TechSvět  |  ByznysDeník  |  MotorGuru  |  VipShow  |  NeposlušnéTlapky  |  HobbyDeník  |  ČasProBydlení  |  Pravda24  |  ČasProŽeny  |  MyMuži

Nalezeno 17284 videí.
   Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, z... (xx) (6.1.2024)
+ x !  Známka: 3Váha: žádná   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Zajímavost (ja) - Známka: 1, váha: malá I Investigated the City that Ban... (xx) - Známka: 3, váha: malá Jak vznikl fakáč? (xx) - Známka: 2, váha: malá Z trans ženy opět muž: Obětoval ... (xx) - Známka: 3, váha: žádná Proč jsem si vybral “nudný” život. (xx) - Známka: 3, váha: žádná Kde se vzal snubní prsten? (xx) - Známka: 3, váha: žádná Claremont, IL je takové americké... (pYskot) - Známka: 3, váha: žádná


Komentáře (20) Komentovat Nezobrazovat

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (Neregistrovaný Eric Cartmenez, dříve Eric Cartmen.) (8.1.2024 3:11)
Jo, na 4chanu jsou smutný videa lidi, který si tímhle taky prošli, hormonální terapie jim zhuntovala zdraví a to nemluvím o nevratně usekanejch kozách a ptacích... Ještě horší jsou skupiny, kde se ženy utvrzují v tom, že nebudou mít děti a vzájemně se podporují jít na hysterektomii. Mladý blbky, který si to za pár let rozmyslí a pak už je pozdě.

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (SpimfurtRP (7.1.2024 4:16)
to nerad slyslim. dvtv jsem sledoval rad a solil. ale myslim, ze loni pred tim osamostatnenim se vynorily PR rozhovory. dotazal jsem se, proc na placene TV je takovy nesvar a uz jsem nikdy nedostal reakci. predtim vzdycky. od te doby jsem to nevidel

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (blm v prestrojeni 3) (7.1.2024 3:55)
krysa: Na trans gore si vedu slozku (co kdyby nejaka decka byla zblbla), neprinasis nic noveho. Sex affirming surgery povazuju z pohledu poblazneneho debila za vzdalenou, neco, co je daleko. Kdyz mu ale ukazes takhle malou gumicku a kleste, ktere mu ji nasadi na pytel behem par vterin, tak verim, ze si to hodne z nich rozmysli. Bez narkozy, samozrejme. :-D :-D :-D

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (anonykrysaRP (7.1.2024 2:54)
@blm ses si jistej? Nejaka gumicka je cajicek proti Gendef Affirming Care [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (blm v prestrojeni 3) (7.1.2024 2:40)
krysa: Chapu, ale idea gumicky na kule mi stejne prijde zabavnejsi a snad by vyresila transgenderovou otazku ne za 28, ale za 0 dnu. To si na kule nikdo dobrovolne neda. :-D

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (anonykrysaRP (7.1.2024 2:34)
@blm vim o lepsim planu [odkaz] ale tou gumickou bys neuspel - smyslem TG je stat se clenem kasty nedotknutelnych, Human 2.0.

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (tuw) (7.1.2024 2:24)
DVTV je bohužel odpad, co si zkazil pověst několika nezvládnutými rozhovory, jako třeba s Janečkem nebo Duškem... tím odradil dobré hosty a hlavně diváky, kteří raději půjdou do pozitivně laděných podcastů, než poslouchat obouchávání Drtinové, která spadla na úroveň Tachecí. Diváci chtějí slyšet názory hostů, ne to, jak to moderátor někomu "nandal" podle zadání vlastníka.

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (blm v prestrojeni 3) (7.1.2024 2:10)
Veterinarni kastrace se dela skrtici gumickou na koule. Zavest to pro transgendery, tak je problem z vetsi casti vyresen. :-D

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (anonykrysaRP (7.1.2024 1:18)
-- A prosim pekne, vysvetli neznalemu, ona se veterinarni kastrace dela tak, ze do zvirete rves od mladi nekolik let [odkaz] a pak dlouhodobe 10-100nasobne davky (proti prirozene hladine u opacneho pohlavi) hormonu pro opacne pohlavi?

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (--) (7.1.2024 1:04)
anonykrysa: Vidíš a většiny veterinářů by ti řekla, jak je kastrace prospěšná a život naopak prodlužuje (i přesto, že mnohé studie tento blábol vyvracejí). Holt stejná propaganda v bledě modrém. :-)

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (anonykrysaRP (7.1.2024 0:20)
To je jen co vidis. Life exceptancy i bez operace (jen PB + HRT) jde dolu o vic nez 20 let, vedlejsi efekty jako ridnuti kosti, kardiovaskularni problemy, trvala bolest, deprese vcetne suic, neurologicke problemy jsou taky bezne.

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (AbeRP (7.1.2024 0:09)
Mi přijde jako daleko horší, jak to toho chudáka nutí kroutíit tím obličejem. Takový jakože ten brutálně přehnaný afekt.

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (blm v prestrojeni 3) (6.1.2024 23:44)
DVTV v zacatcich byli dobri. Sam jsem jim prispel nemalou castou v prvni kampani na Startovaci (a ani si nevyzvedl odmenu), dnes je to ale jen sed a prumer. Hrozne jim narostl hrebinek, byli uplne zbytecne ostri a konfrontacni (k cemu mi je, ze jsou nabrouseni jak britva, kdyz k nim ten clovek uz nikdy znovu neprijde?) a stouplo jim to do hlavy. Vysoka fluktuace moderatoru je tomu dobrym znamenim (Horky, Smetana, Rozsypal). Kdejakej jutuber je dnes strci do kapsy.

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (al5249RP (6.1.2024 23:37)
Nebo je samzorejme mozne, ze je to jen muj pocit, protoze kdyz byli pod aktualne a mely odkazy na homepage aktualne a HN.cz, tak jsem si zajimaveho rozhovoru mezi bidou vsiml spis, nez kdyz musim extra na jejich web, coz se mi nechce, protoze tam vetsinou nic neni.

Z trans ženy opět muž: Obětoval jsem všechno, zohyzdil si mužské tělo, ale žena ze mě nikdy nebyla (al5249RP (6.1.2024 23:36)
DVTV samostatne se moc nepovedlo, vybery hostu a temat (a mozna i ochota hostu prijit do TV, kterou nikdo nesleduje) jsou dle meho nazoru mizerne. Ted jsem ze zvedavosti hledal v historii, kdy jsem tam byl naposledy a nenasel nic novejsiho nez kveten (mozna jsem neco prehledl, ale to bude spis vyjimka). Kvuli tomuhle jsem uplne nenabyl pocitu, ze se musim jit podivat, co tam pribylo a zda bych si expiraci predplatneho nemel rozmyslet. Skoda, pod Aktualne byli aspon obcas aspon trochu zajimavi :-(

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...