Pravda24  |  MotorGuru  |  NeposlušnéTlapky  |  ČasProBydlení  |  VipShow  |  ByznysDeník  |  ČasProŽeny  |  TechSvět  |  HobbyDeník  |  MyMuži

Nalezeno 17282 videí.
   nejlepší britská restaurace, která nikdy neexis... (WondrejRP (25.1.2018)
+ x !  Známka: 2Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Tak ještě jednou D1 16.1.2018 od .. (Roumen) - Známka: 4, váha: malá Sníh? Není třeba! (ja) - Známka: 2, váha: malá Arabske cislice v CR nechceme (Aris) - Známka: 3, váha: malá nejlepší britská restaurace, kte... (Wondrej) - Známka: 2, váha: malá PUBG IN REAL LIFE (Mem) - Známka: 4, váha: velká bezny den v rusku (jsem-rozesmut) - Známka: 5, váha: střední Co to? (mrkev) - Známka: 2, váha: malá


Komentáře (16) Komentovat Nezobrazovat

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (..) (25.1.2018 17:24)
slavix: tak pokud ti správně funguje bullshit detektor v hlavě a pokud si s tou analýzou dáš fakt práci, tak to asi nějakou vypovídací hodnotu mít může. Když mi pořád podsouváte cestování: koho baví dva měsíce plánovat "dokonalej" výlet, ten to asi nějak využít může. Já jsem okolo dvaceti celkem cestoval ale usoudil jsem, že mi to nic nedává, takže hodnocení podniků na druhé polokouli mě už nějak nezajímají a doma se člověk o tom podniku něco doslechne, nebo to vyzkouší sám.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (slavixRP (25.1.2018 15:09)
Za sebe jen dodam, ze beru za relevantni rezence ty, kde je i komentar o vice slovech. A k tomu nekoukam jen na tripadvisor, ale treba i recenze na Googlu a tak. Teprve pak, kdyz vidim, ze na vsech je to vicemene podobne, se rozhoduji.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (..) (25.1.2018 15:06)
No a i u těch upřímných hodnocení je důležité, aby ten člověk podrobně napsal, proč hodnotí tak a tak. Někomu se třeba v hotelu nelíbí výhled na skládku, jinýmu to je úplně fuk páč se z okna ani nepodívá... pokud to ten člověk nepopíše důkladně, tak takové hodnocení nemá váhu.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (..) (25.1.2018 15:05)
Asi to vidím z té druhé strany. Vím i o válkách mezi "osobnostmi" českýho internetu, kde v mnoha případech stačila i malá fanouškovská základna, aby zlikvidovala hodnocení ledasjakýho podniku. Řekněme že ten podnik nějak spolupracoval se stranou A, tak ho fanoušci strany B potrestali. Třeba Mattoni kvůli kauze Řezník dokonce na čas zrušila facebook... pro mě je tento způsob hodnocení chaos, kde se míchají upřímná hodnocení s hodnocením trollů, haterů, kverulantů nebo naopak lidí s nízkými nároky.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (Dr.NooRP (25.1.2018 14:57)
Tak mňa hviezdičky vôbec nezaujímajú. Čítam reálne hodnotenie ľudí. Napríklad zafajčená izba, prešúchané koberce, čistota v sprche, zlá poloha, prístup, či parkovanie. Taktiež som komunikoval s daným zariadením mailom, alebo dokonca s majiteľom (napríklad keď som chcel bývať v centre Florencie, ale autom sa tam normálne nedá ísť a parkovať, Airbnb apartmán priamo v historckom centre a veľmi zaujímavá cena oproti bežným hotelom). Takže hodnotenie a overenie je základ.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (Dr.NooRP (25.1.2018 14:52)
No dobre, ale koho je to vina? Asi Tripadvisor na to prdí. Ja som trochu cestoval po dovolenkách a ubytovania som výhradne vyberal na Booking.com. Vždy som čítal aj hodnotenia reálnych ľudí. Keď som tam pridal svoje hodnotenie, tak tam bolo a nikto ho nemenil. Dokonca som na základe hodnotenia zmenil hotel v danej lokalite. A doteraz som vždy dostal to, čo som na základe popisu, fotiek a hodnotení očakával. Skôr sa stalo, že som bol milo prekvapený niečim lepším, ako som očakával.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (..) (25.1.2018 14:49)
Nebo ještě jinak. Mrknul jsem na recenze jedné restaurace u nás ve městě. Většina hodnocení bez textu. No a z těch s textem mě dostal třeba "dobrý, ale jídlo jsem neměl" :-D

