MyMuži  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  VipShow  |  Pravda24  |  ČasProŽeny  |  NeposlušnéTlapky  |  ČasProBydlení  |  TechSvět  |  MotorGuru

Nalezeno 17294 videí.
   Novodobá totalita - násilné potlačování mírumil... (SirIndyRP (31.5.2011)
+ x !  Známka: 3Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Dýza Bojs (Yety) - Známka: 2, váha: střední Cutest Kitten Video Ever (jedovata zmija) - Známka: 1, váha: velká Star Dance: Obama & Medveděv (qop) - Známka: 3, váha: střední Novodobá totalita - násilné potl... (SirIndy) - Známka: 3, váha: malá Geolokátor pro místní komunitu (Lopata) - Známka: 1, váha: velká Proč mravenci cestují ve skupině... (JirkaCV) - Známka: 1, váha: obrovská how to open pack of chips (Monaro) - Známka: 2, váha: střední


Komentáře (23) Komentovat Nezobrazovat

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (HovnojetipotomRP (31.5.2011 23:54)
v podstate vsechny zabery kde policie neco dela s demonstranty je z okoli toho konvoje nebo je rozebira sedici ze silnice kde asi prekazeji, vsude jinde je v klidu ... ten konvoj ma majacky takze asi veze neco duleziteho a asi jinudy jet nemuze ... porad v tom zakroku nevidim problem ... kdyby ten konvoj demonstranti nechali projet a nebranili mu (znovu zduraznuji to "no pasaran") tak je vse v klidu. Problemy nevznikaji na strane policie ta jen kona co konat musi v reakci na akce demonstrujicich ... HOWGH!

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (lJb1upSSBLRP (31.5.2011 23:19)
Vymezený provoz a bránění provozu je nesmysl! To se lidi mají štosovat na sebe, aby nepřesáhli vymezený prostor? A navíc, tu dopravu blokuje (odklání) sama policie!

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (HovnojetipotomRP (31.5.2011 21:56)
Wujc: par do zad jich dostanes pokud budes stat tam kde stat nemas a branis provozu (coz si myslim je i tenhle pripad) ... to je vcelku normalni ... a kousek demagogie? ... to co jsem popsal celkem presne sedi na to co tyhle videa ukazuji. Provokaci a zaznam reakce policie ktera konat musi. Kdyby byli tam kde byt meli tak by se asi nic nestalo ... treba ten chlapik jak tam sedi a kouri pred kordonem, ten protestuje pokojne a tam kde ma. Odprotestuje si a jde klidne domu bez jedine modriny.

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (2x2RP (31.5.2011 21:19)
uplne tych policajtov chapem.Ti anarchisti mali urcite dlhe vlasy a skupinkovali sa,co je proti poriadku.A urcite stali mimo vymedzeny priestor. Ved predsa nemozu branit chod nasej velkej socialistickej republiky!!! Spravne si policia len robi svoju pracu,ostatni tam prisli len provokovat. A dokonca sa mi zdalo ze par ludi tam drzi kluce.......zobudte sa, vy demokrati...R.I.P Jan Palach.

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (lJb1upSSBLRP (31.5.2011 21:02)
Zvedněte zadek, děte podpořit s většinou svůj názor, dostaňte jich pár na lebku a do zad jenom protože to nějakýmu agresivnímu imbecílkovi dělá dobře na šulína a pak tady dojděte psát o kryptofašistech a dělat ze sebe ubožáky jako Colombo, nebo ukažte kousek demagogie jako "Hovnojetipotom" ;Protest byl ohlášený a k vandalství nedocházelo...

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (mif) RRP (31.5.2011 15:21)
obdivujem tych policajtov, mne by uz davno rupli nervy a zacal ich tam mlatit obuskom :-D

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (Colombo) (31.5.2011 14:39)
Jo, ten zásah byl strašně kryptofašistický! Ten protest byl čistě demokratický a nenásilný, byl proti kryptofašistické vládě, kryptofašistickým úplatkům a kryptofašistickým penězům! Ty jsou totiz taky strašně kryptofašistické!

