NeposlušnéTlapky  |  MotorGuru  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  ČasProBydlení  |  VipShow  |  Pravda24  |  ČasProŽeny  |  MyMuži  |  TechSvět

Nalezeno 17300 videí.
   The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (PiccoloRP (4.2.2013)
+ x !  Známka: 2Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Šla pravda (Chrocht) - Známka: 2, váha: střední Linka Amsterdam - Rotterdam (JirkaCV) - Známka: 2, váha: malá Americti cajti se s nicim neserou (ololololololololololo) - Známka: 3, váha: malá The Most Astounding Fact - Neil ... (Piccolo) - Známka: 2, váha: střední České silnice (Necris) - Známka: 2, váha: střední basketovej moment roku (bubIina) - Známka: 1, váha: obrovská Jedi kitten with the force (Tearon) - Známka: 3, váha: střední


Komentáře (11) Komentovat Nezobrazovat

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (god_almighty) (4.2.2013 22:23)
2 moo: Ehm, axiom vyberu, ehm.

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (god_almighty) (4.2.2013 22:21)
2 Ebo: a) Cas v nasom ponimani vznikol az s velkym treskom, takze otazka na 'pred' velkym treskom nema zmysel. b) Material (v podstate ide len o energiu) tu bol vo forme nekonecne maleho bodu. Pojem priestoru je opat az vec, co zacala expanziou. c) Na to, kde sa vzal sa uz snazia odpovedat ine teorie. Existuje ich niekolko, su tazko testovatelne a su stale len vo faze vyvoja.

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (moo (lazy)) (4.2.2013 19:40)
Ebo: je teoria a teoria. Jedna z tych teorii je fakticky hypoteza, druha z tych teorii je pripad "teoria mnozin". Aj teoria mnozin je takto len teoria, ktora sa diametralne rozchadza s faktami?

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (///) (4.2.2013 17:03)
Tomu se říká neúplnost teorie. Teorie klasické mechaniky zdánlivě perfektně popisovala vše co jsme byli schopni pozorovat na konci 19.stol. Pak přišel Einstein a jiní, kteří sice původní teorii kompletně nevyvrátili, ale rozšířili ji. Mimochodem, nezlob se na mě, neznám tě, ale řekl bych, že zrovna nejsi způsobilý říkat, která teorie je kravina a která ne.

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (EboRP (4.2.2013 16:37)
/// > kravina.. nikdo neví co bylo a ty teorie jsou jen teorie .. a už mnohokrát se potvrdilo, že teorie se diametrálně rozchází s fakty .. je to jen otázka času..

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (///) (4.2.2013 16:01)
Ebo:Z původního 10 rozměrného vesmíru. Nikdo ti neodpověděl pravděpodobně ze 2 důvodů. Buď to ti lidé zkrátka nevěděli, nebo to věděli. Teorie velkého třesku neni teorie o tom, že bylo jedno puf vznikl vesmír. Je to složitá součást teorie, kterou nelze krátce shrnout. Nejde to vysvětlit jednoduchou větou (např. "Bůh stvořil vesmír!"). Pro pochopení je třeba znalostí, které ty nejspíše nemáš. Proto ti to nikdo, kdo to ví a rozumí tomu, nevysvětlil. Neměl totiž kde začít.

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (cucoriedkomil) (4.2.2013 13:02)
Ebo: nepicuj a vymysli to

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (EboRP (4.2.2013 12:04)
hmm a kde se vzal velkej třesk ? .. a co bylo před ním ? a kde se vzal ten materiál na něj ? .. to mi zatím nikdo nebyl schopnej říct..

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (jaaha) (4.2.2013 11:53)
Tak neviem, zavana to homeopatiou a vedecko-religioznym tmarstvom. Neexistue ziadne magicke spojenie medzi objektami, ktore by bolo zalozene na puhom zdielani rovnakych atomov. "Vesmir je v nas"? "Moje atomy prisli z hviezd"? Takto romantizovat trivialny vedecky fakt mi pride detinske. Keby hovoril o fantastickej zhode fyzikalnych konstant, ktore umoznuju vesmiru dosiahnut sucasnu uroven komplexnosti, to by som sa nad tym zamyslel...

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (PtrsRP (4.2.2013 11:13)
konečně to někdo řekl tak aby to pochopil každej blbec ... teda ... skoro každej ...a někdo si z toho možná i něco vezme :o)

The Most Astounding Fact - Neil deGrasse Tyson (LumikRP (4.2.2013 10:18)
Slnko je hviezdou 3. generácie. T.z. po veľkom tresku sa zrodili prvé hviezdy, tie žiarili a vybuchli v supernovách. Tieto supernovy iniciovali vytvorenie hviezd 2. generácie, ktoré žiarili a vybuchli v supernovách. Všetky atómy našej Slnečnej sústavy boli raz hviezdou 2. generácie, t.z. všetci sme raz boli Jedno. Toto je myšlienka Jednoty, ktorá aktívne ničí nenávisť aj závisť a dáva pocítiť, že sme vlastne nikdy neboli sami..