MotorGuru  |  ČasProBydlení  |  MyMuži  |  VipShow  |  ČasProŽeny  |  TechSvět  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník  |  Pravda24

Nalezeno 17283 videí.
   Proč jsou vakcíny důležité... (SethRP (5.3.2018)
+ x !  Známka: 1Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Minecraft a gay porno (dnb) - Známka: 4, váha: střední Vagina designer (PauLDCa) - Známka: 3, váha: žádná 1 UP Crew in Athens - KOKOTI ZLA... (X) - Známka: 5, váha: střední Proč jsou vakcíny důležité... (Seth) - Známka: 1, váha: malá The sled and Maru (Cyklobuzna) - Známka: 2, váha: velká even more salt (Lucker) - Známka: 2, váha: malá Official Jeep Super Bowl Commerc... (Ian Malcolm) - Známka: 2, váha: malá


Komentáře (18) Komentovat Nezobrazovat

Proč jsou vakcíny důležité... (LewityDreamRP (17.3.2018 15:55)
Hrozba epidemie v USA je dost velký problém. Pro ty co o tom ještě neslyšeli, tak si můžou o tom poslechnout tu [odkaz]

Proč jsou vakcíny důležité... (MilaneseRP (13.3.2018 7:42)
Jinak to video mi zavani tezkou propagandou v poslednich dvou minutach, jak tam dedek nejakou tuztickou posouva mys jak trotl, to nemuzou myslet vazne. Tomu proste neverim, je to lez a utok na emoce, takhle by v zivote memoary nenapsal. Muze diktovat na diktafon jinemu cloveku a ten to pak nadatluje do pocitace, nebo muze mit speech-to-text ovladani hlasem. Za svou pravnickou karieru musel vyprodukovat TUNY lejster, NEMOHL to psat timto zpusobem, sorry, ta posledni cast je obchod s litosti.

Proč jsou vakcíny důležité... (MilaneseRP (13.3.2018 7:40)
"Paralysis rates also vary depending on the serotype of the infecting poliovirus; the highest rates of paralysis (one in 200) are associated with poliovirus type 1, the lowest rates (one in 2,000) are associated with type 2.[41]".

Proč jsou vakcíny důležité... (MilaneseRP (13.3.2018 7:37)
"The likelihood of developing paralytic polio increases with age, as does the extent of paralysis. In children, nonparalytic meningitis is the most likely consequence of CNS involvement, and paralysis occurs in only one in 1000 cases. In adults, paralysis occurs in one in 75 cases.[39] In children under five years of age, paralysis of one leg is most common; in adults, extensive paralysis of the chest and abdomen also affecting all four limbs—quadriplegia—is more likely.[40]"

Proč jsou vakcíny důležité... (MilaneseRP (13.3.2018 7:36)
Hezkej Fallout device, souhlasim. Jinak se zase muzete uklidnit, pripadu detske obrny se celosvetove stane asi 50 rocne a vsechny jsou vyhradne v shitholes kde serou do vody kterou potom pijou (Afghanistan, Pakistan, Nigerie). A to, ze clovek dostane tuto nemoc jeste ZDALEKA neznamena, ze ochrne. Cituji z wikipedie:

Proč jsou vakcíny důležité... (pakurvant) (6.3.2018 23:00)
keď vás eurosocanská bruselokotická totalita nechá očipovať (s možnosťou diaľkového "vypnutia", jak elončekove autá), budú všetky ostatné problémy pripadať ako malicherné (a tomu verte že aktivistická zberba bude bečať ako je to potrebné - lebo teroristi, bezpečnosť, a dobrí opicajti, hehe)

Proč jsou vakcíny důležité... (EGORP (6.3.2018 20:46)
Mozna bys jeste mohl doplnit, ze korelace neni kauzalita a pocatek ockovani s ustupem epidemii nesouvisi. Mimochodem nejruznejsi zive vakciny se pouzivaji dodnes (sic!). Zvlastni, kolik je po svete odborniku na vakcinaci proti odbornikum na vrtani zubu...

Proč jsou vakcíny důležité... (izakRP (6.3.2018 20:13)
BTW v CR se ockovalo zivym virem !!!! tedy nektere lidi zabili a kdyz se to priznalo, tak se v roce 2007 !!!! tohle ockovani zakazalo a ockuje se "mrtvim" vuirem + vysoce toxicka latka ;-)

Proč jsou vakcíny důležité... (izakRP (6.3.2018 20:12)
Polioviry se obvykle přenáší z člověka na člověka, infikovanými fekáliemi do úst – fekálně-orální cestou. Také mohou být šířeny jídlem nebo vodou obsahující lidské fekálie a méně častěji z infikovaných slin. Infikovaní mohou šířit nemoc bez toho, aniž by se u nich projevily symptomy během 6 týdnů. Tato nemoc může být diagnostikována nálezy virů ve fekáliích nebo stanovením protilátek v krvi. Virus se zachytí a začne šířit na sliznicích nosu, ústech, v krku a střevech pacienta.

Proč jsou vakcíny důležité... (izakRP (6.3.2018 20:09)
Az na to ze detskou obrnu nevylecilo ockovani ... ale vetsi hygiena, vodovodni rady, desinfekce vody, nadbytek jidla. kdyz se pokouseli ockovat chude deti v indii, zpusobi tim genocidu, nebot nemocy nevymyzely, jen ti co dostali toxickou vakcinu vetsinou zemreli

Proč jsou vakcíny důležité... (EGORP (6.3.2018 18:33)
Pro ty cou sou liny to poslouchat cely: v USA byla epidemie detske obrny, tenhle chlapik ji jako sestiletej dostal. Vakcina byla nalezena jen o neco pozdeji takze byl jednim z poslednich, koho to skolilo. Nevzdal se a stal se z nej pravnik a vsichni jeho klienti si myslej ze to jak zije v zelezny trubce a nemuze se hejbat je super protoze je to tvrdak. Kdyby byl ockovanej byl by z nej autista a zil v nekde v ustavu, takze obrna mu vlastne zachranila zivot.

Proč jsou vakcíny důležité... (PolicejniProvokaterRP (6.3.2018 9:17)
myslite, ze ma rad majonezu?

Proč jsou vakcíny důležité... (PivoRP (6.3.2018 8:17)
Prawda...: o očkování a o tom, kdy bylo či nebylo, se ve videu mluví. Co kdyby sis to poslechnul?

Proč jsou vakcíny důležité... (von_Ich) (6.3.2018 6:49)
the real iron man

Proč jsou vakcíny důležité... (Prawda . . .) (6.3.2018 0:51)
Podle věku pána v trubce tehdy očkování ještě nebylo. ;-)

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...