ČasProŽeny  |  MotorGuru  |  VipShow  |  Pravda24  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  ČasProBydlení  |  ByznysDeník  |  TechSvět

Nalezeno 17283 videí.
   "Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourof... (WolfRP (27.6.2015)
+ x !  Známka: 4Váha: velká   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Knight Rider interview (zmok) - Známka: 1, váha: malá Introducing Atom 1.0!  (WoCoGo) - Známka: 1, váha: malá Heyr himna smiður (šíba) - Známka: 2, váha: střední "Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte... (Wolf) - Známka: 4, váha: velká F4 deleted (dnb) - Známka: 2, váha: malá Upgrade Windows přes všechny verze (Wondrej) - Známka: 3, váha: střední Zpívající pražský židobolševik (Brainpain) - Známka: 5, váha: malá


Komentáře (28) Komentovat Nezobrazovat

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (Alois MatzelsbergerRP (1.7.2015 9:38)
[odkaz] :-D

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (heraRP (30.6.2015 9:58)
priklad demagogie a tvrzeni bez dukazu nebo alespon pricine souvislosti. A proc si vubec tak jednoznacne zasedl na rostliny a houby, ty se podle nej zabijet muzou ?! nebo je snad nepovazuje za zive organismy? a vubec be se mel zamyslet treba nad symbiozou organismu v prirode. Ze ho treba nestve ze v brise pro nej otroci spusta bakterii, diky kerym je schopen travit mrtve rostliny...

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (Pan_EgonRP (29.6.2015 20:10)
"Byl zatčen více než desetkrát a strávil ve vazbě 77 dní." Však to u nás stihne každý druhý cikán ještě do osmnácti.

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (hovnotijepotom) (29.6.2015 9:05)
mě se to líbí. Je to aktuální problém a dobře podanej. S tim mlíkem bych ještě souhlasil, ale s vejci ne. Ze slepice to padá ať chce nebo ne. Vykořiťování slepic s tím nemá co dělat. Jíme vejce od slepic z domácího chovu ;)

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (Alois MatzelsbergerRP (28.6.2015 20:38)
Ja nekde pisu ze je to zlej retor? Ba naopak! Presvedcovat lidi mu jde bezesporu dobre. Jen kdyz k prosazeni svy idei potrebujes ruzny klamy a natlak, tak to i trochu vypovida o kvalite tech idei. Viz treba ten sugestivni slovnik co pouziva.

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (bulbasaurusRP (28.6.2015 18:20)
Alois by ma zaujimalo co by si spravil v pripade, keby ti niekto povedal "V bazene sa ti topi decko ty kokot". Asi by si nezacal riesit sposob podania, lebo ta zaujima to co sa deje. To ze viac riesis to ako to povedal, nez to, co povedal znamena ze ta ta tema nezaujima a snazis sa to ospravedlnit zlou retorikou. :-P

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (Alois MatzelsbergerRP (28.6.2015 16:59)
Tak to by me teda zajimaly, jaky dobry argumenty ma. Mozna jsem na to nedaval dostatecnej pozor. Nevyhoda toho jak tento pan mluvi je, ze to funguje jen na hodne hloupy lidi. Na chytry lidi jsou zapotrebi fikanejsi logicky klamy. Tohle je hrozne levny a odhalitelny i pro cloveka, co se retorikou nezabyva.

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (VincenzoRP (28.6.2015 16:56)
Sugestívny názov. Niektoré argumenty má možno dobré, no pri tej prednáške pôsobí ako psychopat.

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (Alois MatzelsbergerRP (28.6.2015 16:33)
Jo zapomnel jsem jeste na jeden klasickej znak psychopata s touhou ovladat lidi: extremne sugestivni retorika a vystupovani. To funguje hodne dobre.

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (Alois MatzelsbergerRP (28.6.2015 16:31)
Hodne povedena sekta, je videt, ze pan studoval ty nejlepsi v oboru. Ma tam fakt vsechno: retorickejma klamama pocinaje, pres vybuzeni picotu viny a vse to zakoncime slzickama, kdy vezmem nejakej uplnej extrem (hlavne vizualne prezentovat, jinak by to nefungovalo!) a prakticky vsechny co jsou proti hodime do jednoho pytle s tim extremem. Jako taky bych nekdy chtel mit sektu ale takovejhle kvalit asi nebudu dosahovat. Klobouk dolu.

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (PaulosRP (28.6.2015 11:58)
ale vás to žere, že na tom něco je, co? :D :D

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (mi0RP (28.6.2015 8:21)
Vampir: Takže podstata celého videa (a veganstva) nie je o tom, že človek je bylinožravec a nemal by zabíjať zvieratá, lebo majú dušu ale o pár chorých jedincoch, ktorí týrajú zvieratá? =) Aj je na konci toho videa oznámené, že dané osoby skončili vo väzení a dané farmy zatvorili alebo to sa ich už netýka, hlavne že majú svoje zábery, ktoré môžu používať?

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (Vampir) (28.6.2015 0:40)
Komu sa to nechce pozerat cele, tak nech si pretoci na 1:00:45 a uvidi podstatu celeho videa. Akurat musim upozornit, ze to co uvidite behom par minut, tak patri skor do masa.

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (BookBurnerRP (27.6.2015 23:16)
Prd... rád míchám zvířata s tím co vzejde ze země :D.

"Nejlepší řeč jakou kdy uslyšíte" - Gary Yourofsky (ať už si o tématu myslíte cokoliv) (xin2) (27.6.2015 17:44)
jen ať si pindá

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...