HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži  |  ČasProŽeny  |  VipShow  |  Pravda24  |  ČasProBydlení  |  TechSvět  |  MotorGuru

Nalezeno 17292 videí.
   Zmrd v Oktávce (RaptorRP (10.4.2011)
+ x !  Známka: 3Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Classic: Ducktales Intro (jedovata zmija) - Známka: 1, váha: obrovská In Soviet Russia (jedovata zmija) - Známka: 2, váha: obrovská Meanwhile in Finland (jedovata zmija) - Známka: 1, váha: velká Zmrd v Oktávce (Raptor) - Známka: 3, váha: střední Freakin’ Old Lady (jedovata zmija) - Známka: 2, váha: střední 4x Mario na jediném ovladači (Behold3r) - Známka: 4, váha: střední Holograficke obrazy (filip2307) - Známka: 1, váha: velká


Komentáře (69) Komentovat Nezobrazovat

Zmrd v Oktávce (blabul) (17.4.2011 13:59)
Neuveritelny kolik blbcu nezna pravidla... Smutny. Jinak, jak uz tady nekdo posilal odkaz: "... Typicky nesprávné jednání řidičů v místech, kde jízdní pruh přestává být průběžný, je, že se se značným předstihem zařadí do pruhu průběžného. Dokonce ten, který jede v končícím pruhu až „nadoraz“, je ostatními řidiči vnímán jako někdo, kdo předbíhá ve frontě. Přitom právě on je ten, který pravidlo zipu aplikuje na 100%."

Zmrd v Oktávce (wdolekRP (13.4.2011 20:48)
rolin' at koukam jak koukam, zadny odbocovaci pruh na dalnici tam nevidim... vidim JEDEN PRUH in, JEDEN PRUH out... ze je mezitim kus s dvema pruhy... zamyslete se, jak tato situace vznikla (nikdo se na zacatku, kdy to tam jeste nestalo, neradil do pruhu druheho, protoze to nebylo zapotrebi). a pokud ste nekdy jel po dalnici, tak asi vite, ze se neodbocuje ve 130... ale mozna moc hrajete hry na pocitaci...

Zmrd v Oktávce (MSA2RP (13.4.2011 15:37)
Sere mně, že takovéhle video nejde přeposlat fízlům, aby jej dodatečně ohodnotili. Nechápu, proč autor zamlčel podstatnou informaci, že jde o zmrda v oktávce FKOMBÍKU a osobně bych si přisadil, že i FTÉDÉÍČKU... V podstatě potkal ideální model zmrda... To, že je z Brna je jen další bonus... Neměl autor pražskou SPZ? B-)

Zmrd v Oktávce (to_chce_klid) (13.4.2011 13:42)
A jeste trochu poskadlimrollina:pokud nejses schopnej v sedesatce zabrzdit kdyz mas pred sebou auto,tak radsi dal jezdi na trikolce :o) Ale nic ve zlem B-)

Zmrd v Oktávce (to_chce_klid) (13.4.2011 13:40)
Ja si myslim,ze"zmrd" v oktavce zip zna,chtel vyjet z praveho(kameraman jeste nebyl videt) a cekal,az se kolona trochu pohne,aby se mohl vepredu zaradit.Nas kameraman si najel za nej a zacal troubit jak o zavod,protoze si ho nekdo dovolil zdrzet(mozna jo,mozna ne-zvuk tam neni). Takze bych se nedivil "zmrdovi",ze onoho kameramana pozdrzel,ac nepravem(nikoho ale timto neohrozil).Tim nechci obhajovat ani jednoho,v pravu byl kameraman,nicmene kdovi,jaky mel u toho akusticky projev.

Zmrd v Oktávce (rollin´) (13.4.2011 3:07)
ten debilek v oktavce by si zaslouzil poradnou pokutu, nebo rektoskopii kufru od nakyho auta. co kdyby si ten chlapek v aute s kamerou okamzite nevsim ze sem mu do pruhu sere daky kok*t a napalil by to donho?

Zmrd v Oktávce (rollin´) (13.4.2011 3:07)
kdyz byla cela ta kolona v pravym pruhu plna tupcu co radsi budou stat hodinu v zacpe a riskovat ze to do nich nekdo odzadu napali nez se normalni subeznou jizdou zacat zipsovat tak to je ich problem. chlapek v aute co natacelo jel uplne normalne, neporusil zadnej predpis, ani zasadu slusnosti ani zadnou podobnou fundamentalistickou sracku, proste jel dopredu protoze jel v levym proudu.

Zmrd v Oktávce (rollin´) (13.4.2011 3:07)
stat v pravym pruhu aby do nej zezadu nekdo napalil? lidi vy ste fakt tupe ovce, nekdo vam nakuka neco o slusnosti a rvani se dopredu ve fronte v mekaci a vy tomu slepe verite.. proste ten sjezd ma dva pruhy, a stale tam plati ze v levem pruhu jedou rychlejsi auta cize pomalejsi auta musej tenhle pruh uvolnit, a je uplne jedno jestli je ten pravej zasranej nebo ne.

Zmrd v Oktávce (rollin´) (13.4.2011 3:06)
wdolek ty debilku.. uvazuj mozgem a ne hovnem cos vysral vcera... vobec nejde o bezpecnost kvuli mozna kilometr vzdalenymu najezdu, jde o to, ze kdyz se sjezd z dalnice ucpe, ucpe se i odbocovaci pruh a pak kdyz nekdo jde 130, chce se zaradit do odbocovaciho ale ten je plnej tak co ma delat? flekovat a zustat stat v pravym pruhu aby do nej zezadu nekdo napalil?

Zmrd v Oktávce (d) (13.4.2011 1:53)
preto je tam aj vedlajsi pruh, aby fronta nebola zbytocne dlha...ono by to vsetko fungovalo keby ludia vedeli zipsovat

Zmrd v Oktávce (wdolekRP (12.4.2011 21:09)
Fourtytwo: takze bezpecnost na ucpanem sjezdu/najezdu (nebo co to vlastne je), kde se auta sinou krokem (a nebezpeci hrozi snad jen v pripade priletu ufonu), je vic, nez obycejna lidska slusnost? ... aha... no az se nekde zaradite do fronty a budete tam popojizdet par minut, a nejaky blbecek vas takhle vycurane "predjede", ocekavam, ze mu to budete prat a volat na nej z okynka, jaky je to pasak a frajer!

Zmrd v Oktávce (BobsikRP (12.4.2011 15:45)
nevim proc zmrd ...

Zmrd v Oktávce (FourtytwoRP (12.4.2011 2:41)
wdolek: tady nejde o "spravedlnost" kdo dřív příjde, ten dřív mele. Tady jde o bezpečí. A v obchodě mi žádné nebezpečí nehrozí (teda pokud nepředběhnu nějakýho důchodce, aby mě mohl utlouct svýma čerstvýma rohlíkama).

Zmrd v Oktávce (wdolekRP (11.4.2011 22:47)
Mem: tak dobra, mozna to vychcankovstvi neni ceske, ale porad je to chovani hodne pitomce. trosku mi to pripomina jednoho experta, ktery se chvastal jak je skvely, ze objizdi zacpanou radlickou pres nekolik zakazu a CHKO... takovym bych sebral papiry - uz jen za tu blbost.

Zmrd v Oktávce (Upo) (11.4.2011 22:07)
neviete niekto co je to za pesnicku? genialna....

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...