VipShow  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník  |  MotorGuru  |  HobbyDeník  |  Pravda24  |  TechSvět  |  ČasProBydlení  |  ČasProŽeny  |  MyMuži

Nalezeno 17292 videí.
   Zvery (smieškoRP (18.11.2016)
+ x !  Známka: 4Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Hydraulic Press in Slow Motion (Cyklobuzna) - Známka: 4, váha: malá Oprava silnice po japonsku (Kasuha) - Známka: 2, váha: malá wtf ?  (Loader) - Známka: 4, váha: malá Zvery (smieško) - Známka: 4, váha: střední Pražská kavárna (cajk) - Známka: 3, váha: velká TR BAND (Radsinikdo) - Známka: 4, váha: malá Legendy Poskie (gggg) - Známka: 1, váha: velká


Komentáře (39) Komentovat Nezobrazovat

Zvery (LemonFRRP (3.12.2016 21:44)
Kopni si. Ale to že ľudia produkujú oveľa viac ako potrebujú je fakt a ako asi najväčší hejter socializmu na zemeguli považujem za obrovskú chybu kapitalizmu problémy s distribúciou tovarov. To ale väčšia produkcia rieši len čiastočne a navyše už teraz fungujeme na dlh.

Zvery (SatrifRP (25.11.2016 12:41)
Já si teda ještě do Lemona kopnu :o) A samozřejmě že Afriku to nakrmí, ono to krmí už teď, hladomoru stále ubývá právě proto že se všichni ženou za ziskem, právě proto že se sere na přírodu. Zemědělci se ženou za ziskem a rozvíjí méně nákladné potraviny. Afričtí farmáři se slepě ženou za ziskem a pěstuji tuny žrádla, které dřív vypěstovat nedokázali. Je pravda, že v subsaharské Africe to neroste bůhvíjakrychle, to je ale naopak způsobeno právě tím, že se vůbec neženou za ziskem!

Zvery (Alois MatzelsbergerRP (22.11.2016 18:46)
Lemone ty fakt nevis vubec nic o biologii. Smutny. Hlavne ze mas nazory. Btw: [odkaz] Kde chces prosimte vzit genetickou variabilitu u rostliny co tisice let slechtis? Kde?

Zvery (jindraRP (22.11.2016 13:11)
Nauc se vyrokovou logiku a usetris si urazky. Nerikal jsem nic o vsech GMO plodinach. Jinak rostlin prirozene odolnych proti roundupu tolik neni, u GMO se zvysuje sance je ziskat a pripravit si tim neprijemnosti.

Zvery (_mop_RP (20.11.2016 2:08)
jindra: Jakékoliv vlastnosti toho fenotypu včetně rezistence vůči čemukoliv můžeš získat i tradičním šlechtěním. Nemá to nic společného s GMO. GMO je prostě metoda rychlého šlechtění. To, jestli se tím vytvoří něco špatného nebo dobrého nic nevypovídá o všech GMO plodinách jako celku. Demente.

Zvery (jindraRP (19.11.2016 21:30)
Tihle matláci jistě získali srdce sprostého lidu. Nejvíc to totiž natřeli správci a uklízečkám. A pak se všemožní bojovníci diví, že je nikdo nemá rád. Jinak u GMO vidím velký problém u vytváření rezistence proti postřikům. Abychom se takových rostlin potom dovedli rozumně zbavit...

Zvery (LemonFRRP (19.11.2016 19:00)
...druhú si odložiť nemôžeš, lebo bude výsledok nepredvídateľný (na záhrade nám napr. nadivoko vyrástol veľmi divný hybrid, pravdepodobne z minulého roka niečo zostalo v zemi). V minulosti si ľudia odkladali svoje semienka, kde bol potomok v podstate totožný s rodičovskou rastlinou. Dnes je väčšina pestovateľov odkázaná na producentov semienok a oni by boli blbí, keby to nevyužívali. A dodám, že aj keď voči tomu niečo mám, tak je to stále overenejšia metóda ako GMO.

