HobbyDeník  |  Pravda24  |  MotorGuru  |  VipShow  |  ČasProBydlení  |  ČasProŽeny  |  MyMuži  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník  |  TechSvět

Nalezeno 17284 videí.
   BlB (socketRP (1.4.2018)
+ x !  Známka: 5Váha: obrovská   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Pavel Moric - Krysi zavod (Tearon) - Známka: 4, váha: střední Welcome to 1984 (Wabbajack) - Známka: 3, váha: střední Jak si stáhnout data ze satelitu (Pche) - Známka: 4, váha: střední BlB (socket) - Známka: 5, váha: obrovská AK47 (Make Csechoslovakia great again.) - Známka: 5, váha: obrovská Guitar Hero VR (Piccolo) - Známka: 3, váha: velká Conan becomes Dwayne Johnson’s "... (ovcomrd) - Známka: 4, váha: střední


Komentáře (49) Komentovat Nezobrazovat

BlB (socketRP (4.4.2018 18:32)
no jo hypotezy na testovanie mimozemstanov....zeby to pripominalo tu cajovu konvicku? odporucam šalin-cestovatelovi nastudovat si problematiku dokazovania. to ze nieco nenajdem nedokazuje ze to neexistuje, atd atd..

BlB (liliputin) (3.4.2018 8:37)
je sranda citat niektore komentare, ludska hlupost prekvitala aj v minulosti, ale v sucastnosti sa hlupak este pochvali :-)

BlB (Mo) (2.4.2018 23:35)
Co "neni hypoteza ale "testovani hypotezy"?

BlB (Mo) (2.4.2018 23:33)
Řešíme Dänikena a proč dostal Bludný balvan. Definice vědecké hypotézy je jasná. Mimozemšťané jsou v příbězích.

BlB (brnonymousRP (2.4.2018 23:32)
Ne, to neni hypoteza, to je testovani hypotezy. Hele, vis vubec, o cem se bavime, nebo si az ted googlis ty cizi termity? No nic, tak zitra. Dobrou.

BlB (brnonymousRP (2.4.2018 23:27)
Ale rikam, to je jen priklad, kdo by to chtel seriozne testovat, jiste najde neco proveditelneho. Jenze on dneska malokdo neco testuje, v archeologii same se vedou nesmyslne bitvy o veci, ktere jsou jasne a prokazatelne, pred par lety se resilo, zda se kromanonci krizili s neandrtalci a vetsina vedcu stava v tabore "NE!", stejne tak jsem nedavno mluvil s jednim profesorem archeologie clovekem, co tvrde zastava "Clovis first" teorii, pricemz v zivote neslysel o Monte Verde.

BlB (Mo) (2.4.2018 23:20)
Nevíme, zda existují mimozemšťané. Jak chceš testovat něco, co nevíš, zda existuje? "Bud prileti a reknou nam to, nebo vykopeme dost pamatek" není princip vědecké hypotézy. Viz definice. Tebou uváděná Archa úmluvy .. jaká vědecká hypotéza je o ní?

BlB (brnonymousRP (2.4.2018 23:16)
mame, muzeme zkoumat, co to je, jestli je tam jen nejaky otesany sutr, jestli se to nejak projevuje, jestli je to nejak vic radioaktivni a pokud ano, tak zda je to prirozena radioaktivita, nebo jestli je to neco umele vytvoreneho, co by nebylo mozne stvorit tehdejsimi prostredky (uran meli, barvili s nim sklo, obohaceny uran ne, nariklad). Jinak je mi lito, ale jdu spat.

BlB (brnonymousRP (2.4.2018 23:13)
Ptal ses, ja otestovat mimozemstany. Ja rikam, ze to zalezi na konkretnim archeologickem nalezu. Dam priklad, jak bych to testoval ja. Archa umluvy ve skutecnosti neni ve skladu v USA, ale je, alespon podle Etiopanu, v Aksumu v kapli svate Marie. Prd o ni vime, protoze se na ni nesmime podivat. Staci ale prozkoumat tuhle pamatku a bud tim potvrdime ty hypotezu, nebo se (coz je mnohem pravdepodobnejsi) dobereme toho, ze je to nejaky obycejny predmet a jsme o krok bliz vyvraceni AA hypotezy. Technologii na to

BlB (Mo) (2.4.2018 22:56)
Zjevně v té definici vědecké hypotézy plaveš, já jaksi nejsem ten, co by měl něco navrhovat ... https://cs.wikipedia.org/wiki/Hypot%C3%A9za

BlB (Mo) (2.4.2018 22:53)
"A kde ze to opakovane zminoval?" Před 12 lety ... no ... dotazy@sisyfos.cz, když tě to zajímá.

BlB (brnonymousRP (2.4.2018 22:53)
Testovani? Ruzne. Rekni si konkretni priklad, co nekdo povazuje za dukaz mimozemstanu a vymyslime experiment.

BlB (brnonymousRP (2.4.2018 22:51)
Mimozemstane jsou pomerne snadno dokazatelni, stejne, jako je dokazatelne prakticky vsechno ostatni v archeologii. Bud prileti a reknou nam to, nebo vykopeme dost pamatek na to, abychom to mohli dostatecne prokazat, nebo sporne nalezy interpretujeme presneji nez dnes a vyvratime tim ostatni hypotezy. Ano, kupodivu presne tim samym zpusobem, jako prokazujeme a vyvracime cokoli jineho v jakemkoli vednim oboru. Kdo by to byl rekl?

BlB (Mo) (2.4.2018 22:49)
* ne dokazatelná, ale testovatelná. Jak otestujeme mimozemšťany?

BlB (brnonymousRP (2.4.2018 22:47)
Nejhorsi je, kdyz si parta vedcu usmysli, ze nekoho "oceni" jako nejvetsiho bludare a mystifikatora roku, pricemz uvede par vet, z nichz polovina je nesmyslna a druha je opsana primo z Danikena - kritizujici presne to, co kritizuje sam Daniken, ale tvarici se, ze je to jejich vlastni nazor a ze Daniken pise presny opak. Trochu me desi predstava, ze tihle lidi nejsou nevzdelanci, ale bez vyjimky vi, jak se dela vedecky vyzkum a jak se pracuje se zdroji.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...