem zapomněl po každém kroku vyprázdnit proměnnou $mobily. Ale díky za snahu. :)
 
re: php dotaz (Cpt.ObviousR (8.2.2019 9:36)
No, zmatky to udělalo, pro upřesnění to dávám tady. Ten for totiž nefunguje, jak má: [odkaz]
 
re: php dotaz (MemR (8.2.2019 9:25)
Máš tam nějaké zmatky (asi ti to sežralo znaky jako <, že). Přesně ten LIMIT z MySQL použij v tom sql query a není co řešit. Jen si uděláš cyklus, který ti bude zvětšovat tu proměnnou $od od 0 po krocích 200 až do $count:

for ($od = 0; $od < $count; $od+=200)
$fetch = mysql_query("SELECT mobil FROM mobily LIMIT $od, 200");
 
re: php dotaz (Cpt.ObviousR (8.2.2019 9:17)
Zdarec všem. Potřeboval bych trochu help. Mám v DB seznam tel. čísel, na které mám odeslat SMS. Ta čísla potřebuji rozdělit do skupin po 200 číslech (SMS brána víc nevezme). Nejsem v PHP moc znalý, takže jsem googlil, něco jsem našel, ale stejně nic nefungovalo.

Moje vlastní kostrbaté řešení také ne. :(

Tohle nefunguje:
[odkaz]

Ale dotaz přímo v MySQL ano:
SELECT mobil FROM mobily LIMIT 0,200;
SELECT mobil FROM mobily LIMIT 200,200;
SELECT mobil FROM mobily LIMIT 400,200;

Může někdo poradit? Děkuji předem.
(P.S.: Bitcoiny, bludišťáky ani digestoř nemám, ale něco si určitě koupím).
EDIT: Cpt.Obvious - 08.02.2019 9:40:27
 
re: php dotaz (RoumenR (22.3.2017 21:23)
Jestli to potrebujes v tom PHP, secetl bych to tam. Tahle tam mas zbytecne dva selecty misto vyberu dvou zaznamu. Volani databaze je draha sranda.
 
re: php dotaz (sidbinR (22.3.2017 20:53)
Tak ono to nebylo tak hned nutné, ono to stačilo za těch 8 hodin. :-D
 
re: php dotaz (vecernikR (22.3.2017 20:28)
tohle jsi mohl mit uz pred osmi hodinama, kdyby ses namahal odpovedet na tech par dotazu. Zpusobu jak to vyresit je mnoho a zalezi jen na tom, o co se presne snazis, coz nebylo popsano dost jasne. skoda no. Ale aspon sis to vyzkousel sam
 
re: php dotaz (sidbinR (22.3.2017 20:23)
Tak vyřešeno :-) pomocí mysql dotazu, takže to nemusím počítat v php.
[odkaz]
inspiroval jsem se zde:
[odkaz]
 
re: php dotaz (janciR (22.3.2017 11:40)
ak mas mysql, tak by tom to riesil v PHP, ak mas postgresql tak je na to funkcia LAG,
ak "index" ide po rade a bez vynechanych prvkov, tak mozes spravit self-join
SELECT teraz.cas, (teraz.hodnota - minule.hodnota) AS rozdiel
FROM data3 as teraz
JOIN data3 as minule ON teraz.id = minule.id +1
 
re: php dotaz (vecernikR (22.3.2017 11:18)
Chces to delat v php nebo mysql nebo tomu nerozumis a je ti to jedno? Je cilem porovnavat vzdy za vsech okolnosti pouze posledni dva radky nebo je riziko ze budes chtit hromadne porovnat posledni s predposlednim, predposledni s pred-predposlednim atd atd?
 
php dotaz (sidbinR (22.3.2017 11:12)
Měl bych dotaz, aktuálně řeším jak získat z tabulky rozdíl dvou předchozích řádků. Hodnota stále narůstá, takže potřebuji odečítat starší záznam od novějšího. SELECT * FROM data3 ORDER BY `index` DESC LIMIT 2 Tímto dostanu poslední dva řádky, ale jak to dále zpracovat? Je možné to řeššit i s časem který je ve formátu 10:14:54 a chtěl bych znát taky jeho rozdíl?
Díky.
 
  Strana z 1


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...