Zvery (LemonFRRP (19.11.2016 18:57)
Úžasné, ako si viete prekrútiť všetko, aby sa vám to hodilo do krámku. Chcete mi povedať, že genetická variabilita vznikla umelým vyvolávaním mutácií a predtým tu nebola? Viete prečo sa toľko šľachtí aj dnes? Hlave kvôli zisku. pripúšťam, že je fajn, ak príde nová odroda pšenice, ktorá bude odolnejšia voči hubovým ochoreniam, v globále to ale veľké zmeny neprinesie, len zisky výrobcovi osiva. Rovnako aj s hybridmi, na siatie je použiteľná len prvá generácia...

Zvery (Alois MatzelsbergerRP (19.11.2016 8:07)
Colombo, povez mi, ty se v tom vyznas. Kecal jsem v necem co jsem sem napsal? Vysvetli prosimte Lemonovi, ze slechteni je ti uplne k hovnu, pokud nemas genetickou variabilitu. Kazdej kdo ma diru do prdele vi ze je GMO zlo a proti prirodem, ale ze by meli treba aspon zaklad genetiky? Do pice lidi vzdelejte se.

Zvery (_mop_RP (19.11.2016 4:23)
LemonFR: Počkat, takže GMO je špatně a moderní alternativy ne-GMO šlechtění jsou taky špatně. Takže jakže to máme šlechtit? Co to hulíš kámo? Nemám se vrátit zpátky na strom a škrábat se klacíkem na prdeli radši?

Zvery (LemonFRRP (19.11.2016 0:26)
Colombo: Oprav ma ak sa mýlim, ale ja som nepovedal že sa to nerobí, ale že to na tom nespočíva. Moderné šľachtitelské praktiky sú presne o tom istom čo GMO - jednoducho vytvoriť čo najvyšší zisk v čo najmenšom čase. Nehovorím, že máme šľachtiť ako v stredoveku, ale na GMO ľudstvo rozhodne odkázané nie je. Nie som biológ, to máš recht, ale pár vecí viem, dokonca aj viem čo znamená f1 na balíčku semienok z obchodu.

Zvery (ColomboRP (18.11.2016 23:51)
LemonFR: Ty asi o biologii moc envíš, co? Moderní šlechtitelské praktiky jsou nuceny využívat mutageny k umělému vyvolání variability. Nebo, co víš o moderních šlechtitelských postupech? Co víš o biologii? Asi nic moc, že?

Zvery (LemonFRRP (18.11.2016 23:42)
Kámo, ty si iný prípad :D Si pozeral moc toxic avengera, keď si myslíš že šľachtenie spočíva na mutáciách spôsobených radiáciou a chemickými látkami :D Taktiež nevieš veľa o genetike, tieto druhy už síce takmer vymizli, ale existuje niečo ako spätné genetické inžinierstvo, ktorým sa dá dosiahnuť šľachtením potomkov vlastností predka, pokiaľ ich poznáme. Napr. tak šľachtia aj niektoré vymiznuté druhy dobytka či psov.

Zvery (_mop_RP (18.11.2016 22:57)
Takže šlechtění pomocí umělého vyvolávání genetických mutací radiací a chemickými látkami ti přijde v pořádku, ty citronovej mentále? Chápeš, že už se ani nedá v podstatě v dnešní době šlechtit tím prehistorickým způsobem, když už neexistují plodiny, ze kterých se tehdy šlechtilo. Fakt retard na entou.

Zvery (LemonFRRP (18.11.2016 20:18)
Tiež je paradox, že v súčastnosti už veľa odrôd čo predkovia poznali zanikla - hlavne ovocné stromy, odrody viniča a podobne. Hovorí sa o šľachtiteľovi ktorý vytvoril čierne jablká (aj s dužinou), pozri sa ako vyzerali pôvodné banány, tie dnešnú sú úplne iné a už ani neplnia funkciu rozmnožovania, nakoľko semiačka úplne zmizli. GMO je proste rýchlejšia cesta s rýchlejším ziskom a všetko sa to robí pre lóve. To mi nevykecáš. Starý Mosanto zvysoka jebe na hladujúcich a chorých.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...