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (..) (25.1.2018 14:48)
Dr.Noo: co já vím, ale ať si vymyslí srovnávací systém, kterej funguje. Jak vidíš, tak dnes je možné, aby měla dokonalý hodnocení "restaurace", která neexistuje :-D A ten týpek, co tohle vymyslel, se mimo jiné živil i tím, že za peníze dělal podnikům dobrý hodnocení.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (Dr.NooRP (25.1.2018 14:44)
Tak to musíš byť dosť spokojný vo svojom živote. Ale čo majú robiť tie milióny ľudí, čo cestujú? Majú sa spoľahnúť iba na chválenie sa podniku, aký sú svetoví? Ja by som určite na to nespoliehal.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (..) (25.1.2018 14:44)
slavix: já jsem neřekl, že tomu známýmu/kamarádovi všechno věřím. Jen že když ho znám, tak to má pro mě vypovídací hodnotu. Mám kámoše, kterej je notorickej stěžovatel a hádač. Když mi řekne, že mu někde udělali steak úplně napiču, tak si o tom myslím svý protože z toho nakonec vyleze, že si představoval médium o dvě procenta méně propečený... Pokud někdo dá na recenzi hvězdičkový hodnocení a k tomu jedno slovo typu "průměrné", tak z toho fakt nic neurčím.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (..) (25.1.2018 14:40)
Dr.Noo: na dovolenky nechodím vůbec, takže nevím. A ve svým městě se rozhodnu dle svých zkušeností, prostě občas "risknu" novej podnik a uvidím.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (Dr.NooRP (25.1.2018 14:30)
.. Tak to ťa ľutujem. Ako chodíš na dovolenky? Alebo tam vyšleš na vlastné náklady svojich známych? Ty si neskutočný kokot takto argumentovať. Vlastne tvrdíš, že všetci, alebo väčšina tých ľudí pri hodnotení klame a my sa absolútne nemôžeme spoľahnúť na hodnotenie.

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (slavixRP (25.1.2018 14:24)
Bohuzel to nechapes ty. Hodne lidi s podobnym a nebo stejnym nazorem samozrejme vypovidajici hodnotu ma. Nebo takhle, mam kamarada, ktery je chuligan na Sparte a o svych spolupriznivcich tvrdi, ze to jsou ve skutecnosti chytri lide a ze jsou vsichni proti nim. Ze nic nedelaji, nic nenici a jsou na vsechny hodni. Budes verit kamaradovi a nebo pulce stadionu plneho neznamych lidi, kteri tvrdi presne opak? ;-)

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (..) (25.1.2018 14:04)
slavix: z první části tvého příspěvku to vypadalo, že jsi to pochopil správně. Ale pak jsi to zkazil tím, že když se někde sejde dost neznámejch lidí, tak že to rázem vypovídací hodnotu má :-(

nejlepší britská restaurace, která nikdy neexistovala (slavixRP (25.1.2018 14:02)
Presne! Radou od tebe se tim neridit se muze ridit jen blb. Vubec te nikdo nezna a kazes tu moudra. Sorry jako B-) A pokud se sto lidi shodne, ze tam je treba neprijemna obsluha, tak to uz pro mne nejakou vypovidajici hodnotu ma.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...