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (HovnojetipotomRP (31.5.2011 12:58)
hele Opice pod sem ... takze ja muzu mit nazor ze nepotrebojes jet do prace autem, protoze je to kryptofasisticky, tak projevim snahu svuj nazor projevit a stoupnu si ti pred auto tak abys nemohl odjet, ty ale musis jet tak na me zacnes najizdet, ja si to natocim na video dam to na net s komentarem o brutalnim utoku a lidi jako ty mi zatleskaji.

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (ape) (31.5.2011 12:36)
Kazdy protest je o tom ze narusi stereotyp fungovania statu, inak ho nebude nikto pocuvat. A co sa tyka policajneho zasahu tak niektory ty policajti si to evidentne uzivali, nevidel som tam nic ani na ostatnych videach co by si zasluzilo taku agresivnu reakciu. Necris: "Peace and love", co ti na tom vadi? Skor co si ty za idiota. Maju svoj nazor a snazia sa ho prejavit, nie kazdy zostane sediet na prdeli a myslit si aky je uzasny a ako do vsetkeho vidi a nic sa nepokusi zmenit.

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (HovnojetipotomRP (31.5.2011 10:56)
Protestuji proti politickemu systemu? ... nevim teda proc rvou "no pasaran" (neprojdou) v 2:39 ... tam pujde asi opravdu jen o ten konvoj kreremu brani v prujezdu. I podle poctu policistu bych to stejne hadal ze se jen snazi udrzet komunikaci prujezdnou. Tady nepujde o nasilny zakrok "establishmentu" proti pokojnym demonstrantum, ale o zakrok na udrzeni poradku. Demokracie neznamena ze si kazdy muze delat co chce!

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (schidloRP (31.5.2011 10:51)
lidi si bohužel pletou demokracii s anarchií. Toto video je vysoce účelové (opět média chtějí senzaci a ne ukázat, jak to bylo). Vypadá to, že demonstranti (spíš anarchisti) opouštěli vyhražený prostor a policie se s nimi holt nepárala.

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (Colombo) (31.5.2011 10:49)
M: rozhodně "klidně" neprotestovali, z celého záznamu ti zvládnu taky udělat takový záznam, kde budou ukázáni demonstranti jako ty nejvražednější svině. Protestovali na místě, kde asi neměli. Nemůžeš narušovat infrastrukturu státu jen proto, že ty chceš. Policajti se je v prvé řadě snažili držet v jednom prostoru. Jak ta jedna ženská na ně řvala, hned mi to připomělo Katku Au au. Dělá bordel, schválně skočí do policajtů, pak se rychle chytne za ruku a řve a brečí.

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (schizo) (31.5.2011 10:47)
neviem o co tam islo, ale ak mali vymedzeny priestor a chceli sa z neho dostat, blokovat premavku alebo nieco, tak to chapem. Demokracia nie je anarchia. Ale je tiez pravda, ze policajti su dost casto tupe hovada, ktore si radi udru, a zakrocuju az prehnane "razantne".

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (NecrisRP (31.5.2011 10:46)
Teda pardon, těm zakuklencům moc nefandím ale když jsem viděl ty "peace and love" idioty, napadá mě jediná věta : "Řežte to až se poserou a budou prosit".

Novodobá totalita - násilné potlačování mírumilovných protestů ve Španělsku (M) (31.5.2011 10:38)
By ma zaujimalo co by si tvrdil keby nieco taketo praktikovali komunisti v 89-om. Pretoze nic ineho sa na tom namesti nedeje. Ludia v klude a bez vytrznosti protestuju proti politickemu systemu. Ked tu zrazu pridu policajti a chcu ich rozohnat. Myslim ze ludia prilis rychlo zabudli.

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...