VipShow  |  Pravda24  |  ČasProBydlení  |  ByznysDeník  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži  |  TechSvět  |  MotorGuru  |  ČasProŽeny

Nalezeno 17285 videí.
   šialenstvo konzumu (procyonRP (22.5.2011)
+ x !  Známka: 1Váha: velká   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
its frájdej (Splex) - Známka: 2, váha: velká Proximity flying (Traceur) - Známka: 1, váha: velká Epic Car Exit (cbx) - Známka: 1, váha: obrovská šialenstvo konzumu (procyon) - Známka: 1, váha: velká Vivaldi - four seasons - Bajan (EvanS) - Známka: 1, váha: velká Crazy Guy Doing Tricks On His Sc... (jedovata zmija) - Známka: 1, váha: střední Classic: The Japanese Dance of L... (jedovata zmija) - Známka: 3, váha: střední


Komentáře (14) Komentovat Nezobrazovat

šialenstvo konzumu (SirIndyRP (29.5.2011 10:39)
Riko: Haha, prej nedozijem, bude to do par let, v lepsim pripade budou pouze obrovske nepokoje, v horsim treti svetova.

šialenstvo konzumu (RikoRP (29.5.2011 10:14)
No kazdopadne je uz na 100 procent jisty ze to jednou praskne protoze dluhy nemuzou lezt do nekonecna. Jen doufejme ze se toho nedozijem pac si vubec nedovedu predstavit co bude nasledovat? Nejspis valka.

šialenstvo konzumu (Brumburak) (24.5.2011 0:40)
Chci vas uklidnit ze az krachne ekonomika a jidlo si budem pestovat na policku za domem tak zlato ani stribro prijimat nebudu. Pojedu pekne barter. Enjoy your worthless metal.

šialenstvo konzumu (SirIndyRP (23.5.2011 14:07)
franta: FED nema se statem nic spolecneho, naopak vlada skace jak FED piska nebot mu dluzi horentni sumy a bez FEDu by okamzite zbankrotovala. Vysvetlis, proc by zkrachovali s menou vazanou na zlato? Jasne ze bankrot bude hroznej mazec, jenze cim vice to budou inflaci oddalovat, tim vetsi mazec to bude!

šialenstvo konzumu (franta_) (23.5.2011 13:34)
SirIndy:ano, FED devalvuje menu, protoze to po nem vlada USA chce, FED je polostatni a skace jak USA piskaji. Prechazet z meny, u ktere je mozne hybat kurzem na jine standardy je nesmysl. Jsem si docela jist, že kdyby USA mely zlaty standard (tedy dolar smenitelny za zlato), tak by uz davno zkrachovaly. Inflace je jedna z mala veci, co muze USA zachranit. Jestli ti prijde bankrot USA jako dobra sranda, tak sleduj Recko, co to udela se svetovou ekonomikou (nebo minimalne evropskou).Fakt to neni dobrejNapad.

šialenstvo konzumu (ape) (23.5.2011 11:26)
Nieje to zalezitost iba USA, tyka aj celej europy. Kazdy kdo sa tu serie do ostatnych by mal zacat od seba a potom moze nieco pisat. Kazdy z vas chce mat veci hned teraz a najlepsie zadarmo.

šialenstvo konzumu (ape) (23.5.2011 11:19)
Cim to chces krit ? V ekonomike s velkym bohatsvom nemas dost zlata na kritie, resp. ak by mal cely svet krit peniaze zlatom tak nakoniec skoncia u arabov. Chyba nie je v centralnej banke, chyba je v ludoch. To kam dospeli je vysledok vychovy spolocnosti a obcana. Zvalovat vinu na banky a schovavat sa za to je chore, aj tieto banky riadia ludia ktorych vychovala spolocnost.

šialenstvo konzumu (SirIndyRP (23.5.2011 8:39)
franta: Dolar devalvuje FED, ktery vlade USA pujcuje. Resenim je zrusit centralni banky a vratit se k systemu penez krytych necim co ma hodnotu.

šialenstvo konzumu (franta_) (23.5.2011 3:36)
Jasne, nadavat na bankere, jak vyuzivaji lidi vubec neni mainstream. Nadavat na vladu USA ze devalvuje dolar taky neni mainstream. Ja bych vsechny tydle naivni lidi zavrel na urady, dal jim informace a chtel po nich ty supr genialni reseni, co ty debilni policiti ignoruji. A kdyz by takove neprinesli, tak bych je predhodil tem ovcim, aby je jako neschopne zlyncovali. A hned by bylo na svete lepe.

šialenstvo konzumu (SirIndyRP (22.5.2011 23:57)
growl: Co bys cekal od Americanu? Ten narod uz je zcela degradovanej na uroven zvirat, proste jen zrat, sukat, god hates fags a go USA :D

šialenstvo konzumu (growl) (22.5.2011 23:19)
ty vole...to že se chovají jako zviřata mě nezajima..ale čumte že skoro všichni ti lidi co tam běhají jsou tlustí :D

šialenstvo konzumu (PtrsRP (22.5.2011 15:08)
no anoo peníze jsou jen špatně vymyšlená hra ... protože jediné co v ekonomice roste je dluh ... :-)

šialenstvo konzumu (Dong) (22.5.2011 13:39)
Re: Sirlndy: no hlavne jsou to ty ovce v US...

šialenstvo konzumu (SirIndyRP (22.5.2011 13:06)
Jeste nekdo bude namitat ze lidi nazyvame ovcema? :D